Фотошоп VIII

• 26 848
  • 433
  •   1
Отговори
# 225
  • Карлово
 Аз не мога да си пусна компа, пък вие колко сте сътворили днес.Браво! Всички са мн добри

# 226
  • София
Мимс, това добре - получи се, обаче, ако не ставам вече досадна, кажи моля те от къде да намествам снимката отдолу под рамката, защото мога да въртя само рамката, а снимката понякога не пасва отдолу това, това което искам да е в рамка. PraynigПробвах какво ли не, обаче не стана.

Не си досадна, не се притеснявай.
Значи гледаш от дясно където са ти леърите да ти е цъкнат леъра със снимката и отиваш на EDIT>FREE TRANSFORM. Снимката ще ти се огради с едни линии и квадратчета отстрани. Въртиш си снимката както си искаш и после натискаш произволен бутон от лентата с инструменти от ляво. Ще ти се покаже едно прозорче, даваш APPLY и готово.

Между другото ако погледнеш на предишната страница, това вече го обяснявах веднъж на друга мама.   Wink

vanda много е приятно колажчето! Харесва ми!

# 227
  • Пловдив
Момичета имам 2 въпросчета: Когато изрязвам с ласото и си увеличавам обекта с Zoom, как да си придвижвам екрана без да пускам мишката. Или просто има друг начин за изрязване newsm78
И втория ми въпрос е когато сваляте елементи от руския форум - увеличавате ли обекта и после го save или направо от форума.

# 228
  • София
Момичета имам 2 въпросчета: Когато изрязвам с ласото и си увеличавам обекта с Zoom, как да си придвижвам екрана без да пускам мишката. Или просто има друг начин за изрязване newsm78
И втория ми въпрос е когато сваляте елементи от руския форум - увеличавате ли обекта и после го save или направо от форума.

Защо да ги увеличаваш елементите?! Направо във вида в който са си ги сейввам и после според зависи от ситуацията и колажа ги увеличавам или намалявам...

А на първия ти въпрос, ако правилно съм го разбрала, се чудя защо увеличаваш обекта ?! Всъщност аз май не разбирам какво питаш  newsm78 Аз изрязвам най-често с магнетичното ласо, после давам федър според зависи от обекта и готово. Ти го увеличаваш, за да можеш по хубаво да го маркираш ли ?

# 229
nadiagen, натискаш интервала и с мишката местиш /появява се ръчичка/
По втория въпрос - ами аз свалям реалния размер на изображението, т.е. увеличено  Rolling Eyes
В противен случай, като разтягаш, в последствие, малката картинка ще се влоши качеството на изображението /при разпечатване на хартия/.
А и малките картинки, постнати във форума, винаги са jpg формат, а голямата може да е png примерно.

Последна редакция: сб, 25 ное 2006, 18:49 от stella

# 230
а мога ли да променям формата на картинката при сейвването?

# 231
  • Пловдив
Ето първата коледна. Не съм доволна от резултата, но искам да навлеза в коледната тематика.

Благодаря Ви Мимс и Стела   bouquet, аз също си запаметявам увеличени изображения и се чудех дали е наложително, защото много се чака, но и аз поради тези съображения да не ги увеличавам, ги запаметявам големи.

# 232
sage , прелест!!!!

Разкажи как направи 2-та снимка.

mimmss, последните две ми харесаха много. Аз все още не съм на зимна тематика, а още по-малко Коледна....и скоро няма и да бъда  Mr. Green

# 233
  • на село
Браво момичета, много красиви неща сте направили последните дни  Peace, до сега разглеждах и  се наслаждавах  Grinning.

Аз пак нищо не съм направила, но имам нова конфигурация с 512 RAM и сега си прехвърлям всички неща на него, като се оправя се надявам да потворя  малко и по- спокойно, че старото РС направо се задъхваше.

# 234
  • Magrathea
sage, страхотни са  bouquet
И на всички останали-прекрасни неща Peace

Следобед успях да направя една рамка:

http://nelipetrova.multiply.com/photos/hi-res/3/25.jpg?xurl=%2Fp … hoto%2F3%2F25.jpg

# 235
newsm78 Аз изрязвам най-често с магнетичното ласо, после давам федър според зависи от обекта и готово.
къде е този Федър, че изрових екрана, видях го като четох книгата, и не го откривам сега... чак се изнервих от тъпотията си...

# 236
Ето нещо и от мен набързо.

# 237
  • Пловдив
Днес се записвам с втора зимна  Laughing

# 238
  • Карлово
къде е този Федър, че изрових екрана, видях го като четох книгата, и не го откривам сега... чак се изнервих от тъпотията си...
Select-Feather

# 239
Ето и от мен една; опитах коледни, ама не ми е коледно още  Crazy Тази е от категория "разни"  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт