НОЕМВРИйска мама 2 в 1 = неочаквано добра комбинация!

• 13 760
  • 290
  •   1
Отговори
# 225
   Честит рожден ден на Пам  nbirthday! Да си много щастлива, обичана и уважавана жена и майка  newsm67!
   Честито и на Буболина  smile3525! Да и е живо и здраво бебчето, да порастне силен и хубав мъж  smile3525 smile3525 smile3525!
   Честито и на lavizata1000  smile3525! Нека малката Алекс да порасте здрава, умна и красива  newsm51!
   Ейййййй, ама то вярно много Александровци и Александри  Joy!
   Бебонина, дори и да не е тапата т.е. да не е слузесто е напълно възможно като тръгне раждането да има кръв! Това зависи изцяло от това как ти е разположена плацентата! Според мен - грабвай багажчето и марш към болницата! Леко раждане и ще чакаме новината  Peace!

# 226
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА ПАМ, БУБОЛИНА И ЛЪВИЦАТА!!! ДА ПОРАСНАТ ЗДРАВИ, УМНИ И КРАСИВИ!!!

ПАМ- ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!! НАЙ- ХУБАВИЯ ПОДАРЪК САМА СИ ГО НАПРАВИ- НЕКА САМО РАДОСТ ДА ТИ НОСИ

София, теб май ще те пишем в графата за най- мръзеливо бебе Simple Smile а ако момичето за което говориш е било едно мъничко, слабичко и хубавичко (нали е ноемврийка Simple Smile )- значи е била Буболина Simple Smile ако се засечете да й пратиш много поздрави от всички нас

моята госпожица днес пък нещо се изприщи, но мисля че я претоплих- вчера беше някаква адска жега у нас - пъпчиците са едни дребни и червенички-

Бубонина, и аз мисля, че трябва да оитдеш на едни преглед в болницата

На всички мами 2 в 1 - стискаме палци

# 227
Здравейте бременелки, майчета, малки момиченца и момченца ! Дъждовният ден започва с хубави новини...Тъкмо щях да пиша, че сигурно девойката на Пам е решила да зарадва мама за рожденния й ден, а тя взела, че поизбързала малко... Simple Smile

Честит рожден ден, Пам! newsm59 Пожелавам ти всички рожденни дни да посрещаш окрилена от щастие и с радост като тази, която ти донесе малката принцеска Моника! Бъдете живи и здрави! smile3525 smile3525 smile3525

Да е жив и здрав и юнака Алекс на мама bubalina! Да расте силен, умен и красив за радост на мама и тати!  bouquet  bouquet  bouquet

Да е жива и здрава малката Александра на мама lavizata1000! smile3525 smile3525 smile3525

Ама наистина много харесвано и предпочитано това име Александър и Александра... Flutter

Габи, само се ослушвам да получа SMS от теб Rolling Eyes...вече и аз нямам търпение...ама както те е посъветвала Мишенце я вземи изглади ризите на половинката или се разшетай, а най - добре ще е ако тръгнеш да се разхождаш към Света гора или да се покатериш из Царевец... Crazy

Мами, на нас ни стана традиция всяка сутрин от 04.00 до към 06.00 да се кокорим...след това хапва, заспива, пак яде и от 10 до 13 пак кокорене и колики... Sad
Нещо взе да му се бели челото на Теодор...дали ще са т.нар. крусти (ако правилно съм запомнила)?!? newsm78
И последно въпросче - вчера си взехме кошче за кола (тук се сещам за поздравя karil за страхотната реклама, втората ти професия може да е PR newsm10)...та като слагам Теди в кошчето ми се струва много сгънат в него и се притеснявам да не му стане нещо...дайте съвети, please! Praynig

Стискам палци на всички очакващи срещата с малкото съкровище! fingerscrossed
Спокоен и усмихнат ден на всички! lovekiss

# 228
  • София
Ех голям кеф като прочета такива новинки. newsm68 newsm44 newsm68 newsm44

ЧЕСТИТО НА ПАМ И БУБОЛИНКА!!! ДА СЪМ ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ ДЕЧИЦАТА!!!
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАМ! newsm59 nbirthday baloni Тя наистина си направи най-хубавият възможен подарък.

Добре дошла на Лъвицата и честито и на нея!

Софи днес наистина трябваше да е Големият ден, но здраве да е! Аз от вчера се чувствам много спокойна незнам защо. Когато реши малкото човече тогава ще излиза. pregnant

Иначе Карил, Клюки при мен и разходките не помагат - трамбовам като кон, всеки ден вкъщи newsm75 newsm79 wash 1ironing и какво от това. Само секса не съм го пробвала ама хич нямам желание. Направо съм един ходещ хипопотам!

Бебонина и аз мисля, че е по-добре да отидеш до болницата. Тия болки са си контракции и току виж до довечера си родила. Хайде мацка успех Peace

Хайде засега спирам после пак. Много целувки на всички! Hug

# 229
  • София
Здравейте мили мами! Аз толкова съм се замаяла, че нямам никакво време да вляза и да ви чета. Е, сега попрочетох нещо, но все пак - не съм много в час и за това - ЧЕСТИТИ БЕБОЦИ НА ОБЕБИЛИТЕ СЕ МАМИ! ДА СА ВИ ЖИВИ, ЗДРАВИ И ПАЛАВИ!
Нас също ни гонят колики, но ползваме Colic Baby - на Erba medica - италианско е, но се намира и по нашите аптеки. За сега това лекарство помага най-много. Другото нещо, което правим е - топла възглавничка на NUK - тя също помага, но внимавайте да не претоплите бебо.

# 230
ЧЕСТИТИ БЕБОЦИ НА ПАМ, БУБОЛИНА И ЛЪВИЦАТА !
Да са им живи и здрави и много да ги радват!

Пам, честит рожден ден!   nbirthday  ura nbirthday
Страхотен подарък си направи!
Хайде, мами 2 в 1, стискаме палци всичко да мине благополучно и в най- скоро време да гушнете своите рожби!

# 231
Честит рожден ден Пам!!! Да си жива и здрава!!! И твойто малко слънце да те грее най-силно от всичко, защото е твоя най-голям подарък!!! Късмет на цялото ви семейство!  bouquet
Добре дошла на Лъвицата и бебочето! Да сте живи и здрави и вие!
Честито на БУБОЛИНА! и нейното малко Буболинче! Laughing
За стотен път - ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАМЕТА и техните семейства!!!!!! Лелееее, егати месеца - това е НАШАТА  КОЛЕДА

# 232
karil, Salvi я ме светнете как сте си "залепили" двете лентички една до друга?!? newsm78

Добре дошла на Elimira и нейното бебче! Да сте живи и здрави!  bouquet  bouquet  bouquet

# 233
  Честит рожден ден,Пам и поздравления за прекрасния подарък!Да е здрава,умна и красива малката Моника! 
  Честит син на Бубалина!Да расте здрав и силен.
   Честито и на лъвицата!Добре дошла!
    При нас нищо ново,освен че все по-често се носим на ръчички.Мислите ли че мойта глезла вече свикна така/на 20 дни ми се струва малка за тия номерца/,но пък само да я гушна и млъква и ме гледа така по половин час докато заспи.
    Отивам,че ревем/този път от глад/.Целувки и повече спокойствие на още 2 в 1 майчета.

# 234
Честити бебчета на Бубулина и на Лъвицата и на ПАМ! ПАМ, наистина си получила най-хубавия подарък Simple Smile
На останалите мами 2 в 1 - още мааааалко търпение - Мони, Ирина, не се давайте !!!!
Приятен ден на всички, пък дано излезе на бял свят днес още някое от чаканите бебенца  Hug  bouquet

А коликите от кой ден започват? 10-12.. по-натам ?!!?

Последна редакция: пт, 24 ное 2006, 14:54 от jenny_b

# 235
Привет и от мен в този "слънчев ден"!Първо естествено  ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАМИ!
Ние с Магито вчера бяхме на контролна консултация за стафилококите!Пъпчиците вече ги няма и сме наддали за 6 дена с 300гр. #Crazy и вече сме 3430гр.То повечето бебета толкова се раждат ама ние като сме мънички какво да направим, освен да папкаме и да ви гоним!
Педиатърката каза че ще я водим на фитнес скоро малката шушулка!
Явно проблема си ни е в преяждането и всичките тези повръщания и пъшкания след всяко ядене са от това!
Иначе вчера между 18-21,00ч беше вечер на коликите - рев, сълзи, драми  #Crazy newsm45 newsm45
При нас когато са коликите помага взимане на ръце!
Слагах и в столчето за кола,както Карил казва, но не би!!!
Та, по този въпрос със столчето и аз се притеснявам дали е правилна позицията на бебораните като са толкова малки още!Все си мисля че са прекалено изправени и згърбени!Ама мъжо ми как ме бъзика, че все измислям някакви небивалици и че все нещо я ръчкам малката- я, да я завия , я да я отвия , я да я гушна.....абе голям смях пада в къщи! Grinning
ЦВЕТИ и нас от време на време ни излизат пъпчици по личицето - такива като червени петънца!После изчезват и други идват!Може и от дрешките нещо да е , може при нас и от това пусто повръщане!!!
РЕНИ, ти с твоите промишлени количества кърма, ще направиш Боил най-якия ерген от набор 2006,ноември, та ще се избиват наште моми за него! Grinning Grinning
МИШЕНЦЕ, споко за пъпчето е нормално!Нашето падна през нощта преди да идем на първа консултация и като отидохме на другия ден , педиатърката го тушира със някакъв разтвор!Така тряябвало!После пак прокърви малко на другия ден и това беше!А вчера като ходихме пак, пак го почистиха и ми казаха другия път ще сложи лепенка, за да се прибере по - хубаво, нали ни е момиченце! Laughing
Ох, ще забравя нещо да кажа, но аре после пак ще драсна като се сетя!newsm78 Embarassed
А, а поръчах си сутиен за кърмачки по ДАНЕТ май така беше, да не ви заблудя!Та утре ще чакам да ми го доставят и дано ми стане, че сутиен без мерене си е риск!Иначе струва 16,00лв и ще ви кажа дали е хубав като го получа!
Айде, че трябва да  wash 1ironing newsm79  food002 newsm71
Целувки и стискам палчи на всички които днес са 2 в1, а утре ще гушкат бебенца!

# 236
Честито на Пам, Буболина и Лавицата!!! Да са ви живи и здрави сладурчетата да папкат и порастнат голями.
Пам,Честит Рожден Ден!!! smile3525 newsm51 smile3525Да си жива и здрава, и какъв късмет имаш направи си най-страхотния подарък за рождения ден.
[/size]
Ех момичета, останахме съвсем малко 2 в 1...вече се броим на пръсти.Стискам палци по-бързо да се възнаградят очакванията ни.

# 237
 newsm59ПАМ,ИМАШ НАЙ-ХУБАВИЯ ПОДАРЪК ЗА РОЖДЕННИЯ ДЕН-ПОВЕЧЕ ОТ ТОВА НЯМА КАКВО ДА ТИ ПОЖЕЛАЯ-МНОГО ЗДРАВЕ,ЛЮБОВ,КЪСМЕТ И ЩАСТИЕ  bouquet
  Мони,тъкмо се озъртах за теб Wink-нали сме определени за днес Wink,но пък денят не е свършил....току-виж си имаме и бебче,родено точно на термина PeaceИ аз се успокоих,киселото настроение ми мина Wink-досега и аз бях по разходки,но тук е едно ветровито,неприятно и разходката ми трая само 1 час;довечера съм канена на откриването на едно заведение,та мисля да се възползвам още докато бебка е в мен,пък и само да стоя вкъщи и да го мисля-няма смисъл Peace
   До скоро Hug

# 238
Момичета да ви се оплача  newsm45
Днес бях на консултация и се оказа че на бебо главичката въобще не е слязла ,а док ми каза че за първа бременност е трябвало вече да слезе...
Отгоре на всичкото не стига,че е високо ,но и не е застанал както трябва.С главичката надолу е но гръбчето било отясно  newsm78 и е към мен ,а трябвало да бъде напред...(ама и аз как го  обясних)...Плацентата е 3-та степен,водите са в норма..Според док бебо бил голям , измери го 3450 но според нея е към 3600 и затова ако не съм родила до термин 30.11 влизам в болница..А как ще родя като бебчо не се е наместил и май няма такова намерение...По думите и разбрах че е по-добре секцио да раждам,но докторите като влезна в болницата са щяли да преценят как да родя..Абе незнам много се обърках вече,незнам какво да си мислия..
И все пак мами,ако не родя до 29.11,на 30.11 сутринта влизам в Тина Киркова в патологията...пък ще видим
Ох стига с мойте истории....май трябваше първо да честитя .. newsm51

Честит рожден ден на Пам,и да и жива и здрава рожбичката..!

Честити рожби и на останалите мами,да не споменавам имена да не пропусна
някоя!

bouquet

# 239
ЧЕСТИТИ БЕБЕНЦА НА ПАМ, БУБОЛИНА И ЛЪВИЦАТА ! ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАМ!! (вярно, няма по-хубав подарък...). Значи едва ли не до вчера Буболина пишеше, че няма никакви признаци на раждане, а днес - хоп, бебенце!  Hug

Цвети - аз не се сърдя на д-ра, защото в крайна сметка нямах уговорка с него... Иначе добре се справи човека, от няколко дена вече не ме болят шевовете от епизиотомията - а първия път мисля беше доста по-зле, да не говорим че тогава ходих и да ми свалят конците - а сега бях с падащи (животински) конци. А, да - като дойде време да ме шие д-ра ми прошепна че ще ми сложи 2 упойки, за да не усещам нищо - сигурно като компенсация  Laughing. После му разправям че ако някой ми е бил казал предния ден че ще родя без упойка е нямало да повярвам - или пък че хората, които ме познават по-добре също не биха допуснали че ще мога да родя така - той се смя доста.

Рени - правя масажи, но от вчера реших и нещо друго да приложа - защото Гери е още малка и бързо се уморява от сученето и заспива - та значи заспи тя, слагам я в креватчето и след известно време се размърда и започва да си лапа ръцете - айде пак на гърдата - така се случва и по 1 час да яде - но реших, че ще е по-добре и за нея, и за мен. Искам и да попитам нещо - ДжиПито каза, ако имам зачервяване на гърдата да не я кърмя от тази гърда - но в кърмаческия не пише такова нещо, даже напротив... Вие какво ще кажете по въпроса?

Ивиче - вярно беше кофти, но пък сега мога да участвам в анкетите и темите, сравняващи раждането със и без упойка...  Wink

Днес Гери направи 6 часова почти пауза - е, не от 12 до 6, а от 3:30 до 9:30 - и много ме изненада. И аз реших този път да кърмя не под режим, наложен от мен, а от детето. А и братовчедката на мъж ми писа, че вече отричат правенето на нощна пауза насила - защото се подхранвал мозъка (нещо от сорта) когато е без пауза и се натрупват резерви за по-нататък - и че се кърми детето през нощта докато само реши да спре.

Жени - аз се цедя и преди, и след хранене - защото иначе гърдите ми са като бомби (секси наистина, но ако и не болеше...). И аз като Рени имам чувството, че едната ми цица е поне кило. А за свалените килограми - нямам кантар, но са доста като гледам как са ми отслабнали краката... Като се премеря ще се отчета - а, ще ви напиша гръдната си обиколка в момента - 94 см - това за ръст 160 см си е доста  Laughing.

Хайде със здраве!!!

Общи условия

Активация на акаунт