Боледуване на децата ни - тема 67

• 37 353
  • 954
  •   1
Отговори
# 225
Трета седмица що годе изкара на яслата не му се ходи не иска и да говори за нея когато го питам какво е правил там ,от както е роден не спи като хората в момента даже ми идва в повече защото се върнах на работа и ставам по 4 пъти през ноща защото ме вика в стаята му аз също съм на мнение че емоционално си повлиава на имунитета ...

# 226
И моята дъщеря отива с рев сутринта на градина, като я вземем плаче, след това плаче, докато спи. Обяснява как не иска да ходи, не и харесва, не иска да има приятели и подобни гадории. В същото време учителките редовно качват снимки, виждам я усмихната, спокойна, играеща с другите деца. Също смятам, че тази и емоционална нагласа някак влияе. За срещи с вируси преди тръгването на градина - факт, не е боледувала много, 2 пъти годишно до 3-тата година, оттам насетне за 6 месеца изболедува колкото за първите 3г.

# 227
Само да препоръчам вит Ц да не давате след 16-17 ч., защото възбужда и може детето да заспи трудно или да спи неспокойни.

# 228
Здравейте, може ли мнение за пробиотик? След пореден антибиотик мисля да взема омнибиотик панда, тъй като след последния прием на аугментина синът ми направи уртикария. Според личната няма как да е от аугментина, а от храна, но нищо ново не му е давано. Но вчера много ми похвалиха българските лактофлор, та някоя от вас дали го е давала?

# 229
Има един под формата на меченца, много го харесва моя син..сега върви негова реклама ама не се сещам името Sad

# 230
Здравейте, може ли мнение за пробиотик? След пореден антибиотик мисля да взема омнибиотик панда, тъй като след последния прием на аугментина синът ми направи уртикария. Според личната няма как да е от аугментина, а от храна, но нищо ново не му е давано. Но вчера много ми похвалиха българските лактофлор, та някоя от вас дали го е давала?
Няма абсолютно никакво значение, повечето са с еднакви бактерии. Изберете този който ви е по джоб и който харесва на детето.
Изненадвам се от реакцията на ЛЛ. Преди години аз лично направих зверска алергия от Аугментин /щялата бях на сърбящи големи петна/. Каазаха, че често се случва.

# 231
Няма абсолютно никакво значение, повечето са с еднакви бактерии. Изберете този който ви е по джоб и който харесва на детето.
Изненадвам се от реакцията на ЛЛ. Преди години аз лично направих зверска алергия от Аугментин /щялата бях на сърбящи големи петна/. Каазаха, че често се случва.
И аз много се изненадах. Той до понеделник вечерта последно пи аугментин и в сряда сутринта почнаха да избиват. Първо се зачудих дали не е варицела защото бяха малки, но после си станаха големи на плюски. Само по главата и тялото… за мен си е от аугментина.

# 232
При нас се очертава същия филм...като преди три седмици...кихане,запушен нос,секрети бистри,ще давам каквото имам виброцил,соли,дефендил и вт направо ще си искам направление за секрет....
И винаги петък се разболявя,как си избира 😁

# 233
Аз давам Омнибиотик 6. Иначе Синкванон се казват мечетата, дъщеря ми ги харесва също, давала съм и, но Омнибиотика и беше изписан преди време от гастроентеролог за запек и засега си пие него все още. Давала съм и Омнибиотик панда, Линекс капките и сашетата, Био гая. Единствено не харесах като ефект, т.е. липсата на какъвто и да е ефект в Биобаланс бейби и Бактоджой.

# 234
Аз от биобсланс бейби бях много доволна за разлика от био гайа така силно харесван от педиатърката...

# 235
Здравейте, имам следния въпрос. Как може точно да се докаже, че детето има задна хрема и кашлицата се дължи на това, може ли някой да сподели опит. Моята дъщеря започна градина Януари и равносметката до сега е 4 антибиотика, инхалации, сумати лекарства, стимуланти, хомеопатия и т.н. Сега продължава да ни тормози една кашлица главно вечер сутрин.

# 236
Здравейте, имам следния въпрос. Как може точно да се докаже, че детето има задна хрема и кашлицата се дължи на това, може ли някой да сподели опит. Моята дъщеря започна градина Януари и равносметката до сега е 4 антибиотика, инхалации, сумати лекарства, стимуланти, хомеопатия и т.н. Сега продължава да ни тормози една кашлица главно вечер сутрин.

Ако изправите детето и погледбете задната стена на гърлото много добре се вижда стичащият се секрет.

# 237
Пуснете секрет от нос и гърло. И синът ми беше така декември и се оказа мораксела.

# 238
Включвам се отново Head Band Днес сутринта малката беше с температура Cry Сега май пак се опитва да вдигне, преди час-два беше 37.3 с ушен, а сега е 37.8...

# 239
Включвам се отново Head Band Днес сутринта малката беше с температура Cry Сега май пак се опитва да вдигне, преди час-два беше 37.3 с ушен, а сега е 37.8...

Хей как сте?
При нас нещата не са ок. Макситрола не помага. Изключително ме е яд, че го започнах. Но тогава се панирах. Дани на ясла няма да ходи скоро, може би даже и ще го отпишем. Мисля, че и носната лигавица му е съсипана вече от ти всички аб капки. Сряда сме на класически хомеопат, много се надявам с вяра, упоритост, търпение и “правилните” гранулки, да го стегне за градината. Ще й кажа абсолютно всичко, колко мн аб капки сме слагали и т.н. Направо си мисля, че вече е д хронична хрема.

Общи условия

Активация на акаунт