Строеж - къде, как, колко? Тема за взаимопомощ 41

• 42 978
  • 758
  •   1
Отговори
# 600
  • София/Варна
Може. Нашите са мазани със същия материал като стените.

Добавям се - машинната мазилка може да е гипсова или варо-циментова. Ние сме с гипсова по стаите и варо-циментова в бани и гараж. Нанасяна е с една и съща машина.

Замазката на пода, я правиха други и с подобна машина я нанасяха по пода.

Последна редакция: ср, 20 юли 2022, 11:15 от Gerundiq

# 601
Ми нашите майстори казаха, че могат.

# 602
  • София
computer79, ехаа, замазки!  Много сте бързи, браво! Показвай, да се радваме Wink
При нас днес правят обратния насип с трошен камък. Всичката почва отиде в градината, защото хумусния слой се оказа много дебел - 80-90 см!

# 603
Да, скоро правят последната плоча и покрива, след което ще правим инсталациите и замазките.
Ето една, що-годе актуална снимка. В момента зидарията на 2рия етаж е готова и правят кофраж за таванското. Но можете да придобиете представа. Игнорирайте хаоса наоколо...
[/img]
computer79, ехаа, замазки!  Много сте бързи, браво! Показвай, да се радваме Wink
При нас днес правят обратния насип с трошен камък. Всичката почва отиде в градината, защото хумусния слой се оказа много дебел - 80-90 см!

Последна редакция: чт, 21 юли 2022, 09:38 от computer79

# 604
  • София
Здравейте, ние стигнахме до покрива и искаме да сложиме PVC улуци и водостоци. Ако някой от Вас са сложили такива, трябва ли да търсим някои по-специални, на някоя фирма или няма никакво значение? Трябва ли да обрърнем специално внимание на нещо, свързано с избора на PVC улуци?
Предварително благодаря!

# 605
  • София
Здравейте, накой има ли идея къде София, перник, благоевград, района се продава сух дървен материал на дъски на брой, бук, череша, дъб, ясен нещо такова широколисно твърдо.... Искам да си направя первази за прозорците в хола🙃😁
Или пък да има фирми да оредлагат такова чуди, не пвц или камък..

# 606
В Практикер не предлагат ли такъв тип дъски и то даже мисля, че може да ти ги нарежат на място. Виж и в Мосю Бриколаж,  Хоум макс и т.н. други хипермаркети. В Перник виж в Мал Мук.

# 607
  • София
Ох, ами нямам спомени май имаше някакви,без да са ми направили уау впечатление, но дали не бяха само иглолисни, трябва да погледна, зависи и каква влажност точно продават... Аз мислех, че трябва нещо по-специализирано за дървени материали да търся.. 🤔

# 608
Ох, ами нямам спомени май имаше някакви,без да са ми направили уау впечатление, но дали не бяха само иглолисни, трябва да погледна, зависи и каква влажност точно продават... Аз мислех, че трябва нещо по-специализирано за дървени материали да търся.. 🤔
Зависи колко са ти широки первазите под прозорците. Ако са по-широчки може и от слепени дъски да ги направиш.  Например https://bauhaus.bg/slepeno-darvo/p/40106 или дъб https://bauhaus.bg/slepeno-darvo-exclusivholz/p/37912

# 609
В Мал Мук преди години продаваха стиропорени дъски супер имитация на дърво. Ако не знаеш, че е изкуствено няма и да разбереш. Сега не знам дали ги има.

# 610
  • София/Варна
ето тук, близо до София, посока Сливница
https://foresttrade.bg/bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D … 1%86%D0%B8%D1%8F/

# 611
Въпрос за входна врата. Някой поръчвал ли е подобен тип , ако сте доволни моля да споделите от къде ..

# 612
  • София
В Мал Мук преди години продаваха стиропорени дъски супер имитация на дърво. Ако не знаеш, че е изкуствено няма и да разбереш. Сега не знам дали ги има.
😂 😂 😂 Мерси... Но твърдо не, не, не🙃 имаше някои в бриколаж не лоши, ще разгледам и практикер.
Иначе погледнах и виниловите покрития за под, не съм мн сигурна че ми харесва повече от ламинат, при все, че за подово май е по-добре, но май нива между него и гранитогрес ще е по-трудно да се изравнят, като видях за какво тъничко нещо иде реч.
Gerundiq 🤗🤗🤗благодаря

# 613
Въпрос за входна врата. Някой поръчвал ли е подобен тип , ако сте доволни моля да споделите от къде ..

Аз само тази фирма съм чувала да правят https://m.facebook.com/pasart.bg/, може и Инос (Вестмакс) да проверите. Нашите входни врати са от Инос, но още не са монтирани, само сме ги складирали Sad

# 614
  • София/Варна
😂 😂 😂 Мерси... Но твърдо не, не, не🙃 имаше някои в бриколаж не лоши, ще разгледам и практикер.
Иначе погледнах и виниловите покрития за под, не съм мн сигурна че ми харесва повече от ламинат, при все, че за подово май е по-добре, но май нива между него и гранитогрес ще е по-трудно да се изравнят, като видях за какво тъничко нещо иде реч.
Gerundiq 🤗🤗🤗благодаря
Ако слагате ламинат на пода, говорете с мебелиста Ви да направи первази от ламината. Лепят паркетините на 8мм мебелна плоскост и кантират заедно. Нашите са такива и за мен изглежда добре и е удобно.

Общи условия

Активация на акаунт