ДЕКЕМВРИйската мама докладва, бебенце щом я зарадва!

• 19 638
  • 284
  •   1
Отговори
# 150
Понтес, тези неща и после може да ги донесат - ако стане нужда, при нормално раждане кърмата ще дойде на 2-3 ден т.е когато ви изписват. Останалите неща също не са жизнено необходими. Ти остави подробни инструкции за стерилизация и ако ти потрябва нещо ще го донесат.
Мами, случайно да препоръчате адвокат по семейно право, че приятелката ми има нужда.

# 151
  • Варна
не мога да ви помогна за тези неща  newsm78

искам само да няпомня че утре чакаме бебе! pebble да не се ослушва  Mr. Green
ще стискаме палци да мине безболезнено и безпроблемно!  Praynig

# 152
Супер - идвам - мерси за обясненията - може ли само някоя от вас да си даде gsm за всеки случай - аз моят го писах, но ето го пак - 0885 643384 - видях един адрес - ул. Кракра 2 А - там е нали?
Сигурни ли сте, че е само 2 лв. входа. Аз също ще съм там в 9 часа. Ще съм в дънков гащиризон и
черно яке - с тъмна коса съм. Ще пробвам да добавя снимка да ме видите
http://images12.snimka.bg/001564024.jpg

# 153
  • София
pontes , като бях в Шейново на преглед и една мама на която и предстоеше секцио питаше точноза помпата, има ли в болницата как да се стерилизира и т.н. и лекарката и обясни, че докато е в болницата помпата евентулано би и трябвала за да стимулира производството на кърма, но не и за да изцежда за бебето. Поне за там това казаха.

# 154
  • Бургас
 мдам утре е четвъртък  и трябва да си имаме още едно бебе -  на pebble Дано и тя и бебка са ОК.
tedi_mishka стискам и на теб палци за утре, всичко да е наред и ти и беба да сте добре, и дано поседи още вътре на топличко, все пак 31 е далече. Ти все още не си в деветия нали?!

# 155
  • Русе
Успех на pebble утре !С теб сме Peace
Хора аз си стерилизирах и помпата и залъгалката и едно шишенце и силиконовите зърна.И ги опаковах безупречно в чисто нови наилонови торбички.(няма какво да им стане-предполагам)А за силиконовите  зърна мисля да си взема силен спирт и памук за да ги дезинфектирам ,ако изобщо ги ползвам.Ако някой е чувал нещо друго да каже.Аз нямам представа дали съм постъпила правилно.
Друг въпрос! Имате ли бяло течение ?

# 156
.....Хора аз си стерилизирах и помпата и залъгалката и едно шишенце и силиконовите зърна.И ги опаковах безупречно в чисто нови наилонови торбички.(няма какво да им стане-предполагам)А за силиконовите  зърна мисля да си взема силен спирт и памук за да ги дезинфектирам ,ако изобщо ги ползвам.Ако някой е чувал нещо друго да каже.Аз нямам представа дали съм постъпила правилно.
Друг въпрос! Имате ли бяло течение ?

Привет, чудничко си направила със стерилизацията... Peace
То всички трябва да го свършим туй.......
Подсети ме хубаво аз да повдигна една тема......
ЗА МЕТОДА НА СТЕРИЛИЗАЦИЯ.......
Момичета, споделете моля вашите намерения за метода на стерилизация , който ще използвате......
.....Ще пазарувате електрически или електронни стерилизатори, които са си цяло състояние....../ поне според мен , на фона на всички останали разходи , дето правим и ни предстоят..../ ...?
...Ще ползвате тези на химичен принцип или микровълнова печка.....?
....... или бабешкият метод за преваряване в тенджера на печката.....?
Вълнувам се от  въпроса, защото тези дни и последната "искрица надежда" , че ще реша радикално проблема се изпари...... Sad
Купих от една мама от форума , която продаваше стерилизатор за микровълнова на GIORDANI...., за 10 лв / какво му плащаш?! / ....той е с оригинална цена 20 лв.......
...и в момент умопомрачение реших да проверя дали ще работи ако го пъхна в готварската печка, на която имам опция микровълнова / работи безотказно, супер бързо затопля/ .....обаче грее и не е с лъчи а с реотани...../нормално.../
В резултат от действието ми , новият ми стерилизатор се по-нагъна малко и пластмасата му се деформира - не че не може да се ползва, но във моята печка със сигурност..... Sad
....Е затова питам вие какво ще правите.......? newsm78  bouquet

# 157
Момичета, след малко тръгвам за болницата. Стискайте ми палци  Praynig  Praynig  Praynig
Аз от 6 часа насам плача и не мога да се успокоя, не знам какво ще правя като ида там... много ме е страх. no  cry Дано всичко мине успешно. Приятен ден ви желая.
  bouquet

# 158
pebble ,
успокой се...защо плачеш бе човек ?!!!
...ей сега ще върна нагоре да видя подробности какви си дала...., ама споко..... Peace

# 159
Здравейте мамита

Секциото ми го отложиха за четвъртък, не знам поради каква причина и по добре че днес в болницата беше абсолютен ад. Върха беше когато анестезиолога ми каза че от пълна упойка има вазможност да не се сабудя а за спиналната каза че едва ли не тука не умеят и ние ще сме опитни зайчета. Добре че отложиха защото не знам.. днес 5 пъти плаках в болницата докато ми правиха изследванията.. персонала се държи ужасно просто. Всички изследвания са ми на 6 и тоновете на бебо са добре... това е засега, ставам от компа за да се успокоявам че голям стрес днес...
приятна вечер на всички
....Заради това ли бе душа....???
Успокой се , има идиоти / в добрия смисъл / всякакви......Човекът може просто лошо чувство за хумор да е проявил....да е искал да те накара да погледнеш по - ведро на нещата пък да е постигнал обратен ефект.....
Важното е да си свършат като хората работата......хайде пък после ще разказваш.......
Аз също съм в очакване на секцио, така че ще е полезно...... Wink
Ако някакъв съвет мога да  дам......знам ли , пробвай там с добро  към тези хора...в техните ръце се оставяш.....знам че не би трябвало да е така, ама ...в България живеем все пак.....всеки с проблемите си....
Понякога една добра дума и любезно отношение и железни врати отваря.....ако няма с какво друго, да не казвам, че наистина 90 % от случаите хората оценяват вниманието....
Вярвам , че всичко ще е наред.....Стискам палци ..../ предполагам и всички останали, като се събудят ще направят същото....споко и успех  newsm10     bouquet

# 160
  • Düsseldorf
Пебъл: Мисли позитивно, след няколко часа ще гушнеш така желаното бебче!!! Това е най-важното, другото минава и се забравяв! Стискаме  ти палци и сме с теб!!!  Hug
И аз мисля да дойда днес на лекцията в Мис Каприз, от рано ще съм там, ще ползвам мъжа за транспорт и ще цъфна сигурно в 8.30.... Ще бъда с оранжево палто на едни забавницветни петна, не го закопчавам отпред по обясними причини.. Simple Smile Нали ще се познаем?

# 161
  • Варна
pebble мила не се притеснявай  Hug адреналинът ти е напулно излишен в момента  Peace
всичко ще мине нормално,ще видиш!
и най-важното - резултатът си заслужава всичко - newsm32 newsm76
и да се обадиш на някой да ни информира като приключи и се гушнете с бебешока  Hug   bouquet

УСПЕХ! СТИСКАМ ПАЛЦИ!

# 162
  • Варна
малко  spam2 но е различна тема:

корема ми се е смъкнал окончателно, ми се струва  newsm78
вече не стига да ме срита в ребрата и дишам по-свободно,дори като спя, дори като лежа по гръб  Shocked
но за сметка на това корема ми виси като чувала на Дядо Коледа  Joy само че има само един подарък вътре и си е мой! Heart Eyes
като седна не мога да си събера краката - корема ми пречи. дано поне изкара до Декември, като не може да е Козирог,поне да е декемврийче  Peace

# 163
Успех на мама Пебъл, с нея сме и стискаме палци!
Вержи, в моята книжка пише : В 9-я месец главичката на бебето окончателно се намества в тазовите кости и корема се "смъква" надолу, това е последната фаза на подготовката за раждане, но при първескините раждането може да започне и след няколко седмици. Преразказвам не го преписах дословно, но разбираш какво имам предвид. Т.е при теб това не е основен показател че раждаш.
По спокойно почти всички влязохме в деветия месец, а които не са им остава толкова малко че нямат основания за притеснение. Колкото за датите които Ние сме си избрали.... нема да мое! Ражда се ново човече и то решава кога и как! Има си собствено мнение и бъдете сигурни ще го отстоява!

# 164
Верджи, и моята шкемба вече е доста ниско надолу. И аз трудно сядам, със затворени крака ми е абсолютно невъзможно, голяма картинка съм докато се храня.  Аз поне съм доволна, че го докарахме до Стрелеца.  Не че държа толкова много на зодиите, даже хич, но пък вкъщи щяха да ми дойдат много четирима Скорпиони - мъжото, баба ми и брат ми също са с тази зодия. Много усмивки на всички в този дъждовен ден! На Пебъл и малката й душичка да им върви по вода!

Общи условия

Активация на акаунт