Есенното слънце топли още, а АПРИЛчето не спи по цели нощи

• 8 847
  • 315
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте.
Снощи беше кошмарно при нас, на 15-20 мин се будеше малката, не знам от какво е newsm78
може ли да е зъб или е нещо друго?

И НЯКОЙ  ИМА ЛИ НАШИЯ ПРОБЛЕМ С БУДЕНЕТО????????????????????????

Последна редакция: чт, 23 ное 2006, 10:10 от МИМКА

# 256
Честито на Дилянка и Велина Heart Eyes
Зарка, много е сладка Мария в коледните одежди Hug
Честит пуйчов ден на хамериканчетата Hug
Болничките да оздравяват Praynig

ГЛедам предаването, но защо навсякъде буха захар newsm78

Отговарям на анкетката и пускам нова

1. Глутен - с бишкота плазмон.
2. Кисело мляко - след два месеца примерно
3. Месно пюре - дала съм само на Гербер засега два вида - пуйка със зеленчуци - 8% месо

Ето и въпросчета -
1. Има ли не краве извара, или тези които ще дават извара няма да минават първо през козе.
2. Кисело мляко - кое според вас е по-добре - купешко или заквасено домашно
3. Кус-куса на Плазмон какво съдържа, много ли е различен от обикновения newsm78

# 257
ЧЕСТИТ 7-МИ МЕСЕЦ НА ДИДИ НА ИЛЕНКА!!!  ura newsm67 Tada

Аз ви черпя за порасналата ми дъщеричка!  cook Coffee cheers  food002

Цачи, Смини, нямате ли снимки от мини-форумските ви срещички? Wink

Гледах "Бон апети", но нещо се издразних ...  Иначе е хубава идеята! Има ли друг като мен, да не слага захар, а и сол, на пюретата и да не пасира до пастообразна смес!? Rolling Eyes Не разбрах, кога ще е следващото предаване на тази тема.

# 258
  • 2 етажа над тавана
Честито на Велина и на Дилянка за 7-я месец!  bouquet

Гледах Бон Апети, ама само не разбрах - защо е тая захар? Не ме разбирайте погрешно, не искам да давам повод за нов спор, просто си мислех, че не е хубаво да се започва със захарта още в началото на захранването. Мое си мнение, де. Hug

Гледам че докато напиша и вече се е изкоментирала захарта.

# 259
Момичета, хайде да не се извиняваме за всяка нова повдигната тема или за всяко ново мнение по вече прокоментирана тема, макар и породила спор! Ако все ще се притесняваме, кой какво би си помислил евентуално за някое наше изказване - напълно ще се обезсмисли идеята на форума. А и не сме от вчера заедно!
 Hug

# 260
Е, момичета, пълно щастие няма!Пак като е в час жената, че се захранва след 6-я месец, а не пропагандира даване на сок от 40-я ден.А и е фенка на кърменето, какво повече.Някак ще й простим разбиранията за захарта.
Момичета, хайде да не се извиняваме за всяка нова повдигната тема или за всяко ново мнение по вече прокоментирана тема, макар и породила спор! Ако все ще се притесняваме, кой какво би си помислил евентуално за някое наше изказване - напълно ще се обезсмисли идеята на форума. А и не сме от вчера заедно!
 Hug
Тъй, тъй, добре казано Wink

Усещам, че в днешният дъждовен ден темата ни ще се изпише и ще се нуждаем от нова Rolling Eyes

# 261
Тя смотолеви нещо за захарта, но не го разбрах  Embarassed - че бъбреците на бебетата се натоварвали от многото сол, та затова да слагаме захар... Но от къде тази сол!? newsm78

# 262
  • София
Няма, Данче, питай и споделяй  Hug
Филипа, аз четох някъде, че си променят предпочитанията при никнене на зъбки-Давид при първия зъб 2 дни почти не яде, дърпаше се от гърдата, а при втория и третия ядеше на всеки 2 часа Shocked и не искаше твърда храна.
А за горния венец, аз го гушкам в хоризонтално положение и го обръщам почти надолу с главата...ама как го обясних...Не се чудете, аз от време на време измислям малко странни методи, но ми вършат работа. Свекито става ей така като ме види  #Crazy
Мимка, сигурно е зъбче... Thinking Дано бързо да избие, ако наистина е тръгнало! Peace
Гледах, Бон Апети...Ванче, много готина педка имаш!!! Е, захар и аз не слагам, но...
Янче, кус-куса на Плазмон съдържа пшенично брашно и разни витаминчета. Мен лично нищо не ме смути от състава му, което е цяло постижение като се има впредвид, че е купешко.
Дея, колко струва доставката до БГ, успя ли да разбереш?
....
Абе, не мога да си публикувам постинга от вас, бе...задръжте малко Crossing Arms

# 263
  • София
Енви, каза, че се овкусява със захар, защото, ако се овкуси със сол, ще му се натоварят бъбреците.

# 264
Пък, аз останах с впечатление, че солта, която си я има в продуктите, трябва да я неутрализираме със захар... Embarassed smile3538

# 265
  • 2 етажа над тавана
 Hug
Peace

По анкетката на Черепахчето:
1.Не знам за козя извара, аз слакам козе сирене малко в кашата.
2. Аз бих заложила на домашното, ако знам , че се поддържа нужната хигиена на животните.
3.Ей за кус-куса отговор нямам Wink

Нещо съм станала много голяма гад - все кусурите на хората ми се набиват в очите напоследък, много ме е срам Embarassed, ама дано е моментно състояние(не срама, де, кусуронамирането) Wink По тоя повод и се захванах за захарта  в пюретата Crazy

Дея, моля те, кажи сайта с офиса Praynig

# 266
Здравейте и от мен!
много сте писали ей ooooh!

Честито на Дилянка и Велина    bouquet
Честит Ден на Благодарността на малките американчета и на техните мами и татковци!  bouquet
хайде сега подред темите:
месни пюрета - харесва на nestle и bebevita (оvko и hipp ги плюе), днес ще пробваме gerber
глутен - с каша или бисквитка
кисело мляко - след 1 год.
мецанке и Цвети Hug само едно се чудя след вашия спор и намесването на Людмил newsm78 защо този човек, след като иска всичко да е първично,ползва интернет...ми да си ползва гълъби за комуникация Naughty Crossing Arms
Деичка, и на нас ни се подгъват ушетата Peace
Мимка, ти си наш'та гордост, браво! smile3501 а за буденето - ние преди седмица бяхме така, но пак да кажа че се оказа от Малтофера, да не би да й даваш някаква храна, която да й товари стомахчето newsm78 знам ли...само предполагам
балонче, преди около месец доста се потеше, но сега е добре, а за картоните - при GPто е, а в нас имаме Имунизационен паспорт, където нанасят имунизациите ( с дати и партиди, номера) и мерките Hug
нуни, нали е янче-писанче, ще пие като котенце, но това е добра идея, днес и аз ще пробвам с чаша, че с другите - биберони или меки накрайници си чеши само венците Peace
предаването по Бтв - много захар брееее, иначе реших, че ще вкарам тиква отцялата работа hahaha Joy
Черепахче, аз ще дам направо краве сирене/извара, а за мен купеното кисело мляко  епо-добро, защото е минало някакви тестове и т.н
енви, нямаме снимки, но следващия път задължително Peace а и моето ангелче спа през цялото време, вчера спа от 13 до 16 часа!!! Това не се беше случвало...не помня от кога Hug
сол и захар - и аз не слагам в пюретата /домашните/
чухме се вчера с рачето - за съжаление няма да можем да се видим, оперирали са й мъртва кост на пръстчето на крака и не може да шава много много Sad Cry

хайде въпрос и от мен - слагате ли олио на пюретата /а не зехтин/ newsm78

# 267
  • София
Смин, иначе добре ли звучи Рачето?Как се чувства?
Аз засега ползвам само зехтин.

# 268
Beauty, да, добре звучеше....ама неприятно Cry

# 269
Добро утро!
Вчера направихме един час разходка из морската Hug другия път ще снимаме Peace
Нашия картон и той е в доки Peace

Честито на Велина и на Дилянка за 7-я месец!

Общи условия

Активация на акаунт