Лакове за нокти - 159

• 48 671
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
  • На изток от Ада
За лаковете на Лидл онлайн не, не мисля , а и едва ли си струва  някоя приятелка да ви рати от др държала освен .

# 631
  • Варна
Тези A-England каквото и да покажете с тях е страхотно. Едвам се сдържам да поръчам поне 4. Разкошни са! 👌
Така е, страхотни са. Сега като го видях сейнт Джордж съвсем се навих да го поръчам. И светлозеления symphony in green and gold, който пак тук го видях.
Да се оплача, че нещо не се справям с отлепящите бази. И на Мара, и на Орифлейм, и Бари М - все едно и също. Чопля и с 300 зора се отчупват някакви парченца, изобщо не ми се отделят на цяла люспа. А пък на израстналата част на нокътя над пръста изобщо не мога да отлепя лака, там с лакочистител. Просто вече ще се гръмна.
Пробвах да оставя 1 мм без база около кожичките на някои нокти, там ми се надигна лака. А където сложих база плътно до кожичките беше ок трайността.

# 632
Тина, киснеше ли преди това ръцете в топла вода? Някъде бях чела трик първо да се къснат в топла вода, после преди "чопленето" да намажеш с олио за кожички и тогава да започваш...🙂 По принцип, трябва ноктите, кожичките да не са сухи. Да са мокри, намазани с олио...
Скрит текст:
Дори обикновената прозрачна гел база на Sinsay- която е с печене в лампа- при мен се държи като отлепяща гел база. Държи до около 2 седмици или малко повече и после с много кратко накисване с лакочистител и се маха лесно.😁 Даже мислех да пробвам направо с киснене в топла вода...  

Последна редакция: сб, 04 юни 2022, 18:31 от dolce miele

# 633
BEL 12, брокатът се знае кой е 😁

# 634
# 635
  • Варна
Долче, пробвала съм и с киснене, избутвала съм с дървена пръчица под вода, в купичка, все така е. Освен другия път да пробвам след баня + киснене на ноктите и олио...ще видя... но на върха на нокътя лакът си стои бетон.

# 636
Тина,да не би просто да е от самия нокът....Сигурно и лак задържа за дълго?Аз ще пробвам пак тази седмица с един Бел..да видим пакли лесно ще се маха..

# 637
Преслава, избрали сме същия брокат.😅 Може ли снимка на Бел 12 в шишенцето?🙂

# 638
  • Варна
Reninel, ноктите ми са твърди, по прицип лака ми изкарва в задоволитен вид 5-6 дена, но зависи, някои матови неони например са по-нетрайни при мен. Обикновено ми се надигат покрай кожичките.
И в тази връзка да похваля китайчето Kikabeauty, вече 6-ти ден е само със съвсем леко изтрити връхчета, и топът малко се поизтри, но за неон е супер издържливост.
Пак ще правя опити с отлепящите бази, не съм се отказала Grinning

# 639
Долче, ето - но е доста труден за снимане.

А реално на нокти изглежда така

# 640
Долче, ето - но е доста труден за снимане.

А реално на нокти изглежда така

Mного красива и издължена нокътна плочка,всякаква дължина и цвят ти пасват страхотно!!

# 641
Преслава, мерси! Аз съм го виждала на живо, но не бях забелязала шимърчето.

# 642
  • София
Снощи със светкавица. Flormar Pearly pl431

Днес на дневна светлина

Много е красив! На дълги нокти ще е разкош!

# 643
  • Варна
И аз в синьо Simple Smile BEL 52, Flormat matte white board и Catrice Cloudy illusion, флейкс пудра.

# 644

Pastel Nude 756. Лакът е на три пласта, но пак прозира леко💅

Общи условия

Активация на акаунт