Отговори
# 60
  • София
ЗА СРЕЩАТА ДОСЕГА СМЕ:

ТЕА  и Мартеа
КАЛОЯН  и Тиа под?
ЗОРИ  и Шуша
ЕМА  и Гуш
Никол  и Камий
Михаела и Феъри
Любчо и Диана под?

# 61
  • Пловдив
Добро утро! Coffee

Мартеа, благодаря ти за идеите, за жалост грис и не помирисва,а от млякото с ориз получи позив за повръщане. Само с корнфлейкс засега постигнах успех.

Не се безпокой,ще свикнеш без съкровището,работата ще те погълне,дано и Теа свикне бързо и леко,ще стискаме палци.

Куки,наистина звучиш много свежо,целувки на дечицата!

# 62
 Днес ние черпим за децата и кърмачките newsm38 а за останалите майки Wine Glass beer!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ НАБОРИ И НАБОРКИ! ДА СА МНОГО МНОГО ПОСЛУШНИ И ЗДРАВИ!

аз отивам да взема Марти от яслата, че днес е 2 часа, а на мен ми е едно криво.....

Последна редакция: ср, 22 ное 2006, 18:15 от Kremenchen

# 63
  • София
Качих няколко снимки в албума тук

# 64
Куки, направо сте чудесни! Филипчо е прекрасен малък мъж, а Калинка прилича на истинска кака Heart Eyes

Момичета, и ние може да дойдем на срещата. Но сме под 2 въпроса - Сиска, Дени и тати. Сложничко ще ни е придвижването, защото Лозенец ни е абсолютно непознат, пък и самата София ни е доста трудна за придвижване...Изобщо не знам как се стига до тия Патета...

# 65
  • София
ЗА СРЕЩАТА ДОСЕГА СМЕ:

ТЕА  и Мартеа
КАЛОЯН  и Тиа под?
ЗОРИ  и Шуша
ЕМА  и Гуш
Никол  и Камий
Михаела и Феъри
Любчо и Диана под?
Денис и Сиска с тати под?

Сиска, вие стигнете до София, пък до Патета ще ви заведем ние. Може да се срещнем до някое място, до което знаете как да стигнете (напр. ЦУМ или НДК) и оттам ще карате след нас.

# 66
Сиска, точно това щях да кажа и аз. Ще се срещнем в центъра и оттам е лесно Simple Smile

Куки, просто сте невероятни! Пу-пу, красиви дечица!

# 67
голяма молба към софийските майки

ако и когато минавате през кварталните ви аптеки, бихте ли попитали дали имат Рибомунил?
Нали започнахме прием при Теа, но се оказва, че е изчерпан по складовете, шансът е някъде да е останал, в някоя квартална аптека. Обиколихме вече 10 аптеки и никъде го няма. А пък ако някой каже къде има, половинката ще отиде да купи.
Предварително благодаря  bouquet

# 68
Привет! За срещата - за сега ни бройте. Да видим как ще е, дано до тогава да преборим тия хреми и кашлици.
Куки, страхотни дечица си имаш.  Heart Eyes Малкия е голям сладур. А Калина явно много го обича и ти помага, а  Wink
Мартеа, ще потърся утре в наш'та околия тоз илач.
Ние пък днес бяхме на вземане на секрет от гърло и нос - да видим дали има някакви гадини и как да ги уморим ефикасно, че тия сополи стават досадни вече, пък за кашлицата  - да не говорим.
За последната имам питане - знае ли някой бабини рецепти против каляне - отвари някакви и пр. Аз се сещам само за варене на дюли....

# 69
Пателина, имаше нещо много ефикасно от борови връхчета, домашно се приготвяше. Знам също, че се продава такъв мед - от борови връхчета. Също мащерка, но не знам може ли за деца. Има един чай Бронхопам - той е много ефикасен. Има го в аптеките, но питай става ли за деца.

# 70
Куки много, ама много сте сладки, а Калина е много грижовна към бебето.

Днес съм носталгично настроена, чудя се колко бърzо отлита времето, преди година и половина си имах бебече, което сега е едно палаво същество, с характер и много инат, но беz което не мога да живея дори zа миг....

# 71
martea, нашата педиатърка изписа на Митко Рибомунил миналата седмица и ми каза, че го има на бул.България срещу Била в "Образцова аптека". Аз така и не отидох до там да го взема, в нашия квартал не го намерих, а и детето взе че се разболя отново и сега е на 1 куп сиропи и антибиотик. Така, че може да провериш там!

# 72
Здравейте, влизам телеграфно, пак ще имаме гости, мъжа ще гледа мач с приятели.
Ники е добре.
Срещата остава ли?
Сиска дано да се видиме Hug

# 73
Kuki, много сте сладки,а Калинка е направо страхотна мадама. Heart Eyes

# 74
Криси, благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт