ДЕКЕМВРИйската мама докладва, бебенце щом я зарадва!

• 19 119
  • 284
  •   1
Отговори
# 180
Мацки, тоя сайт много ме нерви понякога, като почне да запецва и не се отваря!  #Cussing out

alex_shu, пак се разминахме с теб! Аз чак сега видях постинга ти...а бяхма 8-9 човека от форума. После пак обядвахме заедно, беше много приятно. А аз както мислех, че ще се размина с тази лекция, заради транспорта..., получих две "оферти" за транспорт - от lia25 и milenаh! Много ви благодаря, момичета.

Много радост, нежност, усмивки и най-вече здраве на мама pebble и бебка Моника! newsm18 newsm59

За стерилизирането, кажете наистина, какво трябва да се стерилизира за болницата - силиконовите зърна и помпата нали след едно ползване пак трябва да се стерилизират...как ще стане? Това важи и за залъгалките???  newsm78
И като заври водата в тенджерата, колко време киснат в кипящата вода? Може ли да се увреди силикона?

Shrew, видях, че си писала - недей да зачезваш де!? Ти си една от първите лястовички на наш`та пролет...И стига бачка, дай малко отдих на бебончо, та да си заеме нормална позиция, човека, че като види бюро и компютър му се приисква да..., та затова се дупи  smile3503 Това на шега, а иначе сигулно ще се обърне до края, споко. Само да сме спокойни, всичко ще мине нормално!

Аз вече май губя надежда, че danielad ще ми отговори някога...съвсем забегна оттука...?
А някой чувал ли е нещо от detelini?

Последна редакция: чт, 23 ное 2006, 15:06 от Sarra

# 181
  • Русе
Честито бебче, pebble!Да ти е жива и здрава малката принцеса!

# 182
  • София
Честита дъщеричка Pebble, да е мн здраво и щастливо детенце  Wink

# 183
  • София
Здравейте!
Ние се върнахме от 3Д-то във Фемина. хареса ми, но очаквах повече...де да знам защо. Всичко е в норма,бебето е 2680.  Laughing Има още 25-26 дни до секциото, според мен ще чукне 3,500 поне до тогава. Враглева ми каза да спра витамините, но хич и не смятам да ги спирам. Точно спряха да ми се цепят ноктите и да ги спирам, точно когато бебето дърпа най-много, не е познала нещо. Моите притеснения, че водите са намалели не се оказаха верни, имало си достатъчно.
lia25, ти къде се заритала да раждаш по-рано?  newsm78 Не вървеше ли бебето по-назад? най-вероятно няма да се роди по-рано, т.е. много преди термин, ако всичко е така, както го описваш. Нали не говорим за 1 седмица по-рано, това никой не може да го каже вече, още от сега.
pontes, абе стига с този малък корем, защо да ти е малък?

# 184
  • Бургас
ClanG хайде де  Grinning сподели малко вещ опит за туй изваряване виж ни какви сме омотани калинки. Кога се слагат нещата за изваряване : още като се налее студена вода и така завира или като заври водата тогава да се сложат нещата???? Щото чух, че се препоръчвал втория вариант, пък ми се струва, че ако сложа шише във вряща вода не само то ми и аз ще се напукам Simple Smile

# 185
Честито бебче на мама Пебъл!
И моят корем е ниско долу и е малък. Направо полудявам като ме попитат дали съм сигурна, че бебето расте и е добре...а то даже върви доста напред.
Т`ва като си бременен и всички гледат само с тебе да се задяват.
Такава екстра като стрии все още нямам, но имам същия сърбеж като Virginity, само че ме сърби бюста. Направо трагедия, като ме засърби ей така както си се разхождам навън и ходи търси скришно място да се почешеш.
Уфф,много трудно се логвам.

# 186
честито бебче на Пебъл

# 187
  • Düsseldorf
Sarra: Да бе, и мен ме е яд, че не ви познах, но ми беше тъпо да питам наред всички... Седнах до едни девойки с големи коремчета, ама те били по-напреднали февруарки, както се оказа... Wink Аз на следващата лекция няма да идвам, не ме вълнува темата с топките, а за по-нататък ще видим, може пък и да се видим все пак. Ако не родя до тогава.. Wink
Честита бебка на Пебълс, да са живи и здрави и много да й се радват!

# 188
Здравей, Ники - наистина ти надали си ме спомняш, може би си чувала за мъжа ми от наши общи приятели - той са казва Пламен/ аму викат или Пламчо или Майната/ - а приятелите ни са Елица и Профа, Мирко и Цецка, Ники Ченков, Венци и Христина, Мария от Дряново и още много др., Тишо и жена му от Свищов, Вярка и Ачо - изобщо туристи - но те са по-близки на мъжа ми. Тъй като не знам как да прикача снимките от snimka.bg - ще ти кажа имената на албумите, ако искаш да ги разгледаш - едният е в категория Семейство, подкатегория - Майчинство - казва се втора бременност - облечена съм с червена блуза и дънков гащиризон и държа детето в ръце
а др. е в категория Семейство, подк. - Деца и се казва Нашият син Боян на 4 г. Пиши ми пак - ще ми е приятно.
Пуснах и тук съобщението, защото досега не съм използвала лични и за по сигурно - надявам се , че нямаш нищо против

# 189
Eeeeee страхотна новина!!!
Честита принцеска на мама pebble! Да расте много здрава и красива!

# 190
Момичета спомням си че ги слагах в студената вода, да влезе и вътре т.е. да потнат, ама колко време не помня... 5 мин. мисля стигат, просто съм забравила. Няма да се нацепят, дори когато се роди Каро най хубавите бяха Камера , според класациите те в момента са доста назад, така че сегашните трябва на повече бой да носят. Виж ако ги забравиш дълго се деформират , но дълго. На бибите нищо им няма да се варят с шишетата. Нали е излишно да казвам че се измиват преди варене? И за гладенето съм се сетила - най важно е как ще изгладите дрешките от вътрешната страна, там трябва най хубаво навсякъде, отвън може и по яваш, яваш.
Шишетата след варене ги слагам на едно от тензухените пелени дето в коментарите съм писала за тях, изгладено също и завивам да нямат досег с нищо друго. Като свършат шишенцата и бибите от тензухчето друго такова и новата партида. Първия месец съм стерилизирала стриктно всичко което е в досег с бебето и съм гладила всичко, после полека лека по кротко.... Последно се гладят само най долните дрешки докъм 2-3 месец. Това разбира се не се отнася задължително за вас, вие ще си прецените колко и докога. Дотогава ще имате вече опит и ще си решите сами.
Шишета съм купила 8 за да мога на един път в деня да ги варя, преценете си и съдовете имате ли подходящ, ако не подсигурете предварително и той си става само за бебето. Също по натам като почне пюренцата, аз предпочитам домашно приготвените и си имам една дребосъчеста тенджерка, която също няма да се ползва за нищо друго.

Последна редакция: чт, 23 ное 2006, 19:26 от ClanG

# 191
Момичета, аз пак се запритесних за мойто човече. Какво всъщност показва дължината от слепоочие до слепоочие? Моето отговаряло на 2 седмици назад? Rolling Eyes

Някой да знае...?

# 192
аз на моето шишенце дето го купих на билежката пише че се преварява 5 минути и от познати съм чувала че е 5 минути,пък за това смъкване на корема не ми е много ясно  newsm78,мами имате ли бодежи във влагалището защото аз имам и са нетърпими имали си някоя на представа от вас на какво се дължат тия бодежи дан се разширява нещо изобщо не съм в час Grinning

# 193
Бъдещата майка

Вероятно чувствате ниско в корема си тежест, теглене и приглушена болка.

Болките се дължат на отпускане на ставите. Костите на таза започват да се разтварят малко, за да може да мине детето. Това разделяне дърпа връзките и отеква болезнено у вас.

Ханшът ви леко се е разширил. След около година ще се върне в предишното си положение.

Тежестта, която силно тегли надолу, е бебето, което е започнало да се спуска в таза. Това спускане може да се получи в края на бременността, в седмиците, предхождащи раждането, особено при първескините. Но може да се получи и няколко дни или часове преди контракциите.

# 194
  • Русе
Честито бебче Пебъл! Да ви е живо и здраво.  bigdance2
Относно стерилизацията!- Аз си купих "Течност за студена стерилизация" 1л на Chicco. Струва 6 лв. и е страшно удобно и лесно за употреба. За целта ви трябва по-голяма пластмасова купа,разреждате препарата с студена вода(то си има съотношение) и накисвате за 30 мин. Разтворът действа 24 часа и може да се използва многократно.Накрая нещата се изплакват с преварена вода. Препарата стига за много време.А преварената вода не е никаква грижа за тези ,които имат бързоварни кани. Peace
Понтес и моят корем не е кой знае колко голям,но бебо върви едричък,така че това няма никакво значение.
А пък за смъкването се е посмъкнал,ама съм решила да стискам  докато се прибере мъжленцето ми.
Аз пак да питам:Нормално ли е да имам по силно бяло течение? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт