"Мартенчетата добрички ходят,лазят,пляскат със ръчички!"

• 9 595
  • 277
  •   1
Отговори
# 15
Като за понеделник деня беше супер Wink нямаше много нерви на работа.
Бебо е още с червена буза, но явно така ще си стои поне седмица две.
Прасенце, моята алерголожка ми обясняваше, че като стане на годинка е добре да направим тест, защото и тогава резултатите не са сигурни, а сега съвсем. Знам , че при Мустаков се изследват около 20 алергена и се получават резултати под формата на числа, т.е. колкото е по-високо толкова по-алергенно, но не е гаранция, че са истина. Ние сме правили един тест с драскане на ръчичката, който показа, че не е силно алергичен към краве мляко, но това пък незначело, че е не е алергичен по принцип към него /каквото е и моето мнение/. Затова му правим през деня ХА мляко и му понася. Явно има още нещо, което го дразни, но какво е незнам, толкова много неща биха могли да са ....... алергиите са странно нещо наистина. Нашата се появи когато Иван беше на 1 месец с кошмарен брой пъпки, толкова много не съм виждала никога и от тогава си влачим петънце на бузката. Незнам от кога не съм яла мляко, но пак си излиза. оф.Сега му давам веднъж на ден да хапва пюре главно от зеленчуци, ябълка или пуйка и това е.Яде и каша от ориз, царевица и елда с ябълка и банан. Ще се захранваме до 2 г. май Simple Smile
Обувки аз купувам  с бебо, как да ги премерим иначе. Знам, че трябва да не са много тесни и като си пъхнеш пръста отзад да има място едни пръст, не повече или по-малко.
За партито пишете ни и нас,ако не вали сняг ще дойдем.
Керми и ти си там нали?
Лека вечер на всички  Hug

# 16
Хайде и аз да се разпиша в новата темичка! Grinning Относно думичките моя красавец предимно казва- дада,а това за нашия татко си е тати...много му е кеф на мъжа ми  Mr. GreenУпорито се опитвам и на мама да го науча ама  неще! Crossing Arms  Ние все още не стоим много стабилно на крачета, но и това ще стане ще трябват повечко упражнения не само игри. Wink Едно голямо Брааво за проходилите мартенички! Hug Целувки на всички!Лека вечер!   love001    

# 17
здрасти майчета Hug

Тасинка Heart Eyes много се радвам,че вече си добре  bouquetбеше ми много притеснено за вас с Дани  bouquet

Танче Hug надявам се че не си приела думите на педито за диагноза,като се видим ще говорим но според мен вместо да се притесняваш потърси и друго мнение,най добре на алерголог Hug

perceptronka  Simple Smileелдата,царевицата и банана също са алергени,ако искаш порови в кърмаческия форум за инфо за алергиите.
най забранени за склонни към алергия деца са -елда,канела,шоколад,цитруси,кокос,царевица,яйчен белтък,млечни храни,ядки,грах,свинско,ракообраезни,соя,безкостилкови дребни плодове
яйце,риба,шоколад най рано на 2 години
краве мляко,свинско,домати,царевица,кис.мляко,грах,краставица,спанак не по рано от 1 година
фъстъци чак на 3 години
по добре да не бързаме със захранването и дай Боже да приключат алергиите Praynig
при вас щом е само едно петънце на бузката се чудя дали наистина да не питаш и друг лекар,ще ти пиша отзив след прегледа в петък Heart Eyes
а за тестовете вече ти писах до годинка може кръвен,Мустаков го прави,изследвал минимум 20 алергена наистина.

Жанче  Heart Eyesне съм сигурна правилно ли помня, но твоите красавици не получиха ли уртикария по едно време-как им минаnewsm78

Галче честито зъбче  bouquet

Нинка много красиво и сладко детенце имаш  bouquet

Ади и аз не ти отварям снимките newsm78

Дейзи миличка, Hugи ние не стоим стабилно още  Hug

# 18
Честито първо зъбче на Ивка, да са  здравички и белчки Simple Smile
Галка явно затова днес Ивката беше кисела...

# 19
  • София
Здравейте момичета,
Искам да ви попитам, вие давате ли глутен?И с какво е най добре да започна, с каша с глутен ли newsm78? Иска ми се да му дам бишкотки!

И още един въпрос:Първо глутен ли да дам или първо млечно пюре Thinking
  bouquet

# 20

Керми и ти си там нали?

Ами аз ти писах на лични да се уговорим нещо да ходим заедно.Пиши ми  да се уговорим нещо. Heart Eyes

# 21
  • София
Привет,мами! Hug
Ние днес цял ден миткосваме с малкия,бяхме и на гости в кумовете,Дани беше много добричък.
Туити,нямам представа какво точно е атопичен дерматит,но стискам палци Бобката да няма такова нещо!

Честити зъбенца на Анна Мария и Ивка!

P63,Добре дошла при нас,видях,че си писала в старата темичка!Да не би да и никнат зъбки и затова да плаче и да се буди така бебка newsm78,имате ли си вече?

Нинка,много е готин Бобсъна!Пу-пу!Ади ,а твоите снимки и на мен не ми се отварят newsm78

Дейзи,миличка,като не му давах да суче си го приспивах или на ръце или в люлката му,тя ми върши страхотна работа в това отношение и ме спасява от носене.Но аз го взимам когато се е изморил хубаво и  много му се спи и той заспива бързичко,така,че вече не го разнасям с часове.Просто незнам какво да те посъветвам newsm78,той и моя дундьо никога не заспива сам.Ето го в люлката http://www.bgphoto.net/photos/13408/o632911100719531250.jpg

Милички,исках да ви питам,столчетата за кола вечер прибирате ли си ги в къщи или си стоят в колите ви?Ние нашето го прибираме,страх ме е да не разбият колата и да го откраднат,чувала съм за такива случаи,а не можело да се застрахова заедно с колата newsm78...Та ми беше интересно вие как процедирате
Айде,лекичка и мекичка на всички!Целувки!

# 22
Прасенце аз да чукна на дърво до сега не съм имала никакви проблеми с малките,някой друг е бил с уртикарията.Аз не знам какво е болно дете само веднъж имаха разтройство.За червеното по бузките (на мой те) предполагам,че е от студа и от това че, лапат  буквално ВСИЧКО и бузите им все са мокри и в лиги.

# 23
Тася, ние нашето столче го оставяме в колата, но имаме гараж, а и то толкова трудно се слага, че едвам го монтирахме. Иначе за заспиването, сега си лежим двете и тя си суче и така се отнася, но по този начин на практика никога не огладнява и не иска никаква твърда храна, спи й се през 2 часа и като спи 1 час закачена за мен, даже и повръща ooooh!Да взема ли аз да се засиля да си купя люлка, ама ме е страх да не я намрази като шезлонга.

за обривите - и Али има две червени петна на бузките, а и на крачетата- на прасците. Решила съм да ходя на дерматолог да видим, че нещо ме притесняват - ту се появяват, ту изчезват.

# 24
здрасти милички Hug
тази нощ Боби реши,че от 2.15 до 3.30 е най добрия момент за игра Joyаз не се оплаквам обаче,защото след постоянните ми жалвания нещата при мен значително се подобриха и направо мога да се похваля за първи път ,първо бавачката разбирасе е огромна помощ,верно кърменията ми накъсват почивката но вчера успяхме и с мъжа ми да излезем и да сготвя и да гледаме спокойно Приятели.другото хубаво е (какво ти хубаво,направо прекрасно)е,че Боби заспива след всяко кърмене без носене bowuuа се кърмим 6 пъти дневно и той сучейки заспива за около час ,понякога 2 но минимума е 40 минути сън,през което време аз мога или да съм във форума или да спя до него bowuuтретото хубаво е,че мъжа ми сутрин го взима ,а аз си доспивам.
изобщо напредък в хубавата посока bowuu
даже оня ден по мое желание го поносих да поспи и той милия ми хвърли един хитър поглед от сорта на"аз вече,не съм бебе да ме носиш така,но ми е приятно да си се преструвам на по малък" Joy

Жане извинявай,явно не помня добре Embarassed Embarassed Embarassed

Тасинка много готина люлка а Дани е страхотен сладур в нея,той правили опити да излезе от нея-кажи ми каква е,дали да не взема на Боби newsm78

Последна редакция: вт, 21 ное 2006, 09:35 от prasentze

# 25
Записвам се и аз в новата тема  Wink
Танче това с атопичния дерматит , докторите го казват , когато не знаят какво да кажат Peace Направи консулт с дерматолог,защото педитата не вършат работа в такива случаи, имам опит.Да не ви казвам, че и дерматолозите за толкова малки деца пак почти никога не могат да бъдат сигурни. Моята голяма дъщеря и сега и сега има проблеми и така и никой от всички доктори не можа да я излекува напълно, въпреки стотиците левове дадени за какви ли не мазила. От 5 месечна има проблеми с кожата, сега е на 5 и продължаваме да се мъчим и да обикаляме по доктори и резултата от всички терапии досега е бил временен.
Успех!

# 26
Дейзи, като ви слушам не до първи клас, ами май до университет ще си карате на кърма  Mr. Green
Аз умирам от ужас точно от тази зависимост, която се получава при кърмените бебета. Ще видим как ще се справя с второто, ако благоволи да суче както трябва. Май трябва да го свикна от началото да не се приспиваме със сукане  newsm78 Има време, тогава ще му мисля  Laughing

Мами, във форума за пазаруването има тема за коледните подаръци. Има нелоши идеи  Peace

Честити зъбчета на озъбилите се  Grinning

# 27
Здравейте и от мен!
 Изобщо незнам защо неискат да се отварят тези снимки, а най-странното е че аз ги виждам. Сигурно е нещо от yahoo. Ще взема да си направя друг албум, че да може да ги виждате.
Моята сладурана спи в момента. Като стане ще трябва да ходим да си купим малко пюрета с месо. Не съм видяла, че са останали само 3 бурканчета, а в неделя пазарувахме и можеше да вземем.
Столчето за кола си го държим в колата, дано не я разбият заради него. Обаче просто няма начин да го монтираме всеки път когато ще излизаме някъде.
Целувки от нас на сладките мартенчета.

# 28
Кетито, аз глутен дадох на 7м. Въведох го с малко попара, т.е със сухар. Но Маги не искаше да яде повече от 80гр и за това я спрях и сега и правя други закуски. В момента глутеновите неща са ни овесените ядки, пшеничено нишесте за кисела, кашата е с 8 зърнени култури, давам и кус-кус на Плазмон, пшеничен грис и от две седмици през ден в кисела й слагам по 1 бисквитка Закуска.
Ти, като начало, можеш да включиш някаква каша с пшеница примерно.

Ние още не сме със столче, но откакто не използваме кошницата, като шезлонг и тя стои в колата. Дано да не я разбият. И за съм чувала, че го правят този номер  Close

# 29
Здравейте и от мен  Hug  Hug  Hug
Мерси за комплиментите за снимките и целувки от нас    newsm51
Сега се връщаме от консултация, 8900 кг и 72см, то с толкова енергия която изразходва как казва баба му мас няма да може да хване   Laughing Но според мене си е много добре, наддава добре, нищо че яде колкото порции на голям човек  eat
Кетито аз глутен бях въвела по погрешка и недоглеждане на 5.5 месеца, но това беше инцидентно, иначе сериозно му го въведох на 6.5 месеца с бисквитите на Плазмон.
Ние все още ползваме коша за кола и си го качваме и сваляме кога излизаме, но когато монтираме стола ще е за постоянно най-вероятно, но тя колата е в паркинг, и няма имаме претеснения.
Времето е много приятно навънка и след малко като стане малчо от сън ще се възползваме да поразкараме.
Лек и хубав ден ви пожелавам   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт