ДЕКЕМВРИйската мама докладва, бебенце щом я зарадва!

• 19 109
  • 284
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Добро утро момичета!

Аз си взех стерилизатора за микровълнова на Chico, в него стават и шишетата на Avent, та така.

Я да ви питам как усещате че ви се е смъкнал корема, или то просто се вижда  Embarassed Rolling Eyes Седя и се чудя моят поне малко смъкнал ли се е, а вече искам... baby

# 211
  • София
И аз в нашата микровълнова само топля вода за чай, или 3 в 1, рядко да претопля някоя супа и това е. Както казва Virginity, смога го дишаме целодневно, зеленчуците са станали като дървени, никакъв вкус нямат, аз за микровълновата ще се притеснявам. Хайде де!  Mr. Green Ползвам си я, мъж ми беше против да я копуваме, че нямало да я ползваме, ама като гледа каква работа ни върши вече си е много ЗА! Как да не се хвана да изварявам на котлона, или да чакам 15 минути за един чай. То и мен с тензухени пелени са ме гледали, ама като гледам, никой не се отказва от памперсите.  Whistling
С килограмите съм +13, ама и аз от 1 седмица имам невероятен апетит.

# 212
Добро утро и от мен и честито бебче на мама pebble   bouquet да й е здраво и щастливо да расте малкото слънчице.
Да ви се оплача от снощи съм с допълнителна екстра - започнаха да ме болят ставите и да пукат - китките, врата ми, коленете  Sad А за бодежите във влагалището нямам думи, на моменти така ме боли, че имам чувството че някой се кани да излиза  baby_neutral Уж ми е втора бременност ама такива неща не са ми се случвали преди.
mam21 през по-голямата част от бременността съм с доста обилно течение и за мое учудване и двата пъти когато ми правиха посявка нищо не се изолира  Praynig По всяка вероятност и на теб ще ти вземат секрет в случай че ще раждаш нормално.
Твърдо съм за микровълновите печки - голямо удобство. Използвам я за претопляне само но това ми е достатъчно. И стерилизатора ми е за микровълнова и този път ще си спестя потенето при изваряване  sohappy

# 213
  • Варна
АААААА какви новини ме събудиха:

VELLA е родила - момченце stork-boy - днес в 08:25ч - 3,700кг; 51см със секцио  newsm44 

# 214
Честито момченце на мама Vella! Да й е жив и здрав малкия юнак!

За течението - и аз имам, а от цитонамазката не се изолира нищо  newsm78 Така че сигурно е нормално  Peace

# 215
  • Русе
Честито бебче на VELLA!Да й е жив и здрав!

# 216
Браво! Супер! Айде на момченцата, че нещо изостават! Аз ще почакам за валежи от момиченца обаче! Честито Бебе на Вела!
Нормално е през бременноста да има увеличено течение макар да не  е задължително да се изолира нещо. Но и за секцио и за нормално раждане се препоръчва преди него да се вземе профилактично мярка за не заразяване на бебето. При нормално р. ясно как , при секцио може да попадне инфекция в раната и става....
Аз съм планирана за 8-ми, док ме посъветва от 1 -ви да взема Гинодактерин(широкоспектърен) и три дни да го слагам . Естествено че можете да ни изненадат, но тъй като вече почти не остана, не виждам причина да не се вземат профилактични мерки.

# 217
  • София
Честит юнак на мама VELLA!

# 218
  • Варна
ох промених списъка сега да ви прочета  Mr. Green

verolina вижда се и се усеща. моя се свлече, буквално, изведнъж и се нацепих под пъпа  Cry хубавото е че започваш да дишаш по-леко. Но за сметка на това ходиш по-трудно  Laughing
опира ми в краката и трябва да го повдигам като сядам и лягам Crazy

за течовете - както знаете си ги имам от самото начало , благодарение на тъпата раничка  #Cussing out
в момента имам почти постоянно розовеещо течение и даже и да ми падне тапата, няма да разбера, че да и се зарадвам пълниценно  Rolling Eyes
Миналия месец доктора само ме прегледа и каза че имам някакви гъбички. Изписа ми Полижинакс но май няма ефект  Thinking
на 03.11. ми взе секрет но не са се обадили  newsm78 акушерката ми беше казала ако не ти се обадим значи няма нищо тревожно...дано да е така  Praynig ....или просто са забравили   Rolling Eyes
след 1 час ще разбера  Laughing

# 219
  • София
Ето снимките на моя бебо от вчера, на първата е лицето, на втората мъжките атрибути.  Joy
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1585168
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1585171

# 220
  • София
ЧЕСТИТО НА МАМА VELLA!! КАКЪВ ГОЛЯМ ЮНАК! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ! smile3525

Всеки ден по едно бебче....не е шега работа вече ooooh!

Klemy, много сладък бебо, на теб прилича, хи хи (на първата снимка де, на втората явно на баща му Simple Smile)

# 221
  • София
Да е жив и здрав юнакът на VELLA!   smile3525

# 222
честит юнак на мама Vella

# 223
  • София
Честито на Vella Клеми какви бузки извади твоя сладур-пу,пу Crazy

# 224
  • Русе
Честит мъж Вела!  bigdance2 Да е жив и здрав и много,много да ви слуша,хапва и радва.
Клеми готини снимчици.

Общи условия

Активация на акаунт