Знаете ли кого видях - 40 тема

• 106 242
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
Петър Стоянович прескачаше огражденията за велоалеята по Раковска и а-ха да се спъне Satisfied
Алек Попов с жена си пак в района

# 31
Крис от Полицаите на Витошка, прическата му беше странна.

# 32
  • софия
Алек Попов и ние сма го засичали около Славейков. Единия път половинът го приклещи за автограф на новоизлязлата му книга 🙃, а човекът беше с пазарска торба.

# 33
  • в 1001-та нощ
Аз на Слънчака преди години мисля,че видях Мари от Роксет,ама дали наистина беше тя,кой знае...Yum

Може би е била друга дама от техните ширини, освен ако не е било много отдавна. Мари почина през 2019г., а преди това бореше рак (от 2002 г.) и не беше в активна форма. Уви, много, много я харесвам Disappointed Relieved

# 34
Аз на Слънчака преди години мисля,че видях Мари от Роксет,ама дали наистина беше тя,кой знае...Yum

Може би е била друга дама от техните ширини, освен ако не е било много отдавна. Мари почина през 2019г., а преди това бореше рак (от 2002 г.) и не беше в активна форма. Уви, много, много я харесвам Disappointed Relieved
Беше през 90-те години. Седнала на високо столче на бара в открито заведение до плажа. Много приличаше на нея. Но бях в движение и не можах да я огледам по-подробно.

# 35
Роксет за пръв път имат концерт в България на 29 май 2011 и след това на 17 юни 2015 година.
През 2009 възобновяват участията си след първото спиране заради болестта на Мари. През 2018 отменят турнетата си в Европа и окончателно прекратяват кариерата си.

# 36
Мая Бежанска в една уличка близо до БНТ - то.
Гласът ѝ ме накара да  я погледна. Говороше си с някакъв господин.
Ники К. понякога е мърморещо страче...
Бил е в настроение. 🤣

# 37
  • София
Мая Бежанска в една уличка близо до БНТ - то.
Гласът ѝ ме накара да  я погледна. Говороше си с някакъв господин.
Ники К. понякога е мърморещо страче...
Бил е в настроение. 🤣

Мая Бежанска и аз в района я виждах, ама беше преди две-три седмици поне. Добре изглежда.

Ники Кънчев , уникално спокоен и готин човек.

За Ники Кънчев мога да кажа ама точно обратното- киселяк, мърморко, а доста други работи, които жълтурите с удоволствие биха раздухали, ако стигнат до тях. Впечатлението ми не е от еднократно виждане, а плод на години живот в един квартал.

# 38
А за Кънчев- много точно, даже ми се иска да го насоля, но искам да съм възпитана, а и няма да ми дадат нищо жълтурите.

# 39
  • При децата ми
В петък се разминах с Надежда Йорданова. Много ми е неприятна тази жена.

# 40
Райна на концерт в Банско.

# 41
Райна, все още ли е толкова красива?

# 42
Райна, все още ли е толкова красива?

Да

# 43
  • София
Славена Вътова мернах наскоро в мола. Загледах се във фигурата първо- страхотна ! .. после познах, че е Славена . На живо ми се видя доста по-симпатична в лице, отколкото по тв.. може би защото не беше ухилена Grinning

# 44
  • София
Видях в Парадайс една актриса, която играе сестра на Ивайло Захариев в един бг сериал. Нямам идея как се казва и тя и сериала, ама е хубава, само стила на обличане не е мой тип.

Общи условия

Активация на акаунт