ДЕКЕМВРИйската мама докладва, бебенце щом я зарадва!

• 19 473
  • 284
  •   1
Отговори
# 75
Привет и от мен момичета Hug
и аз бях днес на преглед...мога да се похваля, че бебка доста си похапва и е пораснала като за 38г.с.  Heart Eyes..мамино мишоче Heart Eyes
докторката се учуди на дългия бедър, който има девойката, но аз й обясних че татито е с дългите крака в нашето семейство  Joy Joy Joy
аз мисля утре да дойда направо за рисуването на коремчетата, към 10:30 че много ми се иска да си го изрисувам преди бебчо да е решил, че вече не му се седи на тясно  Wink
Сарче, много ми беше приятно че се видяхме, макар и за кратко  Hug
за утре съм си измислила рисунка за коремчето и искрено се надявам някоя мама да се навие да ми я направи   bouquet
това е от мен и до утре:)
лека и спокойна вечер и сладки сънища Hug

# 76
Добро утро, момичета! Аз вчера оцелях при зъболекарката ми, оказа се, че дупчицата в зъбчето не била толкова страшна.  Е, боля ме малко, но мина сравнително добре.  А тази сутрин баба ми ми показа едно пуловерче, което е изплела за бебето - розовко - и аз после го показах на баткото.  Казвам му, виж какво е мъничко - за бебето - а той като се притесни, че е много малко и  няма да му стане - казва - виж колко е голямо бебето, колко много ти е пораснал коремът! Laughing Хайде повечко усмивки и до скоро!

# 77
Добро утро момичета! Скоро не съм влизала, но виждам, че всички сте добре като изключим класическите ни болежки Grinning
Моята бебка още си седи на топло и явно и харесва. Но ми се ще скоро да и прекратя договора за наем на корема ми Joy
Si_mama, аз също ходя всяка седмица в Майчин дом за тоновете. Имаш ли уговорка с някой доктор там?

Някоя от вас предполагам, че си е купила колана за след раждане. Бихте ли ми казали от къде мога да си го набавя (само колан, без гащи) на по-прилична цена (100 лв. ми се струват много за такова нещо)?

# 78
ехооооо!каде сте????

# 79
  • Бургас
Влизам само да ви пожелая лек ден и приятни разходки.  Hug
Ето га нашето легълце http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1570606   и още малко снимки  Simple Smile  от тази снимка нататък http://snimka.bg/album.php?album_id=76877&photo=16

# 80
Браво, Ники! Чудесни покупки.
Идваме си от ЖК, всичко ни е наред. Запис си правихме за първи път, отличен според док. На 1.12. (живот и здраве) сме на предоперативни изследвания.

# 81
Здравейте, момичета!
Честито на всички вече настоящи майчета  bouquet  bouquet  bouquet Бързо възстановяване, много любов и незабравими мигове с малките човечета  lovekiss Two Hearts Kissing Heart
Леко и безпроблемно раждане на pebble с пожелания за много щастие и любов в семейния живот!  bouquet
Цяла вечност мина, откакто не съм влизала във форума  Embarassed. Причината е че си сменихме Интернет доставчика и Интернета съвсем не е постоянен, а имам и някакви трудности с достъпа до сайта. Често се случва да влезна за малко и Интернета да ме изхвърли.
Иначе мога да се похваля, че редовно започнах да посещавам лекциите на списание "9 месеца", но за съжаление не ви познавам и до сега не съм имала щастието да седна на "декемврийска" маса.
Поздравявам те за хубавите покупки Niki! Аз купих преди няколко седмици същото хасе на агънца за нашето кошче, само че в оранжева разцветка. Надявам се скоро да бъде оформено, като спален комплект, който ще поместя за информация в албумчето.
Желая на всички ви лек и успешен ден! Hug

# 82
Здравейте и от нас,
В4ера след 2 4аса стабилно 4акане,най после вляЗохме и ние на преглед.Тоновете на бебка да добри,прегледа ме вагинално,като всеки път ooooh! и пак така не6о се стиснах и ме жикна с там не6о дето бе6е бръкнала..И най спокойно си ми каzва,"утре ако zеме6 да кърви6,да zнае6,4е е от мен,а не от предстоя6о раждане"..и на еи сега ве4е кървя..Много се притеснявам.. Sad
Ина4е бебка е добре,2900 е,ако до4ака термина си 6е е 3500,нормално бебе по тегло..Странно,4е о6е не е сляzла дълбоко глави4ката в таЗа.По надолу е от преди,но не и плътно долу..Глави4аката о6е се мърдала,нагоре/надолу..Как е при вас моми4ета?Слеzнала ли е ве4е глави4ката най долу в таЗа и zаела родова поЗиция?

# 83
  • Русе
Niki Peace
Мами,аз знаете ли какво се сетих.Че трябва да купя подаръците за коледа още сега.Поне на мъжа ми.Другите и той може да ги купи.  Gift santa2 След седмица влизам в деветия и нищо не се знае Joy Все си мисля ,че ще родя преди термина. baby_neutral

# 84
mam21 по лентичката ти вече си в 9-ия?
АЗ сега се върнах от ЖК бях при моя любим доктор в Тина Киркова, като никога ми обърна повече внимание. Каза че плацентата е първа степен, води в норма, главичката отговаря на 34-та седмица, краче на 35+, скоро раждане да не чакам, не че чакам, сигурно ще си изкарам и декември, а ми се искаше преди празниците да родя. Таза ми бил в началото на бременността 16, което е тесен, след 1-2 седмици ще види дали се разширил. А аз през това време трябва да се видя с другия доктор да говоря за раждането, дави дим ще ме реже или няма. И съм толкова занесена, че забравих да питам за упойките, направо си умрях от яд, другата седмица трябва да си лепна някъде плакат да не забравя. Също ми даде да пия Тотема и Ферофолгама, че хемоглобина ми е бил преди 2 седмици 111, сега може и по-малко да е.
Друго което ми каза, че бебето било 2700 някъде, а в клиниката на Щерев ми казаха в четвъртък, че е 2кг., някой да разгадае къде е истината. Направо незнам и сега си представям, как раждам едно великанче на нова години с всички мъки тъй като ми е тесен таза и все пак доктора може да ми каже, че ще мине бебето и да ми откаже секцио. За тоновете ми ги мериха със слушалката пак за 5 секунди, това нормално ли е?

Това е моето днешно изживяване в Тина Киркова

# 85
Здравайте мамчета и Честит празник на всички семейства- много здраве и радостни мигове изпълнят домашното ви огнище!  bouquet
Днес малко съм замаяна и много ми се спи.Незнам дали е от времето или че не успях да спя предишната вечер;но се чувствам че някой ме е ударил с нещо тежко по главата.А на някой случва ли му се постояно да му се привиждат разни буболечки?Незнам защо на мен постоянно ми се привиждат хлебарки а аз много ги мразя и изпитнам ужас.Това нормално ли е или полудявам? newsm78
Ники креватчето е супер - заслужаваше си чакането. Peace

Лиа25 и на мен ми е тесен таза -17;но бебка се е обърнала с главата надолу и ми казаха да очаквам нормално раждане.Стига да изпълнявам правилно напътствията.Дано да се справим и да си родим без операции.

Е хайде успешен ден от мен и много усмивки.

# 86
Като гледам на почти всички мамчета, са им казали долу горе ръста на бебчетата, какво му е предлежанието, размер на таз и т.н, на мен още нищо не са ми казали! Thinking
 Надявам се следващия път и аз да рабера нещичко!
 Все повече ми става неудобно спането, една особена тежест усещам ниско долу, боли ме и срамната кост, ставам по 7-8 пъти по малка нужда вие как сте момичета?
 Лек и спокоен ден!

# 87
Здравейте форумки...Днес на лекцията се видяхме с magesta, milenah, lladybird и dideto,  Hug, после хапнахме в Уго и се набъръръбъраборихме  Mr. Green Vidri4ka, следващият  път трябва непременно да се разберем по-отрано къде и в колко да се чакаме, та да се запознаем. Аз ходя от почти 2 месеца редовно...

Silverstar, добре дошла пак, нямаше те много време, такъв колан трябва да е към около 30 до 50 лв, виж в магазина за бременни на Пиротска, аз оттам си купих страхотна камизолка за бременни (17 лв) и сутиенче за кърмачка (26), турски са, много качествени. Също има в Премаман, но не помня дали беше над 50 лв.
Виж също и в сайта на Данет (тук има реклами).

Vessito, направо настръхнах като прочетох, че всеки път вагинално те гледат - мен само по корема с едно такова свързано с екрана на ехографа; досега само 2 пъти съм заставала на магарето - за вагинален секрет, а също и първият път като ми установиха бременността в първия месец, с един вагинален видеозон. Много ме учудва, че така процедират при вас!?...Аз бих се сковала от притеснение.

На мен доста ми тежи вече, като ходя ми е трудно да се придвижвам...и една търпима болка като предменструално, сякаш в яйчниците, ама досега май само веднъж-дваж...? newsm78

lia25, това с кг-те явно е абсолютно неверно по измерванията на ехографа, не се връзвай. Ние с теб сме на един термин май, а и на мен ми казаха да не бързам, че нямало съм да родя преди термин!!! А и аз искам да съм си вкъщи на празника...

Niki, честито покупки, много са сладки. И ти ще отглеждаш зелено човече май Mr. Green

danielad, ти избра ли си педиатърка? Моля те да ме посъветваш и аз към кого да се обърна?
bouquet

Shrew, къде си, как си?
maiche, EASpirit, detelini....?????

Последна редакция: вт, 21 ное 2006, 14:56 от Sarra

# 88
  • Варна
здАрвейти мимичита  Hug
аз най после се вредих на компота и разкрасих заглавната страничка (не че има значение вече де... Rolling Eyes )
иначе от няколко дена съм пълен парцал, почти не мога да ходя, имам чувството че краката не са моите  Shocked
сега пак чакам мъжо да се прибере с колата и да ми смъкне дебелия неподвижен задник до барчето на татко да пием по нещо и да се видим с хора  Laughing

ауу мацки корема ми се смъкна изведнъж и така жестоко се нацепих под пъпа , не е истина   #Crazy  майната им на стриите ама адски сърби не се издържа трябва постоянно да си ходя с кремчетата и лосионите и да се мажа.като попие и веднага ме засърбява  newsm45

# 89
  • Бургас
Хайде пак привет от мен  Hug
Ekaterina85 съратничка съм ти и аз незнам нищо за бебо, нито колко тежи нито на коя седмица отговаря, нищо, а и мен вече не ме гледат на ехографа, само тоновете на беболин слушаме, на всеки десет дена ходя за по 5-10 минути и това е.  newsm12
Vessito и ние сме още много горе, докторката последно каза, че главичката изобщо не е почнала да слиза, ама то и рано си било де, само че гледам твоя термин е доста по напред от моя.
 А за това с магарето направо ме схванахте. От както съм бременна нито веднъж не съм се качвала, нито в началото, нито в края. Сега в началото на Декември май ще мие първият подобен преглед.  #Crazy
Повярвайте ми знам какво е да си роден между празниците по Коледа и Нова година, аз самата съм родена на 30.12 и един рожден ден не съм имала като хората - коледа, рожден ден, нова година, всичко с един подарък, съучениците все ги няма щото всеки се е прибрал за новогодишните празници  Mr. Green  Искам човечето да е и то Кози рогче като мен, няма са цепи от колектива я, нашто семейство сме се рогати /татито е Овен/, ама пък от друга страна, като знам каква орисия е да си коледно-новогодишно бебе  newsm78...... абе когато тогава, както е рекъл Господ и когат му дойде времето, няма да го връщаме я   Stuck Out Tongue Winking Eye
С нетърпение очаквам утрешното появяване на още едно бебче.

Общи условия

Активация на акаунт