Всичко за всички марки гел лакове - тема 40

• 40 799
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
Приключих! Явно днес не ми беше ден, свърших 1001 поразии.Разлях си праймъра, омазах се цялата, на единия пръст даже изпеков доволно лак, защото не съм видяла че съм се допряла. Иначе използвах фолио за първи оът-беше лесно и стана идейно. Опитах се да работя с ръкавица и правих ръка по ръка.

# 31
И аз докато слагах топ не изцедих четката и една голяма капка цопна на показалеца и се разля ,поизтрих и пекох,нямаше проблем с кожата .Все не внимавам достатъчно.

# 32
Момичета, бърз въпрос. Преди да забременея (преди година и половина) бях взела ultrabond на Коди и бях много доволна, но с идването на щерката бях зарязала всичко. Сега пак ще почнах да си правя сама ноктите, но се чудя дали Ultrabond-a все още става за нещо. Срокът му го дават да 12м от отварянето, но дали има шанс все още да е ефективен или да се примиря, че почти не е ползван и да го хвърля? 😁😁

# 33
Чести празник, момичета! Бъдете здрави и цветни, усмихнати и щастливи!
Един маникюр от мен, замириса на пролет и веднага извадих любимото жълто.

# 34
Сега пак ще почнах да си правя сама ноктите, но се чудя дали Ultrabond-a все още става за нещо. Срокът му го дават да 12м от отварянето, но дали има шанс все още да е ефективен или да се примиря, че почти не е ползван и да го хвърля? 😁😁
И моят ултрабонд е на година и половина, откакто съм го отворила, добре е и си го ползвам. От него макс да съм изхарчила 2 мл, много икономичен продукт е.

Маминка, много красиво, как направи зебра шарката?

# 35
Маминка, много красиво, как направи зебра шарката?
[/quote]
Благодаря, Есмералда. Върху базата сложих млечно бяло. И рисувам с тънка четка и с черна боичка на Коди. Мисля, че имам и печат, но с него е по-голяма играчка. Най-лесната декорация е това, нарисувах даже и дясната ръка. Става за минутки.

# 36
Страхотни маникюри, момичета!
Маминка, много страхотен ти е маникюра(кое е жълтото?)! Всеки път с рисунките си топ! Помня няколко теми нязад един много нежен на цветчета маникюр-останаха ми очите! Есмералда, много ми харесват цветовете,а и как блессти! На карлеет папаята е топ! Аз само ще ви се радвам на маникюрите, понеже счупих ръка и едвам пиша, а за лак по-нататък. Иначе като отзив за гела на nai s мога да кажа определено ми допада! Пдевид, че кучето ме заби  в една стена и имам само 1 счупен нокът, ма аз ръката счупих, та еин нокът не е дерт. Още държи на останалите към момента, тъй като не мога да го сваля, и за момента още няма отслойки или излющено. Топ мата на lunail също ми допадна-още си стои матов(не като в началото, но все пак). Това, което забелязвам не и допада в матовите топове е, че са една идея по-меки от блясквите и че по-лесно се цапат(това помня и Почти безобидна се беше оплакала за цапането в предна тема) и се набива,а мен много ме дразни това и през 15 мин си мия ръцете или търкам с мокра кърпа. Това на вски мат става, но преди с декорации не ми беше толкова очевадно дразнещо,а не светли цветове много личи. Та определено съм доволна от продуктите, предвид какво преживяха ноктите ми- бетон!
за сега ще ви се радвам, а живот и здраве след месец и аз пак, че даже си бях и измислила какво да правя пролетно Sad

Последна редакция: пн, 18 апр 2022, 15:52 от karmilla

# 37
Ехх момичета,страхотни маникюри показвате,но трябваше по-рано да ги пуснете,че да спретна хубава корица и първи пост на темата. 😃
Есмералда,уникални цветове! Много ми харесаха.
И на Маминка жълтото е топ! Преди с обикновени лакове си правех тази декорация,а виж как не съм се сещала скоро да го направя и с гел.
Моите нокти пораснаха доста и ме дразнят. Хич не търпя дълги и ще ги режа. Ако тръгне на някой нокът лака,ще го свалям. И без това не ми хареса хич това розово.. 🤭

# 38
Мерси, момичета.
Кармилла, оправяй се бързо! И скоро да можеш пак да правиш красиви маникюри!
И аз имах един такъв тест на издръжливост на гел лака, не го бях махала близо месец, първо на море, после в болница с ковид. Държеше се прекрасно, изравняване с цветна база на Gelux, но никога не бях виждала ноктите си толкова израснали. Grinning
Аз като малко дете си чакам новите украински лакове от мейкъп, нямам търпение да ги видя и пробвам, ама язък, направих новия лак само преди дни.

# 39
Жълтото ми е любимото, номер 222 papaya, на PNB. От всички жълти, които имам, се нанася най-лесно и равномерно. И маникюра с цветенцата е с него.
Моят рекорд с един маникюр е 6 седмици. Много ме е срам да си призная. Но не се задържах у дома за това време, нямаше как да ги направя. Бяха ужасно дълги, грозно дълги. Свободния край беше  с дължината на нокътното легло. Не знам как издържаха без поражения.

# 40
Момичета, с какъв лак правите този ефект?

Харесва ми, но всички които ми излизат с гугъл са по 20лв+ а ми се искаше нещо по-бюджетно😊

# 41
Egg shell около 4 лв от Алито Blush

# 42
Не съм поръчвала нищо от Али последните 11години и не ми се занимава да си припомням как ставаше. Иначе добре звучи🙂

# 43

Любимите ми акварелки,имам още много идеи ,които ще сътворя в следващите дни.

# 44
Най-бюджетният вариант, ако имаш черна гел боичка, е с четка за прах/за зъби да направих хаотични точки за този еggshell ефект по ноктите.

Общи условия

Активация на акаунт