НОЕМВРИйска мама 2 в 1 = неочаквано добра комбинация!

• 13 726
  • 290
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Честито на мама Ани и мама Мина!!! Много щастливи мигове с малките слънчица!!![size] smile3525 smile3525 smile3525

Мерелин,  newsm59 Желая ти много щастие, радост, любов и късмет на теб и на цялото ти семейство!!!

А аз все още съм в очакване.............. Cry

Последна редакция: вт, 21 ное 2006, 09:23 от bubalina

# 61
Да не пропусна да честитя радостта на Чефи, Златна,  Интерлакс и Ани!!! Да са ви здрави и щастливи рожбичките и много да ви радват!  smile3525
Честит празник - Ден на християнското семейство!!! newsm51

bdbaloni Мерелин!!! baloni baloni baloni

# 62
  • Sofia
Добро утро на всички мами!
Честито на мама Мина smile3525 smile3525Да е жив и здрав Марти,да папка и да слушка newsm32 newsm32 newsm32
МЕРЕЛИН, newsm59Много щастие,много здраве и много щастливи мигове ти пожелавам baloni baloni

# 63
Честито бебче хубавец на мама Мина, да я радва много и да пълни пампите Simple Smile))
Днес чакаме новини и от Вени ...
Момичета, моля, кажете за коликите - как се изразяват?
Много съм невежа Sad Габи вече е на 1 седмица и започнах да се ослушвам. От два дни взе да попръцква често Simple Smile , и понякога преди да заспи е малко неспокойна, протяга се  ... но пък няма плачове и нослето й е топло ... чувала съм че момиченцата по-лесно ги изкарвали. Ако сме с леки колики, бихте ли ми препоръчали някакви бабешки лекове?

# 64
Софи, разбирам напълно терзанията ти. Аз всъщност така и не разбрах защо искат да те приемат за наблюдение и да предизвикват раждането. Не че е приятно да преносваш, ама мисля, че ако всички показатели са ти ОК, изчакват до седмица преносване и тогава предизвикват  newsm78 Ако се чустваш притеснена, защо не поговориш с доки да ги уточните тия неща...

# 65
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВИ МАМИ ( ИЛИ МАМИ С ОПИТ, НО С НОВИ ВЪРЗОПЧЕТА) newsm51
МНООООООГО ВИ ЗАВИЖДАМ !!!
Моята бебка е с фиксирана главичка, ама не ска да се смъква и доки е малко притеснен. От много шетане по новия апартамент всяка вечер се мисля че започвам да раждам. То са едни контракции, болки е таза, гърба, кръста, срамната кост - не се пипа, яйчниците...  Grinning  мислех си че бебка е тръгнала, а то... Малко съм разочарована. Не ми се иска секцио, ама както дойде... Божа работа !!! Така искам да я нацелувам тази мойта мръвка ! Малко се притеснявам, че се движи доста по-рядко от преди, при вас така ли беше към края ? По скоро целия ми корем си променя формата, но конкретни ритници има много рядко. Явно й е тясно вече.
Нахапете по дупетата бебета си от мен  Laughing

# 66
Ето на...докато Мина обясняваше вчера как има болки в кръстта и взе че роди... newsm32

Да ти е жив и здрав юнака Мартин, Мина! Да ви носи радост, да бъде ваша гордост, да слуша и да папка! smile3525 smile3525 smile3525

МЕРЕЛИН, честит рожден ден! newsm59 Бъди здрава, обичана, уважавана, ухажвана, зачитана...бъди ЖЕНА! bdbaloni

SOPHI, ти недей будува, ами спинкай, докато можеш, smile3524 защото после няма сън, т.е. има, ама накъсан...какво не бих дала за 8-часово непробудно спане...както казва мъжа ми "така ще е, докато го оженим Теодор"... Mr. Green

Ние тази сутрин ходихме до болницата да ни вземат кръв и сега чакаме резултатите. Доки ме успокои, че жълтеницата вече отшумява, но пък каза, че има наченки на гъбички в устичката. Та сега след папане ще давам с лъжичка вода, за да може хубаво да се изплакне или ми каза да обтривам леко със мокра марля със сода бикарбонат...
Мами, вашите бебешори пръцкат ли? Simple Smile Наш Теодор си пръцка направо като голям човек...ама толкова е смешен - замисли се, ококори се, изпъне крачката в шпиц и току пръдне, и след това се ослушва... ooooh!

Хубав, слънчев и спокоен ден на всички!   lovekiss

# 67
   Честито, Мина  newsm51 ! Да ти е жив и здрав малкия Марти newsm51 ! Да расте силен и голям и да стане фитнес маниак като мама, та да изпокапват мадамите като го видят  Wink Mr. Green!
  Ама аз вчера и казах - 2 дни така леко ме наболваше кръста и на третия родих  Joy!
  МЕРЕЛИН, честит рожден ден  bdbaloni ! Да си много здрава, щастлива и обичана жена и майка   bouquet! Дано двете съкровища в живота ти да ти носят само радости   bouquet!
  Софи, подкрепям мнението на Пам! Защо не поговориш с лекаря си за това предизвикване? От друга страна може да е имал предвид това което стана със Златна - приеха я по-рано в болницата и си я оставиха там спокойно да преноси 6 дена, като я следяха от близо  Peace!
  Аз да ви кажа съм с хипер лактация, явно! Ако не изцедя след хранене поне 100 мл. след половин час гърдите ми потичат, а нашия спи блаженно! Ако изцедя 100мл, обаче се разкапвам след 2 часа - 2ч. и половина! Голяма ми е мъка това цедене! С Вили си спомням че успях да регулирам кърмата към 3-4 месец  ooooh!!
   Дени4ка, аз си слагам една малка чашка под другата гърда докато кърмя, щото много тече, бе  ooooh!! Дени, за гъбичките - Дактарин - орал гел!
  Ейй, вече нямам шишенца за кърмата и от 3 дни я изхвърлям! Аз май съм правена за майка на близнаци  Joy! Есма, дай едната щерка насам  Joy!
   Уффф, стига съм дрънкала глупости  ooooh!! Нещо съм се сдухала от липса на сън  Blush! Чао, отивам да поспя! Стискайте палци баткото да не ни разболее, че се върна болен от село  Praynig!
   Хайде, мацки, леко раждане на мамите 2 в 1!    bouquet

# 68
  • sofia
Честито Мина, да е жив и здрав Марти и много да ви радва   bouquet

ЧРД на Мерилин   bouquet

Ама много скорпионски семейства Wink

Ейй, вече нямам шишенца за кърмата и от 3 дни я изхвърлям!

Като не може прясно мляко да пием, защо не се възползваш  newsm78 Просто ми хрумна  Crazy
Пустото много обичам прясно мляко, ама сега се въздържам.

# 69
Привет на всички!!!
Да са живи и здрави всички бебенца и мами!!!
Ехх аз още си чакам-утре ми е термина- а не ще и не ще!!!
Почвам да се нервя - а симптоми само малко болки в кръста. Не очаквах да докарам до днес. А баткото заминава др. седмица на зелено училище - искам да родя и до неделя да ни изпишат, ама....
В четвъртък звъня на лекарката да видим какво ще правим.
Леко раждане на всички очакващи мами!!!
Целувки!

# 70
Ех и аз станах щъркелица  newsm44

smile3525Днес, на 21 ноември, в 11.05 мама Вени с сдоби с мъжка рожба!!!  smile3525

Дарин е цели 3,200 кг и точно 50 см - по думите на майката - едно беличко бебе с къса и чуплива косичка  newsm53

Мама Вени е добре, раждането е било със спинална упойка, и доколкото разбрах таткото е присъствал с фотоапарата Simple Smile

Последна редакция: вт, 21 ное 2006, 12:53 от ronja

# 71
  • Sofia
Честито на мама Вени baloni baloni baloniГолям и силен мьж да порасне Дарин за радост на мама и татко smile3525

# 72
ЧЕСТИТИ СИНОВЕ НА МИНА И ВЕНИ!!! МНОГО РАДОСТИ ДА НОСЯТ И ДА ПОРАСНАТ- ЗДРАВИ, СИЛНИ И КРАСИВИ!!!

МЕРЕЛИН- ЧРД!!! МНОГО ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ

Аз сега се върнах от 1 геройска разходка- сама с двамата бандити- всичко беше ок, обаче прибирането- ад!! не ще Ран и да чуе за вкъщи- сега вече всички спинкат блажено Simple Smile

# 73
Жив, здрав и силен да расте малкия юнак Дарин на мама Вени! smile3525 smile3525 smile3525

Мина и Вени все едно са се наговорили... Mr. Green

# 74
newsm51 newsm51Прекрасни новинки! newsm51 newsm51

Честито на Мина и на Вени!Да са им живи и здрави малките съкровища!Много да  ги слушкат и много да ги радват!   smile3525Искам веднага да им се обадя,но ще изчакам до към 4 - като знам колко са уморени,милите...

Деничка,Влади от  първата седмица се бори с тези гъбички - както пише Рени - Дактарин.Мажа на бибата и бутам в устата.А за пръцкането - хих,честичко го прави,но така пък му се успокоява коремчето!

Момичета завиждам ви,че имате кърма.Моята вече хич я няма - снощи изцедих едва 20 грама за 30 мин.Истинско мъчение е #CrazyИ смятам да спирам с мъките.Някой знае ли какви са тези хомеопатични лекарства,с който кърмата руквала???

Мерелин,честит рожден ден!Много любов,щастие и най-вече здраве!  bigdance2

Общи условия

Активация на акаунт