Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 419

• 29 460
  • 737
  •   1
Отговори
# 195

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и успешен ден сряда!

Нека позитивното да не ни напуска, очакванията ни започват да се случват малко, по-малко.
Ще се появи и рекламата на ШЕЛ и можем да си гледаме Енгин колкото си искаме.

Това дете кога порасна толкова? Да е живо и здраво, много радост и щастие да има в живота му.
Знаем си го още отпреди да се роди дето се казва...
Сладурка голяма.

А Беренчето пък си стана вече една млада госпожица. Талантливо дете.

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 09:17 от Марта_49

# 196
Здравейте момичета

Хубав и щастлив ден.

В очакване сме на още новинии.......

# 197
  • Пловдив

Обеден поздрав с усмивка.

# 198
# 199

Един актьор,много роли!
Всеки образ изигран,така че да искаш още и още!

# 200

Следобядът с Даахан и Керим.

# 201

Чакаме и рекламата от Шел.

# 202
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=GjMsh_aZ1uo

Нали сме сряда...

# 203

Време за нежност!

# 204
  • Пловдив

https://twitter.com/disneyplustr?lang=bg

Disney+ стартира на 14 юни!

Снимката на корицата на Disney+
Добро утро в ден четвъртък, успешен да е.

От Бирсен Алтунташ:
Утре започва промоционалното шоу на #DisneyPlus, което ще направи революция в индустрията на 14 юни. Да видим какви бомби изненади ще обяви световният гигант на турската аудитория от профилите на платформата в социалните медии?

Да чакаме изненади днес.

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 05:29 от mariana51

# 205

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и успешен ден!

Дисни+ трябва да си направят мощна реклама наистина, защото Нетфликс има вече завоювана аудитория. Не съм много наясно с това, но платформите също ще се "борят" за зрители.
Сериалът на Енгин е супер актуален, засягащ проблеми които вълнуват човечеството като цяло.

Много ми хареса клипчето за ЕнТу. За мен остават най-харизматичната турска екранна двойка - и с двата си проекта.

# 206

Добро утро!
Ще има "война" за  зрители между Дисни+и Нетфликс.Но ние няма за взимаме страна-облагодетелствани сме !
Желая ви лек ден,момичета!

# 207

Така съм си свикнала с визията Санджарова, че ще ми трябват доста нови снимки за да приема сегашната Енгинова.
Щях да напиша нещо във връзка с рекламата на Дисни+  за сериала с който да заинтригуват турската и останалата зрителска аудитория, но ще замълча. Не зная каква ще им е стратегията, но Нетфликс не спи, а действа и то ударно.  Нямам ТТ, но това което виждам из ФБ  ми е достатъчно.

# 208
Сценарий за едносериален филм ,, Бягство''
   Извинете ме за наивния сценарий. Аз не съм сред умниците, които управляват света. Затова пиша наивности, невъзможности и всякакви подобности в този дух.
   Извини ме и ти, Енгин Heart  ... Извини ме , че припкам като пале пред майка си и преди да съм изгледала т в о е т о ,,Бягство'', се осмелявам да предложа на всеослушание мой вариант. Просто чашата ми от Реала започна да попрелива, затова имам нужда да помечтая, да емигрирам в едно друго измерение. Може би точно в това, другото измерение, ще се срещнат твоята гледна точка с моята гледна точица...
...
   На територия X ( на Земята) се води война. Тези, които ,,дърпат конците'' са далеч от тази територия. Те си живеят живота и изобщо не ги е еня за загиващите войници ( и от двете!!! страни). Не им пука и за цивилните.
   И двете враждуващи страни изпращат свои журналисти, които трябва да отразяват ,,обективно'' събититията. (Под обективност? разбирай: аз съм правият, а ти кривият.) И така: в близост до фронтовата линия се озовават журналистката Игрек и журналистът Зет. Двамата стават свидетели на ужасни гледки.  В един момент Игрек и Зет решават да сложат кръст на задачите, поставени им от медиите, в които са на заплата и да правят една наистина обективна журналистика. Главните редактори в тези медии се хващат за главите: ,, За какво я(го) пратихме Тая ( Този), та Тя (Той) са политНЕкоректни към нашите правителства."  А истинските подбудители на войната  изпращат платени наемни убийци ( акредитирани като ,,журналисти'') на мястото на събитията, които трябва да очистят Игрек и Зет.
   Но: секунди преди това да се случи, става Чудо! Отваря се един странен Портал от Висше Измерение – с обитател сляп с двете очи ( досега) и глух с двете уши ( пак досега). Тутакси очите му стават зрящи, а от ушната му кал и помен не остава. На екрана, драги зрители, Вие ще видите как две стихии, известни като ,,Торнадо'', грабват нашите герои и ги издигат нагоре. Едното Торнадо е нежно: то приласкава Игрек и Зет, довежда ги при Всевишния, който им иска извинение. Другото Торнадо така завихря платените наемни убийци, че дори пух и прах от тях не остава.
   А сега, внимание, моля: от висините към Земята се насочват две ракети ( всъщност бройката им е символична, колкото за нуждите на сценария). Те са с толкова точен обсег на действие, че поразяват само И единствено болните мозъци на тези политици И военни, които смятат, че в съвременния свят войната Е средство за решаване на възникнали противоречия между държави...
   Следва разкаяние на Всевишния, че не е оптимизирал овехтялата си Програма и молба към     з е м л я н и т е   Игрек и Зет да му помогнат спешно да се справи с тази нетърпяща отлагане задача. Само да не забравя най-важното: журналистката и журналистът са се влюбили. Направили са своето Бягство: от кошмара на войната, от всички нелепости и късогледия в сценария за събитията на Земята. Зарязали са всички етнически и всякакви други различия, защото са осъзнали, че най-важното за всяко човешко същество е да бъде обичано. И когато Бог ги връща обратно на Земята, те виждат една съвсем друга планета: без етнически вражди, без хищническо драпане за ресурси, без... С толкова много ,,БЕЗ'' може да е щастлива нашата прекрасна Земя Heart  .
   От любовта им се ражда... прероденият Тѐсла. Знаете кой е той, нали?
...
Хубав ден Heart !

# 209
  • Пловдив

https://www.instagram.com/p/Cc41B3-oD5r/

Едно, две, три, партито започва...
Както ни обещаха.
Клик върху линка, за да изгледате цялото видео.
Енгин в 3 и 36 секунди.

Общи условия

Активация на акаунт