ДЕКЕМВРИйската мама докладва, бебенце щом я зарадва!

• 19 480
  • 284
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Здравейте!
Аз днес се видях с декемврийските софийски мами, ама гледам Sarra не ме е уважила в списъка с имената.  newsm78 Laughing
При мен нищо ново, утре съм цял ден на лекции, а в четъртък съм във Фемина при Враглева, петък на редовна консултация. Да видим какво ще кажат, колко е голямо бебето, как е плацентата и водите. Нещо вече хич ми го няма търпението. Вкъщи има още неща за довършване, трябва да набримча мъжа ми да оправи поне половината, че имаче ще има скандали по коледно време.

# 91
Klemy, много се засрамих, наистина.  Embarassed За мое оправдание ще кажа само, че с тези форумки, които изброих, седнахме на хапване след у-щето, та това го смятах за "виждане" , но трябваше да кажа, че видяхме и твоята усмивка там (на училището).  Hug EXUSEZ MOI!

Последна редакция: вт, 21 ное 2006, 16:42 от Sarra

# 92
Здравейте Hug.Изчезнах, че пак уча за изпит- в неделя и после, ж.и здр.- между 29. и 31.
Вече жестоко ми омръзна!!
Верджи,мен също много ме сърбеше тумбака и имам един флуид за много суха кожа на бебета, алергични и т.н- на фирма SVR   Laboratories (и аз за първи път ги чух Mr. Green), но струва 26 лв. 1 туба от 500 мл. Бях си я взела като разбрах, че съм бременна и почна неистово да ме сърби корема и баджаците и с мазане сутрин и вечер се оправих. Иначе сега си бях взела някакво олио и крем на Бюбхен, но са ми слаби и пак се върнах на флуида.. Ако не ти е ужасяващо скъпо, гарантирам ти  , че ще помогне.
Стискам палци утре да си имаме здравичко бебче и мама!!!

# 93
Здравейте мамита

Секциото ми го отложиха за четвъртък, не знам поради каква причина и по добре че днес в болницата беше абсолютен ад. Върха беше когато анестезиолога ми каза че от пълна упойка има вазможност да не се сабудя а за спиналната каза че едва ли не тука не умеят и ние ще сме опитни зайчета. Добре че отложиха защото не знам.. днес 5 пъти плаках в болницата докато ми правиха изследванията.. персонала се държи ужасно просто. Всички изследвания са ми на 6 и тоновете на бебо са добре... това е засега, ставам от компа за да се успокоявам че голям стрес днес...
приятна вечер на всички

# 94
pebble, не им обръщай внимание, док-те са напълно куку, просто не знаят как да се държат с хората, но не са луди да правят неща, които са опасни за живота и състоянието на пациентите. Все пак, разбират си от работата, довери им се и  Praynig ние сме с теб. Животът в теб е от Господ. Той ще се погрижи за теб и за бебето, по най-добрия начин.

Последна редакция: вт, 21 ное 2006, 19:16 от Sarra

# 95
  • София
Pebble успех в четвъртък Wink, всичко да мине като по вода и да получим хубава новинка по щъркелче Wink

Жалко че днес изпуснах срещата след лекцията, в четвъртък обаче съм на линия  Simple Smile
Днес бях на свиждане на моята приятелка, която роди в неделя , за пръв път виждах толкова малко бебе- на 3 дни само и беше мн вълнуващо как се кърмеха и гушкаха с мама.....  bouquet

# 96
Момичеа туко що разбрах нещо страхотно!!!!!!
Elichka`ДНЕС СУТРИНТА Е РОДИЛА ПЪРВОТО СИ ДЕТЕ МОМИЧЕНЦЕ СЪС СЕКЦЙО СУТРИНТА В 9:15h ЕКАТЕРИНА,3,150kg,49sm!!!
  Всичко е наред идвете са добре!!!
 Имаме си още едно бебче  Heart Eyes    Hug    Heart Eyes    Hug    Heart Eyes    Hug

# 97
  • София
Да е мн здрава и ящтна Екатерина, а мама бързо да се възстановява  bouquet

Май се очакват валежи...от бебоци  Hug

# 98
  • сто акровата гора
Честито Elichka! Да сте живи и здрави с малката принцеса! Много да слушка и папка!

Искам и да питам, мисля да отида на една консултация в Тина Киркова, преди раждането, (й така да кажат как е беба, как ще процедираме ако остане седалищно, защото се оказва, че има и различни седалищни предлежания) в акушерска амбулатория и незнам трябва ли да си записвам час, плаща ли се и колко, да съм подготвена...такива неща. newsm78
 Моля ако някоя от вас знае да сподели   bouquet

# 99
Честита радост на мама Еличка! Да е много здрава и послушна малката принцеса!!!

# 100
  • Бургас
е супер, Честита беболина Екатерина на мама Ели и всичко най най и на двете

# 101
  • София
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА МАМА ЕЛИЧКА!!! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И ДА ИМАТ ПРЕКРАСНИ МИГОВЕ ЗАЕДНО ЗАНАПРЕД!!!

Това май ние е най-малката мама на години - пожелавам й късмет, много любов и прекрасен живот с новото им бебче!!!

# 102
# 103
  • Варна
ех че хубаво  Heart Eyes тъкмо се прибирам и каква хубава новина  Hug браво на мама Еличка, да са живи и здрави двете мадами и много много щастие на цялото им семейство   bouquet

# 104
Това си беше чиста проба. Преди малко писах и явно нищо не съм направила.
Здравейте на всички декемврийски мами и честито на декемврийските ноемврийки - да са живи и здрави бебчовците.
Пише ви също една бъдеща декемврийска мама, която от 1-2 м. пише в др.форум club.biberonbg.com - надявам се че това не ви притеснява. Чела съм доста ваши постинги, но за първи път се реших да пиша.
Терминът ми е на Коледа - 25.12.2006 г. - очакваме момиченце - ще се казва Калина. Ходя на консултации във ВМА - медицински център "Св. Георги" при д-р Гиздов.
Имаме по-голямо дете на 4 г. и 4м., казва се Боян.
Очаквам с нетърпение да се запознаем виртуално, а може и реално.

Общи условия

Активация на акаунт