ДЕКЕМВРИйската мама докладва, бебенце щом я зарадва!

• 19 113
  • 284
  •   1
Отговори
# 195
  newsm44 baloni ЧЕСТИТО БЕБЧЕ МОНИКА НА МАМА PEBBLE   baloni newsm44
                 ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, МНОГО ПРЕКРАСНИ МИГОВЕ И МНОГО,МНОГО ЩАСТИЕ!!!

# 196
mam21 мисля че е нормално да имаш такова течение през бременноста,но за да си по спокоина се консултираи с докито си ,и аз в момента имам такова течение моето доки каза че било нормално Peace

# 197
Привет и от мен и честито бебче на Pebble - да е живо и здраво и много да я радва (и да е много палаво - това е заръчано от мъжа ми   Wink ).

Момичета, да питам тези които са се насочили към Света София - то за там май голяма тумба сме тръгнали.....  Та, можете ли да споделите, ако имате някакви впечатления за д-р Мирослава Генадиева (тя води лекции на '9 месеца' и лекцията в болницата) - харесва ми, но намерих само едно мнение за нея из форумите.  newsm78 10x предварително. Hug

# 198
 ЧЕСТИТО БЕБЧЕ МОНИКА НА МАМА PEBBLE !   bouquet

# 199
  • София
Честито бебче на Pebble,да и е живо и здраво Heart EyesСараза педиатъра ще ти кажа след понеделник,защото майка ми говори с личната ни лекарка,и тя препоръча една педи,обаче аз изключих  за името Embarassed,а майка ми в момента е в Турция и като се чуем сто процента ще изключа да я питам,така че като се прибере ще я питам и ще ти кажа LaughingЗа изваряването-защо трябва да се мъчите newsm78хората са измислили-има стерилизатори за микровълнова-хем става бързо,хем няма да се прецакат шишета,помпи,хем са евтини,защо трябва да си усложнявате живота с някакви тенджери и дебнене кога ще заври водата,пък колко ще ври ooooh!Момичета,я кажете как се движите с килограмите??? smile3514Аз съм вече +17,направо такъв апетит ми се е отворил,хич не търпя на глад-ето преди малко си идваме от ресторант,хапнах си ,десертче накрая-абе както си му е реда,обаче в момента пак нагъвам мандарини #Cussing outотгоре на всичкото и глезените са ми подути от два дни ConfusedКак заваляха бебчетата обаче Heart Eyesвсеки ден по едно-супер LaughingАз още се чудя-СЕКЦИО или НОРМАЛНО newsm78Писна ми Crossing Arms

# 200
привет на всички. Честита беба на Pebble и от мен  bouquet
И аз съм с две ръце за стерилизатора пред тенджерата, взели сме съвсем обикновен на Бертони(беше мисля 18 лв от Кауфланд) една приятелка използва такъв и аз макар като страничен наблюдател, още незаинтересован тогава оцених предимствата му.
danielad, с кг съм зле според моя д-р, качила съм едва 8 кг от началото до днес, ще родя мишка според него, накара ми се леко към момента бебо е около 2.300, съмнява се с това темпо до раждането да мине 3 кг, а таза ми е широк позволявал по-едър плод, но ... Cry
Проблемът е, че апетит нямам никакъв, а за мандарините ми стана смешно защото явно не съм сама от една седмица изядам по 1 кг на ден, но за нещо по съществено като храна не ми се и помисля с тези киселини  Crossing Arms
Днес Вержи не съм мяркала онлайн, да не е следващата с подранило бебче Thinking

# 201
  • Русе
Аз съм твърд противник на микровълновите печки.

# 202
Незнам какво имаш предвид mam21, аз само топля в нея, за готвене не съм я използвала никога, преди си варих вода за чай или нес кафе там, но от скоро диспенсера с мин. вода я измести и в това отношение, нашият тати е купил една термокана, която втора год не съм пробвала дори, но сега в чест на бебо съм решила да я вкарам в употреба  Party

# 203

Абсолютно.
А и нямаме място за нея вкъщи.

# 204
Сарра, прати ми, моля те на пощата като се сетиш снимките от срещата днес и онази с твоята рисунка на корема !!! А вторника, се замислям дали и аз да не пробвам да стана платно, стига да си намеря художник, разбира се Simple Smile Какво е усещането? После лесно ли се маха боята?

# 205
  • Русе
Не мога да го обясня научно,но микровълните променят структурата на всичко ,което мине през нея.Убива витамините и т.н.
Еи ,направо ви завиждам за тези лекции и за рисуваните кореми.Аз съм художник и много ме сърбят ръчичките.С какви бои се рисувате?
И един може би странен въпрос Embarassed В коя седмица се влиза в деветия месец? 36г.с. или 38г.с.? newsm78 Чета на много места и навсякъде различно. Според лентичката ми например съм в 9-ти,а според информация в БГ-мама съм още в 8-ми.Според един друг сайт съм в 9-ти. И аз вече незнам #Crazy

# 206
  • София
Сара, не се затормозявай с тези сантиметри. На мен днес всяка част на бебето отговаряше на различна седмица Rolling Eyes, това са някакви приблизителни стойности. А ако беше нещо сериозно щяха да ти го съобщят като такова. Аз реших вече да не се връзвам - плацентата презряла, водите на долна граница....щом мойта лекарка казва, че всичко е ок ще й вярвам.
 Прати и на мене една снимка с изрисувано коремче Grinning

За бялото течение - знам, че засилено влагалищно течение в последните месеци е нормално, но все пак бих следила има ли сърбеж, миризма и т.нат.нормални са и по-честите гъбични инфекции през този период, а за раждането трябва всичко да е изчистено, затова аз бих си пуснала една намазка.

danielad, и мен ме сполетя това - просто не спирам да ям буквално за 5 минути Crazy Не мога да се спра!!

А, за стерилизирането - ми стерилизатор Sunglasses

# 207
  • Варна
Ето ме бе тука съм  Mr. Green Малка Среднощна Пиш Пауза

не мога да се вредя от мъжа ми ,вече взе да ми писва  Close откакто си взе компота на работа все на моя виси!
Честито на Pebble!!! Нищо не е казала за размери  Sad но важното е че са добре!!
mam21 като ти останат около 20 дена със сигурност си в деветия  Mr. Green

Аз днес срещнах Др. Кехайова (една позната кинезитерапевтка) и като и казах че ми остават 2 седмици, тя само поклати глава и каза "Тц,няма 2 седмици,по-рано ще е - вече се е смъкнало"  Rolling Eyes
вярвам й да ви кажа и тя 3 деца е родила Laughing

а за микровълновата да си кажа мнението -  и свекърите бяха много против ама като купих ще се изтрепят да я ползват  Crossing Arms то кое пък остана натурално и здравословно че да се деформира в микрото Stop облъчвала, ала бала цял ден дишам смог и ям нитрати и пластмаса , та ми е през "т'вато" та отатък за няква микровълнова че ми облъчвала пуканките, кашкавалките, чая и млякото воднистото  Close
но това си е лично мое мнение! който не иска да не ползва, живеем в свободна държава  Peace

и аз съм се замислила за стерилизатор за микро, само трябва да се наканя да купя Tired че и помпа нямам още.... за кога се офлянквам не знам  Rolling Eyes

мацки утре сме на преглед  Party вечерта ще докладвам  Peace
айде лека аз отивам да си доспя  Wink

охо ето го и другия бухал Wink Биса добрютро Grinning

# 208

Абсолютно.
А и нямаме място за нея вкъщи.

Peace Абсолютно съм против! Нямам, не ползвам и няма и да ползвам!

# 209
Добро утро и от мен! И аз нямам и няма да ползвам микровълнова печка.  Какво му е на доброто старо изваряване? Иначе с килограмите съм супер - плюс 8, моята лекарка ме похвали, че съм била образцова бременна - никога не й се оплаквам за нищо, с изключение на контракциите де.  Вчера си мислех, че няма да изкараме тая нощ у дома, но нещата се кротнаха.  Просто цял ден такава тежест надолу, така ме дърпа, на моменти дори е болезнено усещането.  Пък и контракцийки от време на време, някои болезнени, кръстът ми вече за нищо не става.  Честно да ви кажа, вече искам да излиза.  Целта ми беше да го докараме до "стрелеца" и вече не ме свърта.  Понамаля ми доста и страхът от раждането.  Много трудно се придвижвам, а за киселините няма да говорим повече. Снощи не вечерях, въпреки че умирах от глад, защото после като знам колко ще ми е гадно и не посмях. Cry

Общи условия

Активация на акаунт