Деца от предишна връзка

• 46 101
  • 1 319
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Лорелада, знам че много се интересуваш от мен лично, но аз продължавам да си разсъждавам теоретически и най-общо казано.
И да, поне минус 10 от моите години.

# 346
Не се интересувам, просто изказвам мнение.
Щом ще се чувстваш добре с млад, такъв вземай. Simple Smile

# 347
  • София
Аз смятам, че с дете над 13-14 е най-добре при всички случаи. Парадоксално се разбирам по-добре с пуберите, отколкото с малките деца (от чуждите деца говоря).

# 348
На пуберите, ако не им се правиш на майка или баща, даже идеално им идва втори възрастен да отвлича вниманието на ангажирания родител с тях.

# 349
Точно същите наблюдения имам за втори възрастен....

# 350
  • София
Може би сте прави за пуберите. На мен в момента моят 11 г ми къса нервите и затова така казах.

# 351
Напротив Рокси - права си. Всъщност , ако вторият възрастен влиза в живота сам без деца и само , за да гради нов живот за себе си това е ок за пубера, обаче ако влиза с всички отговорности на възрастен равноправен партньор на родителя това вече хич не им харесва. Да не споменавам колко по- трудно е когато има наши, ваши и общи.

# 352
И аз се оглеждах за мъж с деца, а съдбата ми прати ерген. Изненадите са всеки ден Simple Smile

# 353
  • София
И аз се оглеждах за мъж с деца, а съдбата ми прати ерген. Изненадите са всеки ден Simple Smile

Че какво му е лошото на ергена?
Освен ако не е участващия в едноименното предаване. Kissing Face
Ние с дъщеря ми си търсехме само ерген или мъж без деца от предишни връзки.
Искахме си го само за нас, да не се месят и чужди деца и бивши жени в отношенията ни.
След близо 20 г. сме убедени, че това е най-доброто за нас.

# 354
Разбира се, че ергена е добре, просто аз мислех, че ще срещна мъж с деца, щом и аз вече имам такива. Днес имаме 8 годишнина от сватбата. Simple Smile

# 355
Аз май никога не съм търсила никого (целенасочено), т. е. не съм подхождала с тая мисъл "да си намеря някого".
Ако ми завърти главата обаче, не ми е от значение дали ще е със или без деца. Съдба, което и от двете да е.

# 356
Аз също, обаче на бекграунд смятах, че ще срещна някой разведен с дете / деца и ще се забавляваме и излизаме по заведения, докато децата са при другия си родител.

# 357
А къде пък се предполага да ги търсим тия мъже, с деца или без? Кога ви остава време? Аз лично наистина ми се струва по-логично да е мъж с дете/деца, но като се замисля пък, колко по-сложно става логистично....

# 358
То си е винаги леко сложно, но с времето нещата тръгват и всичко се подрежда. Те мъжете сами се появяват, без да ги търсиш.

# 359
И аз така реших в един момент, след каратък опит по разни сайтове. Отваратих се. Но и пък се замислям, от къде ще дойдат сами, като кръга е все един и същ, и т.н. Но в крайна сметка си живея добре и без мъж, пък като се замисля за още деца... ако е мое, сигурно ще ми е по-добре, но наистина не мога да преценя дали бих гледала чужди, смятам, че не е за всеки това, но и няма как да го знаем и преценим, докато не ни е дошло на главата, както се казва.

Общи условия

Активация на акаунт