Лакове за нокти - 159

• 48 632
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
  • София
NCLA  Red square

# 91
Показвате прекрасни маникюри.Revolving Hearts

# 92
Някой ползвал ли е Евелин заздравителя ултра ефективната формула?  Как е в сравнение с този сензитив? Или този с диаманти?

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 14:42 от fsyyy

# 93
Мойте наблюдения са ,че 8 в 1 Total не е това което беше

# 94
И моят последният такъв дето съм купувала се подмята преполовен и май ще замине в коша при следващото разчистване. Има нещо дето не е същото, но трудно мога да кажа какво е. Сума време само го местя от единия край на кутията в другия, но иначе не посягам към него.

# 95
Натка, можеш да изхвърлиш съдържанието, а четката да използваш за някой лак с гадна четка...примерно за някой 21. 😉

# 96
Натка, можеш да изхвърлиш съдържанието, а четката да използваш за някой лак с гадна четка...примерно за някой 21. 😉
Добра идея, дано ми се занимава като реша да го хвърлям че като се знам може и да забравя и да излети всичкото към коша Grinning

# 97
Днес дойдоха тези от Нотино. Мисля довечера да пробвам розовото, макар че, май, ще му трябва подложка...

# 98
Лакът е франкенполиш на базата на Бел 64:

Скрит текст:

Имах проблем с ваденката на лявата ръка; трябваше да е така, но явно съм отвикнала да слагам ваденки или пък тези са си такива...

Черният Лумс с частички издържа 2 пълни денонощия, обаче жълтият лак започваше да се изтрива по връхчетата и реших да сложа нещо новичко. 🙂
Георгиева, много бонбонени цветове си си поръчала! 😍

# 99
Долче, страхотен цвят. Толкова топъл и слънчев. Чудно си го направила. Искам и аз. Пп Тия ваденки не са ли едни тънки и прозрачни. Аз имам такъв тип и са страшна мъка за поставяне. Бръчкат се, размазват се, бе, ужасни са.

Георгиева, Честити придобивки. Чакаме да ги покажеш на нокти.

# 100
Джаста, мерси🤗 Ваденките са едни странни...Да, тънки са, трудно се взимат от водата, набръчкват се и се сгъват, бавно изсъхват на ноктите и трябва по-дълго да притискам към ноктите, че да се залепят добре и да излезе водата под тях...И така поне леко се размазват. Ако остане вода под тях, започват да се повдигат и отлепят. Ако пък не намокря добре ноктите преди да ги сложа, тогава стоят като набръчкани и не са гладки...Не могат да се взимат и с печат за нокти, че се залепят за него /дори и да е мокър/ и няма махане от него...Много ми харесват, но голям зор слагането. ☺

# 101
Ох, пак съм аз, ама който забравя тъй е то. Та, понеже с Лейди наскоро си хортувахме за релефните ваденки, да кажа, че си направих отново експеримент и да, прилепват добре, но на поне еднодневен лак. Т.е. лака днес, декорацията утре. И отгоре два тънки до нормални слоя топ лак, като преди това ваденките се притискат хубавичко към нокътя, ама много хубаво и усърдно. Grinning

Скрит текст:

A, миналия Великден съм била така:

Скрит текст:
Но чак днес си открих картончето с великденските зайци, част от тях, де, която е останала от предходното декориране. Grinning

# 102
Джаста, страхотен е маникюра, със и без ваденки.
А миналогодишните зайчета са много сладки.

# 103
  • В полите на Пирин планина
Джаста, много сладурски маникюр!
И, да - точно така направих последния път. Лакирах се сутринта с лака и чак вечерта сложих стикерчетата и върху тях единпласт блясък, а след това и топ. Simple Smile
Не са мръднали и не стоят неприятно релефно.

# 104
  • Стара Загора
Ау , Джаста Праста , страхотен маникюр. А миналогодишният е супер сладурски ! Animal Rabbit Animal Rabbit

Общи условия

Активация на акаунт