ДЕКЕМВРИйската мама докладва, бебенце щом я зарадва!

• 19 481
  • 284
  •   1
Отговори
# 105
Честита бебка, Еличка!!!Да ти е жива и здрава и много радости да ти донесе newsm59
Мацки, да се "похваля"- тия два дни бебка много ме тормози Rolling Eyes- като тръгна по улиците, започва една силно болка в корема, в ляво, 4 пръста от пъпа. Ама доста силно боли и като спра на едно място, затихва. Док каза, че точно там й било дупето и явно като ходя, ми се дупи, диването му с диване.. Rolling Eyes. Питах и за плацентата- тя пък била съвсем в другия край..Моля мамите с опит да споделят, нормално ли е да ме боли толкова силно от преместването й?
elielibg ,добре дошла в отбора Wink. Много късмет до края на бременността!
pebble,постарай се само да си спокойна, че тия доктори са си за убиване, мамицата им...

# 106
  • Варна
зизу мойта пък се дупи на дясно  Mr. Green и понаболява но чак пък много... Rolling Eyes не знам ти може да си по-чуствителна  newsm78

elielibg, добре дошла и в нашия отбор Hug сега ще те впиша в редиците,леко добременяване  Peace

# 107
  • Русе
 baloniДа е жива и здрава Екатерина,а на мама Еличка бързо възтановяване. baloni

# 108
ЧЕСТИТА ПРИНЦЕСКА ЕКАТЕРИНА НА МАМА ЕЛИЧКА!
ДА РАДВА МАМА ПОСТОЯННО И ДА Й НОСИ КЪСМЕТ! ...И БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!
    bouquet
elielibg, добре дошла в отбора на Коледните бебенца - досега все момиченца около тази дата...и моят термин е на 24, 25 или 26 според различните доктори  Mr. Green...също и на lia25, и на sosseres...

# 109
Честито бебка на  Elichka`!!!   bouquet

Да е жива и здрава малката беба и майка и и цялото семейство да се радват на едно малко сладко бебенце.  Hug

Virginity mn. xubava tema i kartinki, super e! Bravo!

bilbo_bo и ти ли си от StZ = Stara Zagora, и аз   Grinning

Eх, сега тази вечер разбрах, като прочетох, че днес сутринта е имало събиране на старозагорските мами  Sad

Дано пак да има скоро събиране, моля те пиши ми, ако знаеш нещо, ще дойда др. път, дано да е скоро  Simple Smile

# 110
  • Варна
.::REMINDER  за Варненки  Wink ::.
на  23.11  от  09.30  - У-ще 9месеца ,в Пицария Palazzo Олимпийски клуб, (Ул. Славянска 1-3-5) – Д-р Дарина Добрева, анестезиолог СБЛГАЛ «Майчин дом», Варна ще представи темата “Обезболяване и обезчувствяване на раждането.” (Подаръци от NUK)

# 111
  • Düsseldorf
Честито още едно попълнение в списъка с бебоците, да е жива и здрава дъщеричката на Еличка!!!

А каква е темата в четвъртък в Up-stairs? То и аз кога съм се сетила, ама сега чак имам някакво свободно време, да взема да мина хем да ви видя, хем да чуя нещо полезно...

# 112
Не е в Upstairs - в четвъртъците е на Кракра...

София
23. 11. 2006 г. – 09.30 ч. в пицария “Мис Каприз” (София, ул. Кракра 2А) – Д-р Мирослава Генадиева, акушер-гинеколог от Училище за бъдещи родители към САГБАЛ “Св. София” ще представи темата “Обезболяване и обезчувствяване на раждането.”

По принцип се проверява тук

Аз не знам дали ще дойда...адси ми е неудобен транспорта ....а и за толкова рано....без пряк транспорт...

# 113

Ето ме бе, само снифя, мързи ме да пиша  Laughing
Днес бях на преглед, малкия не ще да се обърне и това е. Е да, имам цял месец, но все пак ми се искаше да е на стартова позиция.

Nikki_Ivanova и аз имам същия спален комплект, това е комплекта към леглото ти нали Simple Smile

Elichka, честито и на теб, и на татенцето, да ви е жива и здрава малката беба!   bouquet

# 114
айде и аз да се включа по принцип повече ви чета.от няколко дни ми е високо кръвното нямам сили чувствам се като парцал главата ме боли сърцето ще ми изхвръкне.а си пия лекарствата Rolling EyesЧЕСТИТА БЕБКА НА МАМА ЕЛИ

# 115
  • София
Честито бебче на Еличка

# 116
Здравейте и от мен  Hug Честита радост на мама Elichka   bouquet Нещо почнахме да се изреждаме с поздравите все по-често и май взе да ме хваща шубето. Но радост трябва да има  Hands Clap Днес се видях с една мама която ражда през септември и тя ми каза какъв плюс били еднократните гащи за родилния дом. Мислех, че манията е само в София, ама ще взема и аз да си купя Mr. Green Иначе не се спирам от ходене и всичко ме боли. Ако малко се заседя някъде, после не мога да стана и заемам стойка на прегърбена баба - боли ме чатала, кръста, краката  Whistling Абе все приятни работи. Бебка отдавна се е наместила с главата надолу и вече не е така рязка в ритниците, по-скоро ми се надупва или опъва някой крак и стои така известно време - страшни цицини ми прави по корема.
Привет на elielibg и стискам палци на pebble  Praynig

# 117
  • софия
Честито бебче на мама Еличка! Да ви е жива и здрава, много щастие да ви носи и много да ви радва!
Бързо възстановяване на мама!

# 118
зизу мойта пък се дупи на дясно  Mr. Green и понаболява но чак пък много... Rolling Eyes не знам ти може да си по-чуствителна  newsm78

Абе, сигурно си права... newsm78. Да ти кажа, ако не се притеснявах дали всичко е наред с бебоцина, нямаше въобще да питам... Rolling Eyes

# 119
  • Русе
Честито бебче на мама Еличка!
Верджи супер темичка си направила!
В събота съм на запис на тонове и да уточним датата на секциото.

Общи условия

Активация на акаунт