231-ва пътуваща по Великден немска тема

• 24 375
  • 727
  •   1
Отговори
# 330
  • Берлин
Момичета, чета, че картите от 9€ влизат в сила от 1 юни. Но на машините в у- и с-бана няма такава опция за купуване. Вие нещо открихте ли?

# 331
Не съм ги търсила, но до 1 юни има време. Ще настроят апаратите.

Летните месеци баш с 9-евровите карти, ваканционните. Нищо няма да усетим от облекчените цени.

# 332
Приготовленията за 9- евровите карти ще започнат в края на май. Тогава ще оправят и автоматите и на абонатите ще пуснат писма, как ще им вземат/връщат парите. Пишеше го в официалното съобщение на нашия транспортен конгломерат- RMV. Иначе щели да важат при нас месец за месец и ако не купиш от първо число, а да речем от девето, пак ще важат до края на месеца, после нова. Това е.

# 333
Иначе щели да важат при нас месец за месец и ако не купиш от първо число, а да речем от девето, пак ще важат до края на месеца, после нова. Това е.

При всички ще е така. Важат до края на месеца, в който са купени.

# 334
Да, любопитна съм как ще организират заварените скъпи годишни абонаменти. Много любопитна.

# 335
Да, любопитна съм как ще организират заварените скъпи годишни абонаменти. Много любопитна.

Редно е да ми теглят от сметката 9 евро, а не 50 и незнамколко си. Но ще видим.

# 336
tan_nia и при нас вървят така, като се появиха вече и отсортираните и тези от предния ден и по-дребните ... т.е. тези, които не са най-хубави са по 2,50 за 500 . а са доста вкусни Simple Smile

# 337
При плащаните на части абонаменти е лесно , просто вместо 150 евро за юни, юли, август, ще вземат само по 9 евро на датата. При предварително платените, както е при децата, ми е по-интересно. Oще не са го измислили.

# 338
Китайският локдаун няма много общо с тукашния. Там е доста по-екстремен.
Бибитке прочетох това и веднага се сетих за твоите обяснения. Може ли да ми кажеш къде би била разликата, освен в изпълнителя? https://www.welt.de/kultur/plus238498791/Bill-Gates-GERM-Manifes … e-verhindern.html Сякаш този план е екстремен като Китайския ?

# 339
  • Немция
Белла, има достатъчно информация за шанхайския локдаун. Чети и си прави изводи кой крив, кой прав.

# 340
Общата информация за всички локдауни е , че се предпазват хората от заразата , за да им се пази живота.

# 341
  • Немция
Повече няма да коментирам, пише черно на бяло как протича един китайски локдаун в Шанхай и какви са разликите с един немски например.

# 342
Здрави нерви имаш, Бибит.

# 343
Здрави нерви имаш, Бибит.

Много здрави.

# 344
Да.  С цел пазене на човешки животи.

Общи условия

Активация на акаунт