Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 419

• 29 459
  • 737
  •   1
Отговори
# 210

velichka060 Two Hearts Много добър сценарий!
Абсолютно си права за всичко. Съвремието ни доказва  защо, кой и как "дърпа" хилядите конци, които от своя страна повличат милиони /може и повече/. Трудно ще е отсега нататък на нашата Земя и започвам да се убеждавам в правотата на  онези, които много преди нас са прозрели какво ни очаква... за жалост. Защото имаме деца, които един ден ще имат свои деца, но не се знае  как ще живеят те. Човешкият живот е един миг от вечността и вместо да се цени като такъв - за онези "дърпащите" той няма никакво значение. Важни са парите и властта.
Лошото е, че истински ценното у хората  някъде се губи и всеки си живее в някакъв свой собствен свят. Ще споделя само две нещица, които на фона на глобално случващото се са толкова  незабележимо мънички, че дори споменаването им е може би излишно. Знаете, че чистя отвреме навреме горичката през която минавам /има направена циментова пътека/ от всевъзможни изхвърлени опаковки - хапвал някой вафличка или пил кафенце, но отпадъчето пуснал там където свършил. Бутилки, кутийки и каквото се сетите друго.  Ще кажете - имала си бол време - събрала си ги. Така е, никой не ме кара, но е хубаво да е чистичко като минаваш. И друго правих този месец, което ми отне цялото свободно време за около седмица и малко отгоре. Пак ще кажа, никой не ме кара, но биваше тези които неминуемо ме виждаха как се трудя да  отвоювам едно тротоарно пространство от превзелата го трева, поне да засвидетелстват интерес, а защо не и да помогнат - нали е за около блоковото пространство. Сега съм засяла някое и друго цветенце / едни купих, други ми дадоха от собствените си градинки/.  Ако не тази година, надявам се догодина да имаме  един малък цветен акцент, ако отново не бъде пространството засипано с нещо.

Отклоних се  от темата, но ако променим малките неща, сякаш има надежда да променим и по-големите.

# 211

https://www.instagram.com/p/Cc41B3-oD5r/

Едно, две, три, партито започва...
Както ни обещаха.
Клик върху линка, за да изгледате цялото видео.
Енгин в 3 и 36 секунди.

Благодаря за всичко  Purple Heart

Ей, Енгин след IRON MAN  веднага Grinning

# 212

Честно казано Дисни+ не ме впечатлиха. Очаквах повече интрига свързана с "Бягство". Все пак това е производство на Türkiye, а беше едва няколко секунди. Всичко останало е добре познато.

# 213
  • Пловдив

Честно казано Дисни+ не ме впечатлиха. Очаквах повече интрига свързана с "Бягство". Все пак това е производство на Türkiye, а беше едва няколко секунди. Всичко останало е добре познато.

Ами нали трябва да има излъчване 24/7.
Първият турски сериал е "Бягство" на платформата им в Турция.
А за "Бягство" тепърва ще има трейлъри и т.н. Къде е 14 юни.
Ще ги качват в платформите си в туитър, инстаграм, тубето - предстои.
По ми е интересно дали ще качат всичките 8 епизода наведнъж или, не знам как ще процедират.
Ще разберем.

# 214

Очаквах повече акцент  точно на турския сериал. Нека си излъчват колкото искат тяхна продукция /най-вероятно озвучена или със субтитри на турски.
Когато някой иска да направи качествена ПР кампания за нещо - знае как стават нещата.

# 215
  • Пловдив

https://www.vbox7.com/play:60cfd8a1a8

Промо клипчето на Дисни+ с бг субтитри.

И тук: https://www.videoclip.bg/watch/1500033_promo-disni

И тук: https://archive.org/details/20220428_20220428_1559

# 216

Днес беше денят на Даахан.

# 217
# 218
  • Пловдив

Хубавият ни кореспондент, какво ли го чака...

# 219

Добро утро момичета  Two Hearts
Хубав и успешен ден петък!
Ето, че и април месец полека се изниза - студен, топъл, снежен и дъждовен. Дано май да е вече наистина пролетен, че то направо ще  "скочим" в лятото -  пък то знаете винаги бърза. И ... айда... есента.
Искам си хубавите и слънчеви пролетни дни, искам си цъфналите цветя... искам си рекламата на Енгин, искам си филма и сериала... Въобще искам ... Ама първо да се раздвижим и да влезем в кондиция ...

# 220
  • Пловдив

Между закуската и обеда - поздрав от кореспондента Мехмет.
Да видим днес ще има ли изненади.
Успешен петък на всички.

Да не се обиди и капитан Салих.
Поздрав и от асистентчетата:

ДОПЪЛВАМ: Енгин публикува в сторито си промоклипчето на Дисни+

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 11:42 от mariana51

# 221
Здравейте момичета

Петък е, послдния ден от работната седмица,
Слънцето се опитва да пробие, но е доста хладно.

Мехмет,Салих очакваме ги с нетърпение.
Хубав ден,дами.

# 222
Здравейте!
Дойде време за дрямка,аз не мога да се организирам.Добре ,че.дойдох на работа, та да влезна в темата! Ще си чакаме и днес да ни изненадат от някъде!
Спокоен и ползотворен остатък от деня,ви желая!

# 223
  • Пловдив

Салих и Мехмет - Netflix и Disney+

Да допълня. По FOX tv върви промото на Дисни+.
Дали няма да се появят епизодите и по тв, освен по платформата????
Размисли....

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 15:14 от mariana51

# 224

Следобяд със Санджар.

И още някои...

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 19:09 от Марта_49

Общи условия

Активация на акаунт