Невъзможните връзки и последиците от тях

• 18 112
  • 352
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Ами не. Просто се държиш нормално, безда досаждаш. Да, понякога това изисква усилия, дишане, дзен, да не пишеш и да не казваш разни неща.
Аз, примерно, умирам да планирам. Ама вече съм напланирала всички около мен до септември 🤣. Обаче гледам да не им го казвам, защото определено ще ги уплаша.

# 196
Ако на някой, който уж те харесва, му се убие интереса, защото и ти го харесваш, и представи си, го харесваш много... значи го броим към неподходящите. Явно хората, които го харесват не заслужават вниманието му, или са прости, кой знае какви бъгове работят в неговото подсъзнание?

Ох, ами то...май няма универсална формула Hushed Може би, не да му се убие интереса, ако покажеш взаимност, а по начина, по който я покажеш и времето Thinking Сиреч, да не се простреш като утрепан улов при първото отваряне на врата или комплимент.

Най- универсално ми се вижда това:
Ами не. Просто се държиш нормално, безда досаждаш. Да, понякога това изисква усилия, дишане, дзен, да не пишеш и да не казваш разни неща.
Аз, примерно, умирам да планирам. Ама вече съм напланирала всички около мен до септември 🤣. Обаче гледам да не им го казвам, защото определено ще ги уплаша.

# 197
Да, това имах предвид. Да не си прекалено досадна, на разположение и тн. Примерно сте се виждали няколко пъти и той ти пише в последния момент да се видите същата вечер. Казваш, че вече имаш планове и предлагаш друг ден, а не да литнеш по късна доба. Или след първата ви интимност да почнеш да му пишеш романи постоянно. Не, чакаш той да те търси, той да предлага срещи, той да се инвестира. Това имах предвид, не грубост и пренебрежение, а просто "на ниво"

# 198
Не мога да повярвам, че си на 30. Разсъжденията ти са на ниво гимназия. Много театрално и превзето се обясняваш. Много ги мислиш тея работи.

Ако начина, по който показваш взаимност, е да досаждаш - да, бягат хората. Нормално е. Трябва малко мярка, за което - освен ако човек няма някакви проблеми от други естество - би трябвало да се е усетил най-късно като е понатрупал малко опит с противоположния пол. Продължавам да не съм убедена за теб, че е било действително така, като те гледам какви ги пишеш. Имам чувството, че много усложняваш нещата в главата си.

# 199

Най- универсално ми се вижда това:
Добре се ориентираш, и на мен ми хареса това мнение.

# 200
Не мога да повярвам, че си на 30. Разсъжденията ти са на ниво гимназия. Много театрално и превзето се обясняваш. Много ги мислиш тея работи.

Ако начина, по който показваш взаимност, е да досаждаш - да, бягат хората. Нормално е. Трябва малко мярка, за което - освен ако човек няма някакви проблеми от други естество - би трябвало да се е усетил най-късно като е понатрупал малко опит с противоположния пол. Продължавам да не съм убедена за теб, че е било действително така, като те гледам какви ги пишеш. Имам чувството, че много усложняваш нещата в главата си.

Виж, не се познаваме, за да вадиш крайни заключения как разсъждавам. Обясненията и изразяването, по горе обясних. Нямам никакви скрито-надменни мотиви. Разбира се, ако не ти допада, винаги можеш да спреш да го четеш.

Но, ще те помоля, ако се обръщаш към мен, да го правиш с необходимата тактичност и възпитание. Както се обръщам и аз към теб. Благодаря!

# 201
Вече не остана тактичен начин да ти се обясни, че говориш глупости и изглежда нищо не чаткаш от това, което ти се казва. А как разсъждаваш по темата се видя. За да ни докажеш зрялост, би ли споделила за опита ти във връзки все пак? Извън връзката със семейния мъж, който не си знаела, че е семеен (което наистина се питам как точно става, но как да е)? Защото всичко, което разказваш, не е такова.

Уж искаш връзка, ама и ти не знаеш искаш ли. Питаш ни как да се накараш да искаш, защото не ти било до това. Разтягаш локуми какво отблъскваш и привличаш, защото имаш всички качества за сериозна приятелка и съпруга, но ти привличаш тъпанари. Не, мила моя. Ти си ги избираш. От разсъжденията ти звучи като да нямаш елементарна представа от общуване с противоположния пол. И чакаш тук да ти се каже какво да правиш, макар че ти дори не знаеш искаш ли да си с мъж или не, понеже не ти било самотно. Поредната, която не знае какво иска. На 30 трябва да си се осъзнала вече - ако не си, няма на кого да се сърдиш. Гледай да се замислиш какво искаш, колко го искаш и защо го искаш в близките години, да не се сърдиш после, че си изпуснала влака с децата и семейството. Защото ще си си виновна сама.

Не ти го казвам с лошо, дори и така да ти звучи. Честно да ти кажа, напомняш ми много на една позната, която в случай, че някой прояви минимален интерес и ѝ е симпатичен, започваше от своя страна с нездравия интерес и мноооого бързо и до един тези хора изчезваха от хоризонта. Тя после драматизираше как са я подлъгали. Ами не бяха, просто тя няма елементарна култура на общуване и не я държат нервите. И тя като теб не знае какво се е случило между 20 и 30, вече е над 30 и повече от 10 години сама. А, да, но си въобразява, че е имала връзка с хора, с които е преспала няколко пъти и въобще не им е на дневен ред. Тооочно същата ми звучиш. Искрено се надявам да не си, защото няма да стигнеш далече.

Последна редакция: пн, 18 апр 2022, 10:32 от Анонимен

# 202
Вече не остана тактичен начин да ти се обясни, че говориш глупости и изглежда нищо не чаткаш от това, което ти се казва. А как разсъждаваш по темата се видя. За да ни докажеш зрялост, би ли споделила за опита ти във връзки все пак?

Joy Не си познала. Няма да влизам в полемики с теб. Не се старая да ти доказвам зрялост или каквото и да било друго. В случай, че ти искаш да ми докажеш, че си заслужава да ти отговарям - смени си начина на общуване с възпитан такъв. Хубав и успешен.

# 203
Аз връзка имам, съдейки по темата, това би трябвало да ти е достатъчно доказателство - нали това ти е ендгейма. И каквото питаш, на мен, за разлика от теб, ми беше ясно в гимназията, така че, да, на това ниво са ти разсъжденията. Проблеми да привличам и задържам мъже не съм имала никога. Няма да влизаш в полемики, защото нямаш какво да кажеш, видяхме те, че си многословна иначе.

Ако имаш проблеми с общуването с противоположния пол - има все пак dating coaches и психолози, с които можеш да си обсъдиш проблемите. На тях поне им се плаща за да слушат такива глупости от хора, които не са наясно със себе си. И да им казват каквото искат да чуят. От мен за без пари - толкова. 😄👍

Последна редакция: пн, 18 апр 2022, 10:57 от Анонимен

# 204
  • Out of the Mix
Кая, като мъж ти казвам, че си ми суховата и скучна.
Няма как да си "а" (противоположна, негативно-отрицателна конотация) на всичко, и да искаш да привличаш.
Ти реално не искаш, а ако искаш, няма как със сегашния подход.

Хубаво мъжете искаме секс, ама само със секс връзка не се задържа.
Искат се и много други неща.

Ако не можеш да ги предложиш, седиш сама.

За 30 годишна си много назад с материала (и тук не говоря за бройки и т.н., това не е от значение), дако си имала и някоя друга "връзка", отношения.
Само с "осъзнатост" (въпреки че аз не виждам такава, освен, че "имаме проблем"), наличие на грамотност, не става.

Да, доста потребителки използват форума и конкретно СО да отпушват парата и да разтушват, но и много точни неща ти се казаха.

Не предлагаш ли - нормално телосложение, умения в секса, средно към високо либидо и желание, умения в кухнята, самостоятелност, моногамност, желание за отдаване на мъж, и др., няма как да ти се получи, дори и да срещнеш "принц чарминг".

Също много вероятно да си "попила", по пример на твоята приятелка "афинитет" към "по-така" мъже, но пък болшинството от тях не стават за това, което иска една нормална жена.

Докато не се научите масово да гледате първо човека, една нормалност на всичко, средно, балансирано положение, няма да ви се получава. Хората са ограничен ресурс, няма за всеки, каквото иска и търси веднага и сега "по списък" изисквания и критерии. Фактори много. Компромис винаги с нещо се прави.
И оттам се проточват години и се седи сам, без връзка. Но пък това време умен човек го използва по-най добрия начин - осмисля си приоритетите във всякакъв аспект и т.н., и като се появи чаканият, нещата се случват от само себе си.

И много други неща бих написал, но ме мързи, и все пак да не става чаршаф.

Последна редакция: пн, 18 апр 2022, 11:06 от Revoker

# 205
Мнението на един мъж няма никакво значение.

Ако авторката смята, че има върху какво да работи по себе си, да го направи, за свое собствено удовлеторение. Не за да влиза в рамките за разбирания на сульо и пульо.
Правилният човек ще си проличи, и няма да има нужда да седиш на челна стойка, за да получиш някакво внимание.

# 206
Честно казано, и на мен авторката ми звучи като доста по-млада. А може би просто е неопитна в отношенията. Ако е това, иска практика и ще се научи как да се държи, а също и навреме да разпознава хората и техните намерения към нея.

# 207
На терия мъжете точно така казват, обаче накрая пак взимат тая с най-големите цици
😄
Кая,
Badkarma ти прави услуга, като ти казва тези неща. Ако успееш да махнеш емоцията и вникнеш ще ти помогне много написаното.

# 208
Звучи доста неориентирано и незряло авторката. Искам да искам е положението. Добри включвания на мъже.

# 209
  • София
Кая, според мен възприемаш нещата и живота като цяло по много изкривен начин, пак ти казвам както представяш нещата, изглежда все едно си влезнала в някакъв филм.
Просто предположение - в очите на мъжете си фалшива, превзета и филмарка(ако им говориш, както пишеш тук).

Аз в болдването не виждам надменност, въпреки че ти това искаш да се види, за да не забележим прикритата истерия. Успокой се, стъпи здраво на земята, не слушай многото съвети за ролите, в които да влезеш за да привлечеш мъж...ти си достатъчно във филма.
Опитвай се да бъдеш реалист. Ти си "разказвач на приказки" и сама си вярваш че нещата се случват както ги описваш, което съм сигурна че не е така.

Общи условия

Активация на акаунт