Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 419

• 29 109
  • 737
  •   1
Отговори
# 45

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и успешен ден вторник!
Няма да гледаме какви градуси показват термометрите / при мен 2гр./ за да си разваляме пролетната настройка. Снегът да си отива, нищо че към обяд имал намерение да напомни за себе си отново...
Нека компенсираме с някоя нова снимка от рекламата, както и с цветното, слънчево излъчване на Енгин и Туба от промото за трети сезон на "ДП".

# 46
Добро утро!
Вторник неуморник е!И при нас тази сутрин е хладно 3°С,сега дапочна да ръми леко дъжд.Но няма накъде да ходи това време,ще се затопля!Желая ви хубав ден!

# 47
Здравейте..
Прекрасни и дълбоки думи, винаги докосва и изненадва Енгин, с всичко което прави.. Heart

Велики вторник е вторият ден от Страстната седмицата.
Денят според църковния канон е отреден за смирение.
Чудесно духовно начало на деня с тези думи ...
При мен е 4 градуса. Утре ще е по-студено, но от други ден ни очаква много Слънце и ощу по-добро настроение . Nature Sun With Face

# 48
  • Пловдив

Тази фенка се е снимала с Енгин. Дали тя ни е пуснала видеото с него от 14 април???

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 11:44 от mariana51

# 49
  • Pleven, Bulgaria
Здравейте,душички!
Идвам да се похваля на виртуалната си фамилия с реалната….от вчера вече официално съм баба.Роди се нашето първо внуче- Симеон! Толкова еуфория и нежност, и радост, и наред с тях притеснение, защото продължи дълго….Но сега вече всичко е наред. Надявам се Симеон и всички деца от неговото поколение да живеят в един по- добър свят, не толкова дигитализиран, а по- човешки.Но това зависи от нас, да видим дали ще успеем да ги постигнем…
Видях в ТТ един пост и се сетих, че сега трябваше да се подготвям за пътуване до Турция.Екскурзията, за която преди време ви разказвах, ще започне след седмица.Аванюристки, 44 запалени фенки на Енгин от 8 държави, тръгват на пътешествие да опознаят родината му, да посетят знакови места от проектите му и защо не?! да се опитат да го засекат някъде……..Аз трябваше да съм сред тях,имах запазено място, но в онзи момент дойде новината за бебето и трябваше да пренаредят приоритетите си…Мечтата обаче сано е отложена, в никакъв случай забравена.Ще следим момичетата за разкази и снимки.Благородно им завиждам, обаче.Само си представете -44 луди фенки на Енгин на едно място.Ще бъдат незабравими дни.Направиха голяма организация, за да координират всички, пристигащи от Испания, от САЩ, от Аржентина и от още 5 държави.Всичко съгласувано и организирано…
Е, поне ще имаме възможност да прочетем за приключенията им!
Хубав ден,момичета.Нищо, че навън е студено, денят ни е такъв, какъвто си го направим!

!

# 50
  • Пловдив

Теменужка, да ви е жив и здрав Симеон, наследникът...
Добре дошла при бабите. Нооо, най-хубавата дума след мама е, баба...

# 51
Здравейе момичета

При нас денят се пооправи ,имаме вече слънчице и е хубаво за разходка.

Теменужка, честита радост,да ви е живо и здраво бебчето и ти да си жива и здрава да го гледаш.

Енгин ни пожелава хубав ден.

# 52
Теменужка,:Two HeartsЧестито!
Да е жив и здрав малкия Симеон, и да има много късмет в живота!

# 53
Здравейте,душички!
Идвам да се похваля на виртуалната си фамилия с реалната….от вчера вече официално съм баба.Роди се нашето първо внуче- Симеон! Толкова еуфория и нежност, и радост, и наред с тях притеснение, защото продължи дълго….Но сега вече всичко е наред. Надявам се Симеон и всички деца от неговото поколение да живеят в един по- добър свят, не толкова дигитализиран, а по- човешки.Но това зависи от нас, да видим дали ще успеем да ги постигнем…
Видях в ТТ един пост и се сетих, че сега трябваше да се подготвям за пътуване до Турция.Екскурзията, за която преди време ви разказвах, ще започне след седмица.Аванюристки, 44 запалени фенки на Енгин от 8 държави, тръгват на пътешествие да опознаят родината му, да посетят знакови места от проектите му и защо не?! да се опитат да го засекат някъде……..Аз трябваше да съм сред тях,имах запазено място, но в онзи момент дойде новината за бебето и трябваше да пренаредят приоритетите си…Мечтата обаче сано е отложена, в никакъв случай забравена.Ще следим момичетата за разкази и снимки.Благородно им завиждам, обаче.Само си представете -44 луди фенки на Енгин на едно място.Ще бъдат незабравими дни.Направиха голяма организация, за да координират всички, пристигащи от Испания, от САЩ, от Аржентина и от още 5 държави.Всичко съгласувано и организирано…
Е, поне ще имаме възможност да прочетем за приключенията им!
Хубав ден,момичета.Нищо, че навън е студено, денят ни е такъв, какъвто си го направим!

Честита радост, Нуше! Да ви е жив и здрав малкият Симеон, да има щастливо и безоблачно детство и живот!

# 54
Теменужка:heart:
Честито внуче! Да ви е живо и здраво детенцето, да се радва на безгрижно детство!
Ех, как ме зареждат такива хубави новини!

# 55
  • Пловдив

От арабите чрез рускините: https://pbs.twimg.com/media/FQszexNXsAQ_md5?format=jpg&name=small

Снимката е направена в кафенето, където Енгин е прихванат да чете на 14 април. Видеото не е заснето от тази жена, тя минавала, видяла го и искала да се приближи до него, но някакъв мъж, най-вероятно собственикът или управителят на кафенето, изобщо не й позволил да се приближи до него. Пуснаха я след думите на Енгин, той каза: „тамам, тамам(добре, добре), не разстройвайте жената, нека дойде“.

# 56

Момичета Two Hearts
Цял ден съм по задачи, пък то в темата сме имали такава хубава новина!

Теменужка-Нушка Two Hearts Честита ти радост! Да е живо и здраво детенце, родителите му и вие също / да помагате с каквото можете/.
Приемай подаръци...

# 57
  • Пловдив

Barisea започна превода на новата история от Енгин в бр.43.

# 58

Barisea започна превода на новата история от Енгин в бр.43.

О, днес хубавите новини идват съвсем навреме.

# 59
Провет!

Честита радост на Теменужка! Да ти е жив и здрав внука, силен, победител с това царско име 💪🍀

Общи условия

Активация на акаунт