Невъзможните връзки и последиците от тях

• 18 098
  • 352
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Барби, не се връзвай! Следващият. Може би си е имал нещо на акъла, което може би ще разбереш някой ден. Силно подозирам, че не е свързано с теб, ас бръмбарите в неговата глава.

# 121
Барби, дай си шанс !
Толкова много хора се развеждат и се оказва, че после срещат нещо по-добро. Не унивай ! Това, че виждаш само лошото хич не е добре.
А щом го искаш само за секс, що се връзваш толкова кога е говорил, кога не. Ми, може да си е имал някакви лични грижи, да е имал кофти период, не е задължително да е отношение непременно срешу теб.

# 122
Благодаря ви, момичета, много сте мили!

Вярно е, че май само върху лошото съм се фокусирала и съм склонна да допускам първо най-лошото.

Абе, труден е периодът след развод, трябва да мине време след това човек да си намести чакрите и да се освободи от емоционалния товар. Мислех, че при мен е минало достатъчно време, но може и да греша и подсъзнателно да саботирам нови връзки с поведението си.

# 123
И аз не считам, че са нужни  толкова преоценки и мисли за мъж, с който не желаеш нищо, освен секс. А това с изчезването го правят много,и то без видима причина. После пак се появяват, но и аз такова поведение не толерирам.

# 124
  • София
Винаги се връщат! Като зомбита! 👻 Само че вече втория път са ми привлекателни колкото зомбита.

# 125
Ами мен ме е яд, защото ако не беше се държал така глупаво, щяхме да си имаме отношения за секс, които щяха да са съвсем удовлетворяващи и за двете страни.

Ние други допирни точки нямаме, той е много по-млад от мене, интересува се само от хокей и от кучетата си, моите интереси са съвсем други, няма как да се срещнем на духовно ниво. Виж, на физическо сме си съвсем ок. И той го прецака ей така без причина. Сега иска да върне старото положение, ама аз как да се пречупя и кое ми гарантира, че историята няма да се повтори? Как да не го е яд човек Smile

# 126
Имах наскоро случай аз, то затова се и включих в темата. Голям интерес заявяван с месеци, писане, търсене, както си му е редът. По стечение на обстоятелствата се виждаме всеки ден, или почти всеки ден.
Личните срещи бяха три, като след третата той спря да ми говори и да ме търси. Минава покрай мене и махва с ръка само и продължава. С другите наоколо - говори, мене само бегло ме поздравява.
Ами да ти го обясня тогава като мъж, щом не ти е ясно. При мен правилото е едно - няма ли секс на първа среща, няма и втора такава. А човекът три пъти излизал с теб, губил си времето и накрая - с гол в ръката... Трябва да е или безумно закъсал, или отявлен мазохист, за да те покани четвърти път!

# 127
Бъркаш се. Имало е, тя го написа.

# 128
Къде написах, че не е имало секс? Сексът си беше на ниво и от двете страни. Аз затова и се ядосвам, че можеше да просъществува връзката на чисто физическо ниво.

И двамата изглеждаме добре, но аз - доста по-добре от него, така че това да не ме е харесал физически също не е причина.
Сексът или по-скоро липсата му не е била причината. Факторът за поведението му е друг, не знам какъв е.

# 129
Ами мен ме е яд, защото ако не беше се държал така глупаво, щяхме да си имаме отношения за секс, които щяха да са съвсем удовлетворяващи и за двете страни.

Ние други допирни точки нямаме, той е много по-млад от мене, интересува се само от хокей и от кучетата си, моите интереси са съвсем други, няма как да се срещнем на духовно ниво. Виж, на физическо сме си съвсем ок. И той го прецака ей така без причина. Сега иска да върне старото положение, ама аз как да се пречупя и кое ми гарантира, че историята няма да се повтори? Как да не го е яд човек Smile

Ами просто отначалото бъди откровена и казваш, че сериозна връзка не ти трябва.

# 130
При жените не се знае накъде ще тръгнат нещата. Всичките ми приятелки все не искаха сериозна връзка.....познай, след 3-тия секс влюбени. Нещо в мозъка на жената се случва, окситоцина ще да е виновен.

# 131
При жените не се знае накъде ще тръгнат нещата. Всичките ми приятелки все не искаха сериозна връзка.....познай, след 3-тия секс влюбени. Нещо в мозъка на жената се случва, окситоцина ще да е виновен.

Сигурно той е виновен.
Явно доста мъже не отделят окситоцин. Мръсницииииии Joy

# 132
Аз така и не разбрах споменатите 4 романтични опита на авторката връзка ли са били или не. На мен ми звучи като някакви заигравки в начална фаза, които може и въобще да не са били сериозни. За единия, женения, разбрах, но това не е нормална връзка, макар че авторката не е знаела истинската ситуация и не е виновна. Но останалите? За сериозни връзки от по няколко години ли говорим или за 2 месеца примерно, които аз лично не броя за връзка?

Тъкмо се влюбваш, и после те започват да те игнорират или да се държат зле. Е точно това ме навежда на мисълта, че това не са никакви истински връзки. И ако си по-чувствителен човек и много навътре вземеш такова поведение, просто ти умира желанието да се пробваш от страх да не бъдеш наранена. Ако искаш да си намериш сродната душа ще трябва обаче да рискуваш, на някои хора им отнема малко повече време, но това не значи, че няма шанс Simple Smile но ти трябва да си отворена към възможността да се случи нещо. Съдейки по поста не ми звучи като да е така, може и да бъркам.

# 133
Към авторката - не си единствена и не мисля, че ти има нещо. На мен също са ми безинтересни мъже и потенциални нови връзки. Имала съм достатъчно преживявания, сериозни връзки - кои подобни на твоите и успешни такива, от които съм си тръгвала, защото просто не съм обичала или ми е омръзнало. За себе си разбрах, че неуспешните ми връзки ( периода 20 до ранни 30 години), са били такива, защото аз  сэм се опитвала да имам някакви отношения не защото съм обичала, а защото ми е било насадено от общество, семейство че видиш ли трябва партньор и компромиси. Правиш един, два и после съжаляваш, защото винаги има разочарование накрая и то е по-голямо, защото си пренебрегнал себе си.
Късно осъзнах, че не е нужно да съм в безмислена връзка, за да има кой да напазарува вместо мен или да ме прегърне като ми е тъжно, или да дремем заедно на дивана. Винаги първите месеци е интересно и хубаво, и после е идвало отегчение при мен и “бутане” (компромиси). Не съм разочарована от мъже и не търся въобще вината в себе си. Хубава жена съм и не търся причина в мен или в поведението ми защо не искам връзка. Яд ме е, че не бях с това мислене на 20 години.
Не мисля и че ти трябва психолог. Просто си живей живота и не мисли защо не искаш връзка или как не те привлича никой. Това е напълно нормално, имаш си изисквания, някакви си твои и никой около теб не ги покрива. Противен случай ако мислиш, че ти има нещо, би направила компромис със себе си и това ще доведе до по-голямо разочарование в бъдеще.
Надявам се да съм била полезна и сори за дългия пост 🤗

# 134
Къде написах, че не е имало секс? Сексът си беше на ниво и от двете страни. Аз затова и се ядосвам, че можеше да просъществува връзката на чисто физическо ниво.

И двамата изглеждаме добре, но аз - доста по-добре от него, така че това да не ме е харесал физически също не е причина.
Сексът или по-скоро липсата му не е била причината. Факторът за поведението му е друг, не знам какъв е.
Щом е имало секс, причината за поведението му може да бъде само една - останал е разочарован. Няма да навлизам в подробности, но, както гласи една популярна сред мъжете сентенция, съществуват три вида секс - орален, анален и банален... Wink

@ConnieS
Под написаното от теб се подписвам с две ръце! Hands Thumbsup

Последна редакция: нд, 17 апр 2022, 01:39 от the_master

Общи условия

Активация на акаунт