Невъзможните връзки и последиците от тях

• 18 093
  • 352
  •   1
Отговори
# 105
Прочетох, да. Прочетох, че на теб ти е писнало и си щял да провалиш връзката, ама в един момент единственото число го направи на множествено.
Относно нарцистичните момченца - те се оплакват, че жените са им виновни.

# 106
.
Относно нарцистичните момченца - те се оплакват, че жените са им виновни.

А за нарцистичните момиченца, къде си го посочват тва в ника, да не би някой да се обърка, за тях кво да кажем?

# 107
Свършиха ти доводите и подхвана Нарциса Малфой - сериозно? Пас съм.

# 108
Мисля, че авторката просто има здрава, необременена психика, но не успява да го осъзнае. Защото натискът на "суперегото" - обществено мнение, формирани стереотипи и социални модели на поведение - е огромен. И жена, която взема решения с главата си, а не с репродуктивните си органи, отказва да живее по повелята на биологичния си часовник и смисълът на живота и не е създаването на "семейство и деца", се смята за неуспяла в живота. Независимо от това, че в действителност си живее чудесно, спестявайки си грижите, проблемите и неприятностите на съжителството с друг човек.

# 109
  • София
Най- мразя да пиша Защо не пишеш? 😤

Но понякога и аз не мога да се правя на толкова желязна.

# 110
Това, което личи от поста ти е, че обмисляш нещата много. Не съм сигурна, че това помага много, поне на мен не ми е помагало.
Знам, че е трудно, но ако се наслаждаваш на момента и не мислиш за тези неща ще се чувстваш по-добре, а това, което има да се случва ще се случи и ще срещнеш правилния човек.
Единствения съвет, който мога да ти дам е ясно да казваш какво би толерирала и какво не, и като усетиш, че си план Б на някой просто излез от връзката. Реално бъди наясно какво търсиш и го поставяй на масата, вместо да се ограничаваш и да не даваш шанс на никой.

# 111
Защо ми се струва, че мъжът е напълно възможно да се влюби, когато с поредица от усилия, спечели въпросната плячка. Както пише в женските списания, посветили статии на лъвове и антилопи в човешкия свят, мъжът цени жената заради усилията, които е вложил, за да я спечели Thinking
Ами, не е вярно (поне не и в нашият случай).
Аз го свалих моя. Директно го поканих да излезем. Той каза, че е свободен и за вечерта, а аз му казах, че го искам за цялата нощ. Сигурно е получил сърцетуп 😂

# 112
Е бива ли сега такива работи да пишеш? Чак се учудвам как все още не са писали няколко потребителки с меко казано неуспешен личен живот, да ти кажат колко лошо си направила и как мъжът ти никога не те е ценил/не те цени, щото ти си го свалила...

# 113

Защо ми се струва, че мъжът е напълно възможно да се влюби, когато с поредица от усилия, спечели въпросната плячка. Както пише в женските списания, посветили статии на лъвове и антилопи в човешкия свят, мъжът цени жената заради усилията, които е вложил, за да я спечели Thinking
Спри да ги четеш тия списания. Или поне спри да им вярваш. За всеки човек е приложимо нещо различно, универсални решения няма.

# 114
Е бива ли сега такива работи да пишеш? Чак се учудвам как все още не са писали няколко потребителки с меко казано неуспешен личен живот, да ти кажат колко лошо си направила и как мъжът ти никога не те е ценил/не те цени, щото ти си го свалила...
Ами, написах го именно, за да покажа/помогна на друга жена. Защото понякога стават недоразумения и ако не се действа може и да се разминеш с твоя човек и целият живот да се промени.
Ние с моя мъж се познавахме няколко години преди аз да го сваля, както написах по-горе. Той няколко пъти ми е предлагал да излезем, но все нещо ставаше и аз не успявах да отида на срещата. И той ми се разсърди, спря да ме търси, а веднъж на една случайна сбирка се засякохме и той се направи, че не ме вижда. И..... ето, помислил си е, че се правя на недостъпна или, че не искам да съм с него. И аз мислих, мислих, мина половин година, той изобщо не се вясва и аз реших да стрелям директно и му писах с покана за среща, обаче написах, че искам да се забавляваме цяла нощ и една целувка лепнах. И човека веднага прие поканата и върна целувката. И аз си викам, това е, ще стане работата, само давай смело момиче. И за да съм недвусмислена, че да не стане пак някое недоразумение го изплясках това, че го искам за цялата нощ. И досега се чудя с кой акъл го написах, прекалено е за мен, много е хард, обаче пък нещата станаха, тъй че.....(още ме е срам да го питам какво си е помислил за мен тогава)
Та, ако бях като Авторката или Барби, ние никога нямаше да се съберем, щото той назад, аз 2 крачки назад и отекохме в небитието.

# 115
При теб е проработила тази тактика.

Имах наскоро случай аз, то затова се и включих в темата. Голям интерес заявяван с месеци, писане, търсене, както си му е редът. По стечение на обстоятелствата се виждаме всеки ден, или почти всеки ден.
Личните срещи бяха три, като след третата той спря да ми говори и да ме търси. Минава покрай мене и махва с ръка само и продължава. С другите наоколо - говори, мене само бегло ме поздравява.

Един път така, втори път, на третия аз въобще не го и погледнах като се разминахме и дума не обелих. Сега се счупва да пише, да ми прави комплименти, какво съм щяла да правя уикенда, много хубав ми бил парфюма, бла-бла-бла, ама преди това 3 седмици ме подминава като пътен знак.

Е, какво трябваше да направя аз в такава ситуация? Да хукна да му  искам обяснения и да го гоня да се изясняваме? Не бих могла да го направя, ако ще да умирам. Не, че не ми беше гадно, да не си помислите, че съм от желязо, ама какво бих постигнала.

Сега той ме търси, аз се държа възпитано, но държа дистанцията. Отношения с него повече не искам, въпреки че отначало смятах, че може да излезе някаква връзка. На мен мъж не ми трябва да се женя ида живея с него. Трябва ми за компания и секс и игрии капризи изобщо не съм навита да търпя.

# 116
Ми тогаз направи като buttercake. Пиши му, че го искаш за цялата нощ, плесни една целувка и после кажи как са се развили нещата.
Самата ти казваш, че ти трябва само мъж за секс. Ми защо не му пишеш тогава. С такова предложение. Разбира се, ако те привлича на физическо ниво. Друго ниво в случая е без значение.
Ако нещо иска сериозно, просто прекратяваш.

# 117
А защо не ги говорите тези неща със самите хора – кое не ви допада, какво ви се струва и т.н. Обикновено има разминаване в комуникацията и всъщност причините за дадено поведение са съвсем прозаични. Хората са склонни да придават твърде тревожно и награмадено значение / картина на случващото се. Така се влиза и във филми.

# 118
Барби,
А защо не искаш мъж, за да живееш с него ? Обикновено мъжете искат само секс, а ние напъваме за сериозни отношения ?
Аз пък на твое място в тази ситуация щях да дам шанс на човека. Нямаше да се държа на дистанция, както правиш ти, (но само, ако ме привлича, като мъж и го желая)

# 119
Ох, Бътър, бях женена вече. Изтръпвам като си помисля пак да ми се случи. Живея сама от почти три години и не мога да си представя да си наруша дзена като се събера с някого. Добре ми е така, аз нямам нужда мъж да ме издържа, да ме подкрепя и да ми се мотае в краката.

Виж за секс ми е необходим, обаче пак не съм склонна да търпя фасони. Имам вибратор в крайна сметка. Smile

Просто ми е странно поведението му, не мога да си го обясня, защото беше абсолютно без причина тази негова крачка назад. Или поне не е била свързана с мен, но за мене това няма значение. Аз виждам само лошото отношение.

Общи условия

Активация на акаунт