231-ва пътуваща по Великден немска тема

• 24 338
  • 727
  •   1
Отговори
# 420
Виждала съм автомати за тампони, дамски превръзки и презервативи в дамски тоалетни тук-там.
В дамската тоалетна на летище Меминген има даже и 2 автомата с мини вибратори. Joy

# 421
Виждала съм автомати за тампони, дамски превръзки и презервативи в дамски тоалетни тук-там.
В дамската тоалетна на летище Меминген има даже и 2 автомата с мини вибратори. Joy

Не думай! Open MouthLaughing
Това с каква цел - сигурно укротяване на нервите при закъснял полет или? Laughing А за мъжовете какво ли предлагат?

# 422
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Слънце грейна, позатопли се и тук стана тихо...🤣

Дами, надявам се да се радвате на слънцето и да сте безпроблемни.

# 423
Аз съм още в карантина 🙈 при това време..излъсках всичко вкъщи, изпрах..
Получих писмо, че вместо 30 евро ще ми теглят 9 евро от юни до август.

# 424
Хубава новина. Вече чакам писмото.

# 425
Аз съм като преродена след едноседмична ергенска почивка във Варна.
Дъщеря ми се сдоби с аусбилдунг-мечта в Кьолн, заради което камък ми падна от сърцето. Тя не е от хората, които правят нещо без да им харесва и вече се чудех какво ще става с нея.
Едната ни котка е след операция и като цяло не е добре, което отнема всичките ни емоции. Мъжът ми само дето не спи до нея на земята. Като беше бебе котката, два километра бягала в морската градина във Варна до него, накрая я взел от земята за да пресекат улицата оттогава са като сиамски близнаци. Пробвам да се шегувам сега, но ми се дере сърцето.

# 426
  • Немция
Блазе ти за ергенската(моминската Grinning) почивка, искам и аз (ама няма).
Честит Аусбилдунг, дано й хареса и на практика, не само на теория!
Тъжно за котето...Frowning1

Времето наистина е чудно тези дни!

Нищо не сме получили още за картата за транспорт на големия Бибитко.
Днес в училището им са имали импровизирани комунални избори, нали в нашата провинция предстоят избори през уикенда.
Интересното е, че гласовете на учениците също ще бъдат преброени и резултатите щели да излязат също в неделя - като на останалите, официалните на редовните гласоподаватели.
Не знаех, че има такава опция, нещо ново ли е или го има редовно по училищата от 5 клас нагоре?
Разбрах, че не всички училища участват.

Последна редакция: ср, 11 май 2022, 00:05 от Бибит

# 427
  • Deutschland/HE
Бибит,
дъщеря ми го правиха в часовете по ПоВи, но при сина ми не го направиха тази есен.

# 428
  • в сърцето на един мъж...
За нашето училище не съм чувала, но пък за сметка на това гласуваха дали да остане училище без расизъм или не. И не го направили анонимно, ами видимо. Те такива резултати няма как да са адекватни.
Софти, много кофти за котето, дано се оправи. Като се сетя как бях и аз с първото у дома, не ми се мисли ако с това стане нещо Sad

# 429
В какъв смисъл училище без расизъм? Ако гласуват повечето против, ще изгонят децата с емигрантски произход ли?

# 430
В какъв смисъл училище без расизъм? Ако гласуват повечето против, ще изгонят децата с емигрантски произход ли?
Да, същото помислих.
Че кой би гласувал за училище с расизъм, тайно или явно?

Избори са провеждали в гимназията на големия. Смятам, че е добро упражнение и възпитаване на социална активност.

# 431
Вчера в училището (Грундшуле) на детето са дошли новите ученици от Украйна- посрещнали са ги с домашно направени кухени. В началото ще ги съберат в един клас,докато научат азбуката и базово немски и после ще ги разпределят по класовете.Намерили са учителка с украински...

# 432
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

Не, сами ще си тръгнат, нали е демократично решено 🙈
Като чуя за такива нелогични активизми и лошо ми става. Синът също от далеч ги разпознава.

Днес малката си е вкъщи, една възпитателка била позитивна. Всички казват, че е отпаднало правилото контактните да се тестват (възпитателките са и с маски), но в яслата не взимат децата...🙄

# 433

Не, сами ще си тръгнат, нали е демократично решено 🙈
Като чуя за такива нелогични активизми и лошо ми става. Синът също от далеч ги разпознава.

Днес малката си е вкъщи, една възпитателка била позитивна. Всички казват, че е отпаднало правилото контактните да се тестват (възпитателките са и с маски), но в яслата не взимат децата...🙄

Това са разни Hausrecht. Затова ние и потребителите ни носим маски в сградата, въпреки че не е задължително по закон.

# 434
Тези хаусрехт са направо страхотна работа . Много ми е интересно как ако се прилага за едно вски може да си го приложи за каквото му хрумне. Много е готино това с отварянето на вратичките и как ще ги затварят. И под какъв предлог отваряме , под какъв затваряме ?
Утре ако някой каже, че в неговия бар не може да влизат незнам какви си, хаусрехт, и някой вземе да се оплаква че е дискриминиран ...

Общи условия

Активация на акаунт