Всичко за всички марки гел лакове - тема 40

• 40 841
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Peel off - Гума за предпазване при лакиранеили течен протектор за маникюр. Маже се преди лакране да не се цапа и после се маха. Май се чакаше и някакво време да изсъхне.

# 661
Извинявам се ако е споделяно вече или знаете този трик за запечатване на свободния край, но аз за пръв път го виждам.  Как не съм се сетила по-рано…😀 Винаги запечатвам след като нанеса лака, а било по-лесно първо края и после лак…

https://www.instagram.com/reel/CdLjBq-FCxz/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

# 662
  • Пловдив
Ще пробвам днес този вид запечатване.

Нямаше да прибегна към гел-лак, ако не бях родила, обикновения си ми издържаше почти седмица.
Едно време като ми изграждаха ноктите с гел, държах да ми слагат обикновен лак отгоре, защото ми писваше след първата седмица и си го махах и лакирах с нещо друго.

# 663
  • София
Как мога да разбера този лак за лампа ли е:
https://makeup.bg/product/524211/

# 664
Баш си е гел лак и де пече лампа. Обикновено хебриден лак значи, че де пече и в ув и лед лампа. Локовете съхнещи на въздух в 90% от случаите са gel look и има ув топове които съхнат в лампа или на слънце, во мисля се тлиеха с лакочистител.

# 665
  • на брега на морето
Да допълня още нещо - обикновените лакове са в прозрачно шишенце, а гел - в непрозрачно, щото слънчевата светлина ги " скапва".

# 666
  • София
Напоръчвах...но защо са толкова евтини?

# 667
Не знам, аз имам пак на същата марка, но другата серия flexy и съм доволна - хубави цветове дойдоха, покривни, зържат ми до свалявне и удобна разфасовка зо съхранение.

# 668
Напоръчвах...но защо са толкова евтини?
Марката като цяло е дрогирийна и евтина. За мен не са най-доброто качество, но като за ползване вкъщи стават.

# 669
  • Gorni Bogrov
Попадна ми тази база във фейса https://didierlab.bg/products/fiber-base-coat-studios-didier-octagon-8ml , имате ли мнение за нея?

# 670
  • София
Здравейте,

Събирам смелост за електрическа пила. Предпочитам да си я купя от български сайт, запазила съм си този модел: Електрическа пила JMD-207 Pro - 35 W - добра е, предполагам, тук я видях и запазих.
Преди доста време споменавахте  сайт за медицинска техника, от който купувате накрайници и сте доволни- бихте ли го споделили отново, тъй като не съм го запазила и не можах през гъгъл да го открия.
И последно питане засега- правилно ли съм разбрала, че червените фрези са най- безопасни за лаук като  мен?
Благодаря!

# 671
Аз препоръчах тази пила, имах я и потвърждавам, че е добра, доста по-добра и мощна от други по-евтини модели.
Иначе накрайници с червен накрайник, да. За сваляне на гел лак и за кутикули. Аз лично си ги поръчвам от Али, в пъти по-евтини са.

# 672
Като пак се подхвана темата за пили и фрези, моля, препоръчайте от къде да си взема топчето за кожичките. От БГ сайт. Справям се и със смотаните накрайници от комплекта, но, като гледам клипчетата, направо ми се реве, че го нямам. 🙂

# 673
  • София
Аз препоръчах тази пила, имах я и потвърждавам, че е добра, доста по-добра и мощна от други по-евтини модели.
Иначе накрайници с червен накрайник, да. За сваляне на гел лак и за кутикули. Аз лично си ги поръчвам от Али, в пъти по-евтини са.
Благодаря за отговора. Аз просто тази пила съм запазила, иначе съм отворена и за други варианти, но от бг сайтове предпочитам да купувам електроуреди и затова съм по-ограничена в избора.
А от Алиекспрес би ли могла да дадеш ликове за найрайниците?
Благодаря! Simple Smile

# 674
Това е сайта за стоматологични материаали и накрайници за маникюр и педикюр, има и хубави четки на прилична цена. Поствам го, за теези, които не могат/искат да правят поръчки от али, амзон и т.н. Не знам колко са по-евтини от там, но мен там цените на фрези ме устройват и те са прилични. Само четете колко мм е топчето, че има различни размери - аз исках и едно по-малко, но се обзаведох с две големи по невнимание. Иначе забелязах  разлика между фрезите от там как влизат в ръкохватката и едни други от обикновен сайт(те бяха по-скъпи) - едните влизат и застват по-плътно, а другите леко хлопкат като ги поставя. Естесвено като ги заключа и двата варианта си стоят,  но ми направи впечатление.
https://optima-trade.eu/product-category/%d0%bc%d0%b0%d0%bd%d0%b … 0%b8%d0%bb%d0%b0/

Общи условия

Активация на акаунт