НОЕМВРИйска мама 2 в 1 = неочаквано добра комбинация!

• 13 759
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
   Тази вечер в 20:45 Пам е дала живот на малката принцеса Моника  newsm51! Девойката е с манекенските мерки 2850 гр., 48 см  newsm53! Нека порасте здрава, умна и красива за радост на мама, тати и бате  newsm51!   
   Пам праща поздрави на всички!

# 211
Честита дъщеря на Пам!!!! Да са живи и здрави!   bouquet
Очакваме Пам, Мина и Вени с техните рожби по-бързо да се включат в нашите редици!
          Мами, лека нощ - без колики, и с много много спокойствие ......и сън. smile3522

# 212
goris или по-точно мъжа на goris, Бивацина не е желателно да се ползжа повече от 3 път на ден, защото изсушава кожата, но има едно мехлемче, което много помага при шевове - фусидин. Аз лично ги редувах и на 5-тия ден вече нямах никаква болка./имаше и едни свещички, които се слагаха за обезболяване, обаче не помня как се казваха - ще потърся и ще пиша по-късно/.

Свещичките за обезболяване са Волтарен 50 мг, слагат се сутрин и вечер в ануса.

Иве, Карил, Цвети много благодаря съветите !!!! Стискам палци бързо да ми се оправят сега. Praynig

# 213
  Хм, пък мен за обезболяване ми даваха Профенид!

# 214
  • Русе
Аз съм от декемврийките ,но искам да пожелая на Пам
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ПАМ!ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА ТИ И МАЛКАТА ПРИНЦЕСА МОНИКА!РАЖДАНЕТО НА БЕБКА Е НАЙ-ХУБАВИЯ ПОДАРЪК ЗА ТЕБ И ЦЯЛОТО ТИ СЕМЕЙСТВО!

# 215
   ДОБРО УТРО МАИИИИИ-ДНЕС НОВИНИТЕ СА ПРЕКРАСНИ-чЕСТИТО НА МАМА ПАМ! аз ссъщо нося добра новина :
    БУБОЛИНА ТАЗИ НОщ  В 00:40 Е СТАНАЛА МАМА НА БЕБЕ АЛЕКС КОЙТО ТЕЖИ 3100 И Е ВИСОК 51 СМ-ДА И Е ЖИВ И ЗДРАВ newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 216
  Карил мила аз бях на следващата седница в болницата за това не си ме открила,но си получих подаръка от списанието-ти успя ли?
  мами не разбрах при вас кога започнаха болезнените колики?А за кошчето за кола малко ми е жал да го слагам незнам колко точно да го извия-да го поставя точно newsm78
   Монииии-идва момента мила-аз нали ти разказах,само ХОДЕНЕ КАТО КОН И щЕ СТАНЕ МНОГО БЪРЗО-АЗ ОТИДОХ БЕЗ РАЗКРИТИЕ И ЗА ЕДНА НОщ ПРИПКАНЕ ОТ ХОЛА В КУХНЯТА -СПАЛНЯТА-КОНТРАКЦИЯ И ПАК ТАКА ЦЯЛА НОщ И ГОТОВОООО-Ивайло е на линия:)

# 217
  ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА ПАМ И БУБОЛИНА smile3501 newsm44 smile3525ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ-МНОГО,МНОГО ЩАСТИЕ ИМ ПОЖЕЛАВАМ!!!
   Ееех,днес трябваше да бъде "големия ден"/не че е свършил,де Wink/....от сутринта са ми зазвънели познати и приятели-таткото навсякъде е разпространил,че аз точно на 24.11 ще раждам-така бил казал доктора Laughing-толкова е бил сигурен като са го питали-и сега ми се налага да обяснявам,че още не съм родила,и че гаранция за точно определен ден само ако раждам с планирано секцио има и т.н.,малко е досадно Confused,но се опитвам да го приемам с чувство за хумор Laughing
  Хайде,още неродили мами,кажете коя е още в моето положение/за мое успокоение Mr. Green/-редиците ни оредяват,само да не остана аз най-последна... Cryтогава,може,ако решите да се местите в "родени през 2006",все пак сте повече родилите от неродилите Sad
  А Бивацин-а може ли да се ползва от раждали нормално,без епизиотомия newsm78-все пак има някой-друг шев?!?
  Хайде,пак ще ви наглеждам-спокоен ден на мамите с бебчета  bouquet,и на мамите 2 в 1 Wink

# 218
Софи, вземи си направи една дъъълга разходка, поразшетай се в къщи (например изглади всички ризи на мъжа си Simple Smile ), вземи един горещ душ....Току-виж бебчето тръгнало само, а?

Мами, тази сутрин ни падна пъпчето. Имаше малко кръв, почистих го и сложих антибиотична пудра. През нощта също е имало малко кръв, но си мисля че е нормално. Татито ни се е притеснил много. Дали има основание? С Бобо нямахме такива екстри, ама...знам ли ? какво ще кажете?

# 219
  • София
Честито на мама Пам и Бубалина!!!  bouquet
Бубалина дали е родила във Втора градска, някой знае ли? Защото май имаше такива намерения. А пък аз снощи бях на тонове там и преди да си тръгна приеха мама с изтекли води - някъде към 20ч. е било. И както разбрал мъжа ми от майка й, с термин 18.11. Само тя ще да е била.  Така миличко изглеждаше с багажчето до леглото. Аз пък минах оттам, защото за тоновете ме вкараха в една зала за която се минава през предродилна и родилна, та навръщане я видях настанена. Искам и ааааз!!!

За мен - казаха ми ако искам и днес да постъпя, ама мойта докторка им се обади сутринта и се оказа, представете си, че Отделение Патологична Бременност е ПРЕТЪПКАНО с преносващи! Така че ме посъветваха да си почакам понеделник, ако не тръгне само дотогава.

Роси, мерси за разказа Peace Това за окситоцина малко ме стресна, щото май и мен ме чака Sad

Извинете, че пиша малко несвързано, ама цяла нощ почти не съм спала, и изобщо нещо много се вкиснах вече, а и времето едно такова... разбирам ги и бебетата що не щат да излизат.

Хубав ден ви пожелавам и ще взема да легна да спя, защото нищо друго не ми се прави...

# 220
здравейте и от мен!ето,че вчера ни изписаха от родилния дом.бебе Александра се роди на 21.11.06 в 16:10ч.тежи 3,800кг и е дълга 52см.аз съм добре имам само два външни шева и се възстановявам.бебка е с много големи бузки и е много кротка засега де!само спинка,папка и пълни памперса.скоро ще кача снимки на бебка.честито на всички родили мамчета.да са ви живи и здрави бебоците,а на тези които предстой да родят успех.  bouquet  bouquet  bouquet

# 221
ЧЕСТИТО НА ПАМ И БУБАЛИНА !!!  newsm51
Аз днес съм с силни менструални болки и кафеникаво кървене. Но мисля че не е тапата, не е слузесто. Чудя се да ходя ли към б-цата или да си трайкам вкъщи и да чакам контракции на 5 мин.

# 222
Добро утро мами! Желая на всички лек и безоблачен ден!
Бебонина, мисля че точно това ти е тапата - тя е гадна кафява ...материя. Имаш ли някакви контракции?

# 223
Стискам палци на майчетата, които днес ще гушнат за първи път своите бебчета!
Честито на Пам и Бубалина!
Дано бебчовците поспят повечко днес, да се насладим на петъка и очакването цялото семейство да е заедно цели два дни!

# 224
ЧЕСТИТО НА ПАМ И БУБАЛИНА !  bouquet ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБЧЕТАТА, Е ТЕ - БЪРЗО И ЛЕСНО ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯВАТ !!!

Мишенце, и на Ваяна пъпчето като падна имаше кръвчица - даже 1-2 дни след това също кървеше лекичко, но се оправи. Нормално е това,не се притеснявай, просто го почиствай със спирта.

Добре дошла на Lavizata1000! И Честито бебе ! Много да те радва и да расте голяма хубавица !

София, дръж се, не се предавай на гадното настроение - наближава, няма начин скоро да не родиш. Peace А за болницата - според мен е много по-добре да си си в къщи, представи си в болницата на какви истории ще се наслушаш...особено пък в патология...я си направи едно топло чайче, изгледай някой готин филм и почети някоя интересна книжка и докато се усетиш, ще дойде момента. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт