ДЕКЕМВРИйската мама докладва, бебенце щом я зарадва!

• 19 634
  • 284
  •   1
Отговори
# 120
Да ни е честита малката беба с голямото име! Да е жива и здрава, много щастие да донесе на мама и тати!
Елиели, добре дошла! Що си си написала адреса, гости ли чакаш? По добре го изтрий, че не се знае кой освен нас чете по форумите.
Аз съм на крак от 3.30 тази сутрин, когато телефона неистово зазвъня, докато се усетим той спря, но за сметка на това се оказа че от бойлера ни се изливат потоци гореща вода отвсякъде. Не стига че ремонта е до под крушата ами и това сега вече  #2gunfire #Cussing out.
Лек и успешен ден на всички, Пебъл не му се плаши, никой няма да се учи на теб, ако все пак има възможност що не се пробваш на друго място , макар че е малко късничко май...

# 121
  • София
Честито бебе на мама Еличка! Много да я слуша малката принцеса и да порастне голяма!

# 122
  • Пловдив
ЧЕСТИТО НА НОВАТА МАМА!!!Да й е жива и здрава малката кукла!

Момичета вече ще се побъркам с тези колички. Толкова време си избирах модел и най-накрая се спрях на CANGAROO VICTORIA - оранжева. Вчера отидохме със свекърва ми до ХИПОЛЕНД, за да я купим, но се оказа,че я имат само в синьо и червено. Синята е много грозна, а червената е ОК, но е подходяща за момиче. Оказа се, че в оранжев цвят и при вносителите не може да се намери #Cussing outЕ б..и късмета!
Вие вече спряхте ли се на някакви модели?

# 123
  • Варна
VELLA наща е Chipolino Beverly и от 2-3 месеца стои курдисана в хола при баща ми и чака някой да я подкара  Mr. Green
аз също си бях заплюла оранжева и не мирясах докато не намерих! и веднага я взех (е,взеха ми я де) защото казаха че няма повече да внасят  Shocked

# 124
Ха Добро утро....! / то времето към обед отива.....ама така е приказката като се събудиш... Wink/
Гледам големи събития станали вчера.....
Честито и от мен на новата МАМА И ЩЕРКА - ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ !
Иначе и аз от вчера се вписах в редиците на мамите ходещи на училище "9 месеца"....
Sarra ,, благодаря ти за помоща в приобщаването  Hug
Virg.. , ...съжалявам много за стриите, ама не си го слагай на сърце много ! Wink......Аз от пубертета си имам и до ден днешен си ги нося...преживява се , нали ..."Юнак без рана не може..... "Sunglasses Wink
Виж за мазането - не жали материала Naughty...Аз също гледам да съм стриктна в това отношение....

....Някоя от вас предполагам, че си е купила колана за след раждане. Бихте ли ми казали от къде мога да си го набавя (само колан, без гащи) на по-прилична цена (100 лв. ми се струват много за такова нещо)?
.....Мила , не съм пазарувала такъв колан , ама тук:
http://shop.danet.bg/advanced_search_result.php?keywords=%EA%EE% … 8a8977cac9924fd59
сякаш има някакъв избор, пък и са на тройно по-ниска цена..... Peace
Аз също ходя на тонове в Майчин дом и съм с тенденция да се раждаме там...... newsm78
Ох, да : срамна кост боли, корем тежи ниско долу, стрии, хъркане , запушен нос, отичане на краката.....аз си поплаквам отвреме на време/ като се "бъхтя" да направя нещо с тези телеса пък то нищо не става..../ страхове , притеснения, неспане, хълцане, газове......
Пропускам ли нещо ? newsm78 newsm78 newsm78
Хайде мобилизирайте се да ги изтърпим  - още малко остава...... Peace Sunglasses
Аз да се "похваля"..... от вчера съм с потвърдена за втори път диагноза
ПРЕЗРЯЛА ПЛАЦЕНТА......много съм била пушила в последните 8 месеца.... Sad
Я споделете, моля мами с опит как и колко да се притеснявам за това.... newsm78
 Joy Joy Joy Klemy, не се сърди на Sarra , че те пропуснала жената ... Wink....то ти ела да се видим подробно другия път, а не бягай с януарските мами... Laughing Wink
Sarra, хайде не сдавай фронта за утре....къде без тебе?!  Laughing...то и аз ще опитам градски транспорт да ползвам, че движение ни трябва....!
Много се "разписах"..... е , хайде ....хубав ден на всички !

# 125

Аз съм на крак от 3.30 тази сутрин, когато телефона неистово зазвъня, докато се усетим той спря, но за сметка на това се оказа че от бойлера ни се изливат потоци гореща вода отвсякъде. .....

ClanG, според мен са били комшиите от долния етаж на телефона и са искали да сигнализират , че тавана им е прокапал.....  Joy Joy Joy
...нашите така правят..... Wink

p.s.....това на шега разбира се (просто не се сдържах като те прочетох) , иначе: много е гадно, дано се оправят нещата бързо.... Peace thumbsup

# 126
  • Русе
Добър ден на всички! Страхотно време все още! Sunglasses Дано!Уж прогнозата е за меко време до края на годината Joy Приятен ден на всички Hug

# 127
Здравейте мами! Искам да попитам за тези срещи на списанието "9 месеца" - платени ли са, как мога да дойда и аз - в София ли са? Също ако организирате среща  - искам да се включа.

# 128
  • Варна
mili4koto :

София
23. 11. 2006 г. – 09.30 ч. в пицария “Мис Каприз” (София, ул. Кракра 2А) – Д-р Мирослава Генадиева, акушер-гинеколог от Училище за бъдещи родители към САГБАЛ “Св. София” ще представи темата “Обезболяване и обезчувствяване на раждането.”

По принцип се проверява тук

а ти ако си Декемврийка не се крий ами дай да те добавим в списъка  Peace

# 129
Здравейте мами! Искам да попитам за тези срещи на списанието "9 месеца" - платени ли са, как мога да дойда и аз - в София ли са? Също ако организирате среща  - искам да се включа.

Привет и на теб!
Да, в София  със сигурност има такива сбирки на "9 месеца", незнам как е в страната....би могло да провеждат също...нека кажат д'ỳгите майки  Wink
Виж по нагоре Sarra е написала за утрешната среща......, а иначе плащаш първоначално 2 лв , но те са ти за куверт.....
Накрая дават брошури и някоя я мостра , я полезно подаръче.... Wink
Хайде, заповядай утре......  Laughing , а за срещата..... то може така неформално ...след някоя от лекциите, хапване бъбрене...тези две неща  Laughing
За вечерни срещи с голи гърбове не ни е сега сезона  Wink
Незнам.....ако има други идеи - давайте...!  bouquet

# 130
  • Варна
ехее колко народ чете пък всички се крият и не пишат  Wink
Магеста  ма*ната им на стриите,и аз имам други от пуберитета, живеем в пулна симбиоза  Mr. Green проблема е че тези се получиха изведнъж и адски ме сърби  #Crazy

# 131
  • Бургас
Добро утро маменца,
 welcome на Елиели и Миличкото
Аз снощи до късно четох из форума за тапите, околоплодните води и контракциите и може да се каже, че си напълних главата с тревоги и то така, че цяла нощ ставах да гледам да не ми изтичат водите, побъркала съм се май  #Crazy, ами човек отпочинал и без работа.....
За лекциите на сп.9 месеца ги има и в страната, тя Сара е посочила линка там всичко си пише, даже днес имаше в Бургас, ама..... дет вика моя мъж коя ше е тая бременна дет ще стане в 8,00 часа да ходи на лекция  Wink, еми не можах да се събудя, бях си нагласила алармата, даже станах.... и кръгом към леглото, то сърцето ми спеше /нали цяла нощ си вардех водите/ Mr. Green
Иначе, като ви слушам за болежките, тръпки ме побиват, някои от вас доста тежка бременност карат, ама няма да се давате, то не остана. Аз все още съм си кат сърничка пъргава, ходя наперено и енергично, абе ако не беше този корем не можеш разбра, че сме двама.
VELLA първоначално и ние бяхме харесали тази количка на Кенгуру оранжевата, и точно поради същата причина се спряхме на друга. Не мога да си представя, че една фирма като Кенгуру прави колички само в три разцветки, или поне само такива съм виждала тука, още по вече, че оранжевата е абсолютна рядкост.  newsm78 За това смених марката. Не може да правиш колички само в синьо и червено.....то пък едно червено/в комбинация с бежово....../......, аз например харесвам краските в жълто и синьо, оранжево и жълто, зелено и оранжево....... абе свежи цветове. Та по тази главна причина избрахме Маг Ингланд имат невероятни разцветки, а като екстри са същите като Кенгуру, че даже май и по-добри....
Май е време за разходка, използвайте времето и умната с коремчетата.

# 132
Привет и от мене!
 Честито бебче Екатерина на мама Еличка. Да и жива и здрава и много да я радва. И най-вече да носи името си с голяма гордост /както правя аз/!  smile3503
 Днес времето е страхотно смятам да се възползвам!

Момичета днес излезе втори брой на сп.Моето дете, има много полезни неща-за епидуралната упойка например!

# 133
Честито бебече Еличка да ти е жива и здрава

Да попитам, кой ще ходи утре на лекцията в Мис Каприз, че не ми се ходи сама.

# 134
Аз мисля да дойда на лекцията утре. Не за друго, ами иначе трябва да уча  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт