Лакове за нокти - 159

• 48 674
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Дайс, в Мол Варна ги видях. Не съм сигурна дали ще се забелязва достатъчно и над някой лак, като го видях на снимката ми се стори със снежен ефект, но по-скоро ще е седефен заради различните цветове на флейксчетата. Или може би леко ще промени нюанса на основния.
Олгарита, да не те разочаровам, но диамантения топ придава един розово-жълтеникав оттенък на основния, а частичките са почти прозрачни.

# 616
Средните 3 са матирани, всички този път ги запечатах с гел лак, топ с ув лампа, дано сега издържат поне седмица. Махането се надявам да е по-лесно като не всичко е гел лак. Самият лак и преди съм го показала, на W7 неон, аз много си го харесвам. Отгоре е с топ гел лак на Коди, мат и гланц

# 617
И моето лакче дойде

# 618
  • София
Ау Долче, много красив 💙.
От мен един неясно какъв цвят, който беше комбиниран с други 4 ОПИ та в лилава гама, така че не съм го избирала, а го поръчах в промоционален пакет.
Без топ съм, защото не бях сигурна дали ще го задържа.
Significant other color. Хубав е, въпреки че му трябват малко повече пласта. Ето го при мен

# 619
Това Опи е страхотно! Леко ми напомня за H&M Candyfloss (но той е по-розов):

Олгарита, честити придобивки!🙂

# 620
Аз както се похвалих, че имам нокти, така онзи ден счупих един и аз не знам къде и кога. Та едни копчета успях да лакирам, че днес ще празнуваме рождения ден на малкия разбойник Simple Smile

# 621
# 622
Блъдче, от български Лидл ли е тоя лак. Много ми хареса. Страхотно ти стои. На теб всяка форма и дължина ти отива.

# 623
Много е сладък, ще си поръчам и другите от серията.

# 624
  • София
A-England Saint George

Блъд,много здраве и късмет на малката усмивка.

# 625
Тези A-England каквото и да покажете с тях е страхотно. Едвам се сдържам да поръчам поне 4. Разкошни са! 👌

# 626
  • На изток от Ада
Блъдче, от български Лидл ли е тоя лак. Много ми хареса. Страхотно ти стои. На теб всяка форма и дължина ти отива.
НЕ съм Блъд , но не няма лакове в Лидл тук имаше преди доста години , ноже би 5 -6 г. От тогава няма.

# 627
Наси, благодаря. Уф, жалко, показания от Блъд много ми допадна. Дали ги има онлайн някъде и дали са на сносна цена.

# 628
От Гърция си го донесох. Тук няма за съжаление. Иначе беше около 1.40евро, нещо такова.

# 629
Лакирах си ноктите на краката с мръсно бялото на Перфект (Gel look 543) и Essence 23- Party time. Няма да показвам снимки на крачета, но да кажа, че много приятна комбинация се получи.🙂 На Перфект 543 всичко му е страхотно всъщност- цвят, консистенция, четка...
Скрит текст:

Перфект F1 и Gel look 543:

Общи условия

Активация на акаунт