Лакове за нокти - 159

• 48 631
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Мountain Crystal, честит празник Flowers Hibiscus
Всички сте много хубави, момичета, но и на мен ми липсват прекрасните изпълнения на Мамето.
От мен Perfect S18

# 76
Относно трудното нанасяне частици в брокатени лакове- ползвам гъбка. Тя попива лака и така напрастявам частиците. Така нанесох брокатът на Бел на кутрето. Та, червено за страстната седмица 😁

# 77
Честита да си Кристал.
И ще се повторя за пореден път, но имаш разкошна нокътна плочка. Пу-пу. Толкова елегантна, толкова фина.

# 78
Момичета, чудни сте!
Джулс, от няколко дни се каня да те питам точно за този Перфект!😃 Запазила съм си един скрийншот с твой маникюр с него...Как е като покривност, може ли снимка на шишенцето?🙂
Ето така горе-долу изглежда Флормар Rich life (от интернет е снимката):

Да ви разсмея ли малко...Дъщеричката ми оцени жълтия ми маникюр като "горе-долу". След кратък размисъл, добави: "Не ми харесва много, защото е странен цвят...прилича на...като повръщано е (за безименния пръст😆). Освен това, цветът е прекалено ярък и изобщо не е модерен. Сега са модерни пастелните цветове." 😅 Този разговор го провеждахме на път към мола...
Обаче...като влязохме в мола...оказа се, че съм в тон с пролетта.😉

# 79
Аз продължавам да се лакирам , но просто нямам време да снимам Cry .А и ноктите ми вече са до дъно ! Изпитите ми определено са много тежки и за съжаление изоставих голяма част от хобитата си Sad Лятото ще наваксам !

# 80
Флормар 418, на снимките изглежда по-лилав отколкото е.

# 81
  • София
Dolce, ето шишето

Снимката е по-старичка, това няма значение де, но му трябват минимум три пласта, иначе се нанася неравномерно и прозира тук там

# 82
Е, много е хубав! Мерси 🙂
Новости на сайта goldenshop😉

# 83
Essie Fiji, Trend it up 163, Aura 104

Сложих Aura 104 на кутрето само и се получи много приятен блясък

# 84
Споки, много нежно!🙂
Аз обнових малко 2 нокътя с Лумс 31 (?), че се беше отдръпнал топ лакът на връхчетата...

Скрит текст:

Като че ли няма пожълтяване на ноктите за 2 денонощия...🤔

# 85
Късно снощи и аз нашарих яйцата.
Идеята беше друга, но ваденките ме предадоха, та най накрая стана скитълс "пъдпъдъчи яйца". Малко контрастно идва с оглед времето вън, малко детско, ама...

Скрит текст:

И номерата на лаковете:

Пп Много хубави цветове се оказаха тия Ривърси.

# 86
Джаста, чудни скитълс яйчица😉 И аз за Великден съм се ориентирала за скитълс- яйчица или точки. Гледах за разни идейки вчера, но тази година съм се настроила за пастелни, нежни цветове и без зайци и подобни...и точките май са ми максимума декорация, която ще приложа.🙂

# 87
BEL 48 + китайче

# 88
Преслава, как изглежда китайчето като цвят? 🙂

# 89
Долче, ето го.

Общи условия

Активация на акаунт