нямаше много нерви на работа.Бебо е още с червена буза, но явно така ще си стои поне седмица две.
Прасенце, моята алерголожка ми обясняваше, че като стане на годинка е добре да направим тест, защото и тогава резултатите не са сигурни, а сега съвсем. Знам , че при Мустаков се изследват около 20 алергена и се получават резултати под формата на числа, т.е. колкото е по-високо толкова по-алергенно, но не е гаранция, че са истина. Ние сме правили един тест с драскане на ръчичката, който показа, че не е силно алергичен към краве мляко, но това пък незначело, че е не е алергичен по принцип към него /каквото е и моето мнение/. Затова му правим през деня ХА мляко и му понася. Явно има още нещо, което го дразни, но какво е незнам, толкова много неща биха могли да са ....... алергиите са странно нещо наистина. Нашата се появи когато Иван беше на 1 месец с кошмарен брой пъпки, толкова много не съм виждала никога и от тогава си влачим петънце на бузката. Незнам от кога не съм яла мляко, но пак си излиза. оф.Сега му давам веднъж на ден да хапва пюре главно от зеленчуци, ябълка или пуйка и това е.Яде и каша от ориз, царевица и елда с ябълка и банан. Ще се захранваме до 2 г. май

Обувки аз купувам с бебо, как да ги премерим иначе. Знам, че трябва да не са много тесни и като си пъхнеш пръста отзад да има място едни пръст, не повече или по-малко.
За партито пишете ни и нас,ако не вали сняг ще дойдем.
Керми и ти си там нали?
Лека вечер на всички

Относно думичките моя красавец предимно казва- дада,а това за нашия татко си е тати...много му е кеф на мъжа ми
Ние все още не стоим много стабилно на крачета, но и това ще стане ще трябват повечко упражнения не само игри.
много се радвам,че вече си добре
беше ми много притеснено за вас с Дани 

Да взема ли аз да се засиля да си купя люлка, ама ме е страх да не я намрази като шезлонга.
аз не се оплаквам обаче,защото след постоянните ми жалвания нещата при мен значително се подобриха и направо мога да се похваля за първи път ,първо бавачката разбирасе е огромна помощ,верно кърменията ми накъсват почивката но вчера успяхме и с мъжа ми да излезем и да сготвя и да гледаме спокойно Приятели.другото хубаво е (какво ти хубаво,направо прекрасно)е,че Боби заспива след всяко кърмене без носене
а се кърмим 6 пъти дневно и той сучейки заспива за около час ,понякога 2 но минимума е 40 минути сън,през което време аз мога или да съм във форума или да спя до него
Направи консулт с дерматолог,защото педитата не вършат работа в такива случаи, имам опит.Да не ви казвам, че и дерматолозите за толкова малки деца пак почти никога не могат да бъдат сигурни. Моята голяма дъщеря и сега и сега има проблеми и така и никой от всички доктори не можа да я излекува напълно, въпреки стотиците левове дадени за какви ли не мазила. От 5 месечна има проблеми с кожата, сега е на 5 и продължаваме да се мъчим и да обикаляме по доктори и резултата от всички терапии досега е бил временен.