Знаете ли кого видях - 40 тема

• 106 337
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Тото - нахален! В лобито на един хотел.

# 601
Захари Карабашлиев по  Солунска

# 602
Току-що, в полета София-Виена, екс правосъдния министър: Надежда Йорданова. По-финна, отколкото е на екрана, но много неприятно-нагла физиономия. Дъвчеше грозно дъвка.
На нея дъвката май й е запазена марка. И по интервюта почти винаги създава впечатление, че е с дъвка. И да остава едно усещане за наглост.

Веселин Маринов в НСА с една жена на неговата възраст, тя буташе количка и нещо оживено му обясняваше. Той е по-висок от колкото очаквах.

# 603
  • София
Карина Караньотова в подлеза на университета, караше колело и звънеше на пешеходците.

# 604
Карина живее някъде в района на Борисовата градина. Редовно я виждам там. Винаги усмихната и забързана.

# 605
  • София
Иван Гарелов в кварталния магазин преди седмица.Пререди ме на опашката,но простено.😊

# 606
Симона Пейчева и мъж пият кафе в момента

# 607
  • в 1001-та нощ
Светослав Иванов - прибираше детето си от училище (както и аз). Casual стил, съвсем ненатрапчив. Училището е съвсем обикновено - държавно / общинско. Преди време в едно гадно и студено време се засякохме на опашката за паспорти на местното РПУ - чакаше със семейството си, като другите - без превземки и търсене на привилегии.

# 608
Харесвам хора като Светослав Иванов. Старая се и аз да съм такава,но се усещам как от време на време залитам по неща ,които да ме правят да изпъквам.

# 609
А кой е той?Простете за невежеството.

# 610
  • София
Водещият на "120 минути"

# 611
  • пустинята Гоби
Николай Денков с дама в Южния парк.

# 612
Братовчедка ми е съседка на Светослав Иванов. Много си го обичат всички в кооперацията. Казват че е разкошен човек. И това излъчва дори през екрана.

# 613
  • пустинята Гоби
А и Иво Инджев видях вчера на Славейков. Един човек го спря да му обяснява колко много го харесва и той въпреки, че бъзрзаше се спря да го изслуша. Беше с много хубави обувки Simple Smile.

# 614
  • София
Анастасия Ингилизова почти всеки ден по бул. Хр. Ботев, разхожда кучета. Защо винаги е такава наборсучена нямам идея Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт