ДЕКЕМВРИйската мама докладва, бебенце щом я зарадва!

• 19 120
  • 284
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Magesta, ще трябва в микровълнова...няма да стане в обикновенна готварска печка.
Ох, това със смъкването на корема на мене явно никога няма да ми се случи, моя си е все високо горе. Понякога едва дишам. да не говорим, че като легна, диването се измества още по-нагоре и едва ли не си качва дупето под носа ми... Joy..., а ниско долу няма никой. А главата определено не се е позиционирала, но моя вътрешен таз явно наистина си е доста тесен и не може да мине бебешка главичка през него. С Никол въобще, ама въобще не се беше позиционирала, беше абсолютно свободна и подвижна. Така че, който иска нормално раждане да има впредвид, че смъкването на корема и позиционирането на главичката в малкия таз си е един показател, че най-вероятно раждането ще може да протече нормално. Не 100% сигурно, но си е показател все пак.

# 166
имам новина от мама pebble, получих смс със следния текст: "всичко мина,Моника се роди в 9,20 тази сутрин"   bigdance2 урааааааааааааааа имаме си още една девойка  nuts да и е жива и здрава и много да я радва  newsm35  
бързо  въстановяване на новото мамче,чакаме с нетърпение отново да бъде онлайн   bouquet  Heart Eyes

# 167
Юххххххууууууууу! Прати и едно есемесче с нашите най сърдечни пожелания за здраве и щастие с нейното златце.

# 168
  • София
Ехааа!
Жестока новина!
Pebble, честитоооооо!

# 169
  • сто акровата гора
Ей тъкмо се чудех няма ли вече да научим нещо за тях    Joy
Честито бебе Моника на мама pebble!  Да са живи и здрави !

# 170
Ехааа още едно бебче! Браво! Така се зарадвах!
 Честито момиченце на pebble да и е жива и здрава и много да я радва!

# 171
  • Бургас
Е то това е да се събудиш с хубава новина в ушите
pebble честита девойка, да те радва и да си най-щастливата мама на света.

Относно въпроса на Magesta за стерилизацията, аз бях решила да карам на старото познато изваряване, в тенджерата, но напоследък съм се зачудила, в тая гореща вода тия помпи, тия шишета няма ли да се скапят???  Незнам от какъв материал са, и няма ли да се нацепят примерно? Останалите методи на какъв принцип работят? Не са ли и те при висока Т и опасността от скапване да е същата?  newsm78

# 172
  • София
Останалите методи са на принципа на горещата пара. Не се скапват шишетата, нито силикона.  Peace Мисля, че и при изваряване няма да се скапе, въпросът е,че гаранция, ще забравиш някой път , че изваряваш и ще ти отидат шишетата. А и е много по-бавно, докато кипне водата...а това е за 4 минути и си готов.

# 173
Честото бебче Моника на на мама pebble да е жива и здрава и много да ги радва ! newsm44 newsm51

# 174
  • София
 newsm51 Честито на pebble , да расте здраво и щастливо малкото бебче!

# 175
Честито ново попълнение в семейството на мама Пебъл. Да са живи, здрави и много много щастливи!
Аз повече чета, но като имам в предвид колко изстрада това момиче, какви притеснения бяха - не се сдържах и аз да се зарадвам заедно с всички вас.

# 176
Честито бебче на мама pebble  Tada - да им и жива и здрава принцеската и много радост да им носи.
Вчера цял ден си мислих за разни домашни лакомства и прекарах следобеда си в кухнята. Наядох се като прасе;въпреки че изобщо не ми се отрази.

Относно коремчетата долу през цялата ми бременност бебка много обича да се гуши долу и изобщо незнам какво е да се качи горе.Май за мен този признак не важи.
Мамчета а какво мислите за раждането във вана?Имам приятелка която моли да споделите вашите мнения по този въпрос....

# 177
Браво,PEBBLE! Добре дошла на Моника и да ви е жива и здрава, а ти бързо да се оправяш!! Ех, че хубава новина Hug
Абе, момичета, колко време след като кипне водата на котлон се изваряват шишетата и помпите (това май е въпрос към GlanG  Wink)

# 178
  • София
ЧЕСТИТО НА PEBBLE И НА НОВАТА НИ БЕБКА С ПРЕКРАСНОТО ИМЕ МОНИКА!!! МНОГО ЩАСТИЕ ИМ ЖЕЛАЯ!!

Девойки, и моят корем се е посмъкнал, но продължава да си е малък newsm78. Все пак има надежда бебчо да изкара до декември вътре Simple Smile Днес като го гледахме такива бузки имаааа, напрано си е пухкав Blush

Благодаря за съветите за помпата Hug

# 179
честито на pebble, малката моника да расте много щастлива и усмихната

Да ви попитам, ако водите са ми в норма, плацентата още не е узряла и бебето не се е смъкнало, значи ли, че не може да се роди по рано, един вид преди термина или трябва някой от този признак да  е на лице?

Общи условия

Активация на акаунт