Аранжиране на маса - 8

• 89 200
  • 744
  •   1
Отговори
# 735
Благодаря, Вятър и мъгла, истината е, че в градското жилище сервизите са много малко (само 6 за хранене и 4 за кафе/чай), защото нямам място, та разнообразието понякога се опитвам да го постигам с по-дребни елементи на масата - някой свещник, прибори, пръстени, салфетки...

# 736
  • Австрия
Кубратова, много хубаво, че раздвижи темата Hug И да, скоро трябва да извадиш новия сервиз, за който ни пита преди време и го остави специално за есента Grinning

.... по-дребни елементи на масата - някой свещник, прибори, пръстени, салфетки...

ха, така.. да си дойдем на думата. Обикновено не любопитствам твърде, но.. вече няколко пъти се чудя: Кажи, тази гарафа какво съдържа? В моите представи ще е задължително с ракия Sunglasses Дори съм се замисляла по въпроса, но не съм срещнала моята. Имам за вода (сок, айрян) две кани и две гарафи, но са значително по-големи, a тази капковидна прелестна форма е идеална за грапа, удоволствие не само за очите в някоя студена декемврийска вечер Yum

пп. Нямам маса за показване, не съм снимала, а и напоследък не се задържаме много-много вкъщи.. Но хобито си е хоби: имам нови чаши и цяла колекция мелнички Relaxed

Скрит текст:

Както казва Кубратова необходимите дреболии за разнообразието върху масата Simple Smile

# 737
Димс, гарафата съдържа тайнственото питие вода, събира 1 л, макар и да изглежда малка Simple Smile
Ние не пием ракия, а ако толкова вземем, че пийнем някакъв твърд алкохол само двамата, дори не го наливам в гарафа, защото сигурно след векове, когато гарафата стане археологическа находка, още ще е почти пълна Joy
В селската къща се събираме повече гости и там ползвам гарафи и за твърд алкохол, а в градската наличните за тази цел ползвам рядко.
Много, много симпатични мелнички Yellow Heart
Ха, ха...на кого се падна да раздвижи темата - от месеци само трупам, половината и повече даже от придобивките ми са още в кашони, повтарям някои от забравяне, а вечеряме нощем, щото домакинята в къщи само пише...
въобще, оказах се (по-точно поставих се сама) далеч от идилията на домашния уют, който така обичам, с все негови проявления.

# 738
  • Австрия
Ееее.. личи си, че е отпускарски сезонът Sunglasses Ние бяхме тук и там, до преди два дни и в Родината.. Уж беше горещо из Тракийската низина, но тук наистина не се диша навън Sweat  Директно от Африка се носи зноят и дори през нощта не се разхлажда, за разлика от пустинята. Вдъхновение за декорация и аранжиране на масата Satisfied

Нямаше как да не се сетя това лято за вазичките-кактуси Wink

kaktus24_3a by Dimitrana S, auf Flickr

И разбира се, честит празник! Честит имен ден на всички с хубавото име Мария Hug

# 739
  • Австрия
Отново аз Blush  и отново с нещо зелено в края на лятото:

goldsommer24_1а by Dimitrana S, auf Flickr

Всъщност... да напомня, че любимата тема вече е 50 стр. и трябва да се прави нова. Желаещи? Hug

А, и предложения: какво би било полезно да се сложи още като информация на първата страница?

# 740
  • Вила Великула
Димс, отново перфектна маса.
Относно новата тема-според мен оформлението на заглавния пост е супер. Виждам, че ти ги пускаш. Ако имаш възможност, пусни я отново. Ако не можеш, ще се постарая и ще я пусна. Пиши.

# 741
Виждам, че всички сме били активно липсващи напоследък Grinning Сезонът се сменя и е време отново да съживим темата за уютни моменти вкъщи Hug

От лятото нямам кой знае колко снимки, но може би си струва да ви шокирам с една екстремно розова маса. Като единствено момиче вкъщи, понякога прекалявам, но какво да се прави – трябва да има баланс! Grinning

# 742
  • Австрия
В темата трудно бихме се шокирали, а и обикновено всички сме умерени в аранжирането. Няколко пинк/магента на цвят елементи са си радост за окото: най-хубави благопожелания за рождения ти ден, Ли Лу Hug
Ааа.. и като си заговорихме за екстремни цветове, преди няколко дни попаднах на тези чинии:

Впечатлих се от тази в най-ляво Stuck Out Tongue Winking Eye Имайте предвид избледняване на цветовете във форума Wink

Сезонът се сменя и е време отново да съживим темата за уютни моменти вкъщи

Нали?! Няма вече и 4 месеца до Коледа Grinning След седмица ще пусна новата тема  и ще се радвам на есенни вдъхновения и импровизации Flowers Fallen LeafFlowers Maple LeafFlowers Jack O Lantern

А днес все още лятно настроение от мен:

Blumenwiese24_2а by Dimitrana S, auf Flickr

Последна редакция: нд, 01 сеп 2024, 22:33 от DimS.

# 743
Димс, при теб е направо изкуство Purple Heart Благодаря ти за пожеланията!

Скрит текст:
Да разбирам ли, че у вас фенове на Рапид няма? И ние харесваме лилаво! Relieved

Подариха ми тези "дамски" чинийки преди известно време, но още не съм им организирала премиера. Трябва да помисля за някакъв контекст.

# 744
  • Австрия
Ах, чудесни са чиниите, Ли Лу! С удоволствие да ги ползваш! А контекст.. хм, винаги, когато мъжете в семейството ти дойдат в повечко Smile Един вид като допълнителни женски гласове Wink Или като знак, че планираш деня за себе си Sunglasses

Скрит текст:
Satisfied  Шегата на страна, на младини съпружето е играл към FK Austria Wien.. Но от около 15 години вече никой вкъщи не се интересува от футбол.

Мили дами, с удоволствие ви каня в Новатa тема Hug

Общи условия

Активация на акаунт