Отговори
# 45
Ей живот си живее невежата... сега с тия асансьорни тестиси ще почна да се вглеждам кога къде са - до есга не ми е правило впечатление да ги няма като отворя памперса....

За срещата - нас не ни бройте, защото на 17.12 имаме рожденник в семейството. Ще следя ако се зауговаряте за 10.12 и ще пиша в срок. Принципно и аз мисля че Дядовци и Снежанки ще уплашат нашите коледничета  Crazy .

Мартеа и аз така в дните ни с много "спорове" и караници с Калоян се помислих, да не би среднощните му будения да са от това... да ама не...., така че не вярвам да си я стресирала. По принцип мисля че точно мама най-трудно ще стресира детето, защото то очаква от нея и хляба и ножа т.е. очаква всичко.

# 46
  • София

За срещата - нас не ни бройте, защото на 17.12 имаме рожденник в семейството. Ще следя ако се зауговаряте за 10.12 и ще пиша в срок. Принципно и аз мисля че Дядовци и Снежанки ще уплашат нашите коледничета  Crazy .

Tia, срещата е за 10.12!!! Значи да ви броим  Hug

# 47
Гуш, аз не съм наясно какви са тези патета и къде са, но ако не ни тръшне пак някоя слуайна или нарочна болест Twisted Evil , брой ни. Дано се съберат повече дечица.

Мартеа, това с мигането си го представям.. но сигурно наистина имитира.. невероятни са, като гъбки попиват и то дори без да си даваме сметка откъде са го видяли. А пък ако го прави преди заспиване.. може да е един вид борба със съня.. да се опитва да си държи очичките отворени, а те да не слушат Simple Smile

За яслата - не знам... Егати ужаса... Значи наистина го има този момент със нарочното настиване.... Иде ми да ги сравня със земята.. а в същото време трябва да съм внимателна..., че ако им се озъбя.. после кой знае как ще се отнасят с детето ми. Изроди такива #2gunfire Много съм се навила..........

# 48
  • София
Доли,нашето дясно тестиче не съм го виждала досега.Не е падало в торбичката от раждането.Към 2 годинки ще правим операция да го свалят.Но това не е асансьорен тестис,както се опитват да ме убедят няколко докторици вече Twisted Evil
Асансьорните тестиси,доколкото знам,се оправят сами до втората-третата годинка,а на някои момчета окончателно се наместват в торбичките чак в пубертета.Така че,спокойно.Слушай какво ти казва педито,а ако й нямаш пълно доверие-отиди при специалист да го погледнат.Там ще те успокоят Wink

# 49
  • София
Мартеа,и Калоян мига така с очи.Аз много се уплаших като го видях първият път/преди месец някъде/,но после баща му ми каза,че той му бил показал това Mr. GreenПоказал му как мигат какичките на парцали и той все това прави Joy Joy Joy.Особено когато е много весел и доволен от нещо Laughing

# 50
  • София
ЗА СРЕЩАТА ДОСЕГА СМЕ:

ТЕА  и Мартеа
КАЛОЯН  и Тиа под?
ЗОРИ  и Шуша
ЕМА  и Гуш

# 51
Ками и Никол за срещата.
Мони ужасно преживяване, желая ви много здраве. Hug

# 52
  • Пловдив
Здравейте!

Днес се прибрах от мамин дом, за жалост възстанових част от изгубените килограми Embarassed Преско оставих при бабите за 10 дни и сега ми е много смотано без него в къщи.

За Коледната среща по принцип съм ЗА, не знам обаче дали ще можем да се дотътрим до 10.30. Трябва да го обсъдим,така че и ние под въпрос.

За яслите - майка ми работи в ясла и знам,че при тях на смяна са винаги две сестри и две детегледачки. Конкретно в тази група има 10 деца яслата е в малък град, така че се падат около 3 деца на човек. Децата са добре обгрижвани, но въпреки това се случва някое дете да бъде ухапано. Мисълта ми е,че за оптимални грижи е нужен персонал,а никой не иска да гледа 8 часа 15-20 деца за 200лв.

Да се включа и аз за термометрите,макар че темата вече не е актуална. Температурата,измерена под мишницата /външна температура/ е с около половин градус по-ниска от вътрешната,измерена ректално,орално или в ухото. Тъй като измерването под мишницата е по-популярно,в литературата често се съветва изваждане на 5 десети от стойността на другаде мерената Т,вероятно за улеснение и работа с определен температурен интервал. Нека се опитам да го кажа по-ясно: прието е Т =36,7 да се счита за нормална,без да се уточнява че е измерена под мишницата. Ако всички измерват Т ректално, нормалната Й стойност би трябвало да е 37.2. Същата и малко по-висока стойност,измерена под мишницата вече е субфебрилна.

До скоро и бързо оздравяване на болничките!

Ето един термометър!http://izmeri.com/prX_1049.htm?osCsid=8d3080332d06ebae419ea22aa702c92c

# 53
Аз ще направя всичко възможно да дойдем на срещата, малко ми е ранен часа, но ако всички ги устройва, ще се постарая да стигнем навреме:)
Иначе и аз съм против Деди Мрази и Снежанки, щото като я знам мойта мома, най-вероятно ще последваме Мартеа и Теа Laughing

# 54
Здравейте!
Много сте изписали за кратко време.  smile3523
Аз ще разкажа първо на martea за яслата. Марти вече беше 2 дена, първият за 1 час, а днес за 1,5 часа. Той също се страхува от белите лели, но имам чувството, че плака само за нас. Въпреки че майка ми ме посъветва мъжът ми да го води, ние все ходим всички, такаче не ми е много ясно точно защо плаче, а и днес учителката беше хваната от гората и не му каза нито дума преди да го вземе може и от нея да е плакал. Факт е, че в  нас гърнето е табу, а там е бил скипрен върху него барабар Петко с мъжете. Надявам се да му хареса, защото не е стресиран след това, а повече е объркан и изморен. Днес следобяд дори се смя с глас на сън.

КатКа благодаря за поканата за разходка, само да нагласим Марти в новата обстановка.

За мъжкия въпрос много ме накарахте да се замисля. Ние откакто сме в БГ никой не го е поглеждал дали се развива нормално, сега ще стана спец, като няма кой да ни помогне ?!

Ох, днес не ми е ден за писане.
Пожелавам на всички само добринки  Simple Smile

# 55
  • София
Ей, мамчета, здравейте   bouquet Не че нямам време да пиша, но има едно човече в къщи което не ми дава да седна на компютъра ако не съм забравила да си платя нета  Embarassed  Май компютърджийка ще става каката ни  Mr. Green
Честито на всички празнуващи годинката и половина, това си е доста (особено като мога да сравнявам сега, децата ни наистона са мнооооого порастнали и вече човечета  Laughing )
Ние сме добре, гледкаме се задружно, бабата помага, но вече и давам градски отпуски, че и тя жената мъж си има, ама той забравил вече тя как изглежда от толкова отсъствие Simple Smile Както и да е скоро смятам да я освобождавам, не е много сложно да се оправяме самички Simple Smile
Какво да ви кажа, Калона е добре, много се радва на малкия, иска да го целува, прегръща и гали непрестанно, ревността почти изчезна вече, но понякога се присеща за кратко Simple Smile Много са сладки двамата, той я гледа в очите с един изучаващ поглед, а тя го гали, гледа го радостно и го целува, голяма любов са Simple Smile Филипче също е добре, хапва и наддава добре, дори днес си не скараха че много е качил за месец, но какво да го правя, и без това се нахранва за 5 мин. Имахме доста проблеми с повръщането - рефлукс, но малко по малко започваме да ги преодоляваме. Ако ми позволят да седна спокойно на компютъра може и снимки да кача да видите как не си приличат двамата  Laughing
Нямам време да чета какво сте изписали, дано и това да стане, сигурно много хубави неща да се случвали с вас и вашите вече порастнали бебета, които повярвайте ми не са никакви бебета, а малки дечица Simple Smile

# 56
  • София
За срещата и ние не сме много сигурни. Ще се постарая да дойдем.

Куки,
звучиш страхотно Hug Как да не му с еприиска н ачовек още едно бебче Simple Smile

# 57
Куки радвам се ,че сте щастливи. HugЦелувки от нас.

# 58
Честит ден на християнското демейство! той дена мина ама...

Мони, много тъжна история. Желая на синчето ти много здраве оттук нататък.

Изправяте ми косите с тия ясли Confused. Още не съм се отказала...

Куки, дано ти остане време да пуснеш снимки Hug

Отивам да нанкам Tired
Лека!

# 59
Добро утро!
Хайде на по кафенце Coffee

Катка, много ти благодаря, че сподели как даваш на Ава да се маже сама с душ-гела - смело мога да заявя, че това ме спасява  bouquet

Аз малко като албански реотан - Бисерина, нали ти питаше за млякото - опитвала ли си с мляко с грис, мляко с ориз, мляко с овесени ядки? Напоследък, също така, Теа обожава овесени ядки с масло и сирене.

При мен започна обратното броене Sad Още 3 дена по цял ден със съкровището. От понеделник съм на работа - на старата работа. Отхвърлих няколко нови примамливи откъм пари предложения, не беше това, което търся. За малко съжалих, особено за последното, но връщане назад няма. Надявам се да ми се усмихне късметът, де.
Едно ми  е такова чоглаво, как ще свикна по цял ден да не съм с Теа, не знам Sad

Общи условия

Активация на акаунт