Лакове за нокти - 159

• 48 681
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
Долче, определено следващия път ще пробвам с бяло под него. Като за първи път исках да видя как ще бъде само той, но....

# 601
Дойдоха новите. Виперата изглежда супер в шишенцето си, на нокти е отврат - рошава, абе ужас. Целият ефект, който очаквах от частиците, изобщо не се получава. Ако някой я иска, веднага я пращам. Римел 811 е супер, както очаквах. Поръчах и един украински брокат. Като цяло имах по-големи очаквания.

# 602
Ех, и аз я заглеждах тази Vipera. Жалко ...

# 603
Ох, ами тя тази Випера дори и в бутилчето не изглежда добре. На живо не бих я купила, само и единствено онлайн заблудена от снимките. Sunglasses

# 604
Ех аз я поръчах от makeup и толкова й се точех..

# 605
От мен Pastel 304
Малко по-зелен е, но телефонът упорито го вижда по-син. Качвам 2 снимки, едната с филтър, както и снимка от интернет:

# 606
  • На изток от Ада
В Дм има разпродажба на флормар , не само лакове . Взех три то беше обрано де

# 607
Лакочистителят в Т-маркет вече явно струва 1,69 лв- нищо че цената по етикет в 3 магазина Т-маркет в същия ден беше 1,49 лв...

# 608
  • София
Нескопосаният маникюр от неделя беше ок, само на разслоения нокът имаше забележки, но ми писна да ходя като нарисувана от второкласник, затова мацнах една разкошна Аура. Не съм сигурна кой е цвета, но е страхотен, много нежен и естествен

# 609
Издирването на H&M Moonchild си заслужаваше.💙 Страхотен е! Декорацията е със стикери.

Скрит текст:

Има един лилав подтон/шимър, който не се хваща добре на снимките, но се вижда в шишенцето.🙂
Подобно на това, но зависи как се отразява светлината:

Покривен е от втория пласт, съхне доста бързо, макар че не се води бързосъхнещ.  
Използвах лилавия лакочистител от Т-маркет, за да сваля лаковете. Не мога да преценя дали се справя по-зле от ацетоновия лакочистител от Лили или беше заради лаковете с точки и шимър...Обаче ми мирише много приятно веднага след изветряване.🙂😊

Последна редакция: пт, 03 юни 2022, 05:15 от dolce miele

# 610
В Дм има разпродажба на флормар , не само лакове . Взех три то беше обрано де
Да,така е.Вчера продавачката каза,че спират марката от продажба в ДМ.

# 611
  • Варна
В Лили още се намират намалени Катрис. Взех си 27 Lana Del Grey (от ляво). Не че съм им фен, но ми хареса цвета.

Много ми хареса Wibo precious nails 4, но ще почакам намаление Grinning Видях и този с белите частички (някоя от вас го издирваше) - наживо частичките са почти прозрачни, имат разноцветни отблясъци - в розово, зелено, синьо. Няма да е покривен, струва ми се, че ще стои като седефен блясък.

# 612
  • София
Тина, в кое Лили?
Аз за над основен лак си го представям този прешъс, не за основен.
Благодаря за споделеното, много го искам 🥰

# 613
  • Измир
Ау Долче, много красив 💙.
От мен един неясно какъв цвят, който беше комбиниран с други 4 ОПИ та в лилава гама, така че не съм го избирала, а го поръчах в промоционален пакет.
Без топ съм, защото не бях сигурна дали ще го задържа.
А сега и новите придобивки
Синьото е с лилав шимър. Розовият е с мини златни частички.

# 614
И от мен нова придобивка

Общи условия

Активация на акаунт