"Мартенчетата добрички ходят,лазят,пляскат със ръчички!"

• 9 609
  • 277
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро и от нас,

Съниполи, айде бе къде се затрихте .Бобко е голям сладур и да му имам физиономиите, които прави Hug

Констанс, купихме го ние столчето - синьото със сини фигурки, засега не сме го пробвали на дълъг път, а и Али нещо мрънкоти като е в него, ама ще трябва да го хареса Laughing

Последна редакция: ср, 22 ное 2006, 22:10 от daizy

# 61
Мами, да ви споделя за добрите ми /за сега/ впечатления от хората на Хиполенд  Grinning

Аз нали сега съм в дилема каква количка да си взема и най-вече къде да ги видя и двете, за да ги сравня, та вчера съвсем случай попаднах на сайта на Хиполенд и видях, че вече продавали Пег Перего и Кам. Обаждам се аз да питам за Ариата, тя жената въобще не се сети за кой модел иде реч, но се разбрахме накрая. Понеже я нямали налична, ще ми я поръчат този цвят, който аз искам и аз мога да отида да я видя, когато ми е удобно. Просто бях изумена  Shocked Явно можело и тук да ти се случи нещо такова. Сега ще видим как ще е, като отида в събота до магазина.

# 62
  • София
Добро утро, милички,
Терина, честито ти дипломиране, мила, пожелавам ти успешна кариера за в бъдеще   bouquet
За загубените телефони на Ади и Туити- искам да ви споделя една информация- вярно е, че новите модели са с GPRS, който разботи незавизимо от телефона към 24 -26 часа дори и когато телефона е изключен и така може да се намери. Но за съжаление и за това си има "цака"- за около 20-тина лева се сменя въпросния индентификационен номер и забравяте за телефона. Особено ако е скъп, за съжаление. Разбрах го, когато откраднаха на мъжа ми двата телефона от един ресторант, обаче той реагира за 20-тина минути- обади се на негов човек в полицията и за около час ги сгащиха- някакви хъшлаци бяха. Но тогава ми обясниха, че се правят и такива смени и ако не реагираш навреме, няма шанс. А си представете за какво говориме, ако става въпрос за телефони по над 1000 лева.
Целувки!  Hug

# 63
  • София
Здравейте  Hug
Честито на Терина  bouquet Пожелавам ти успешна реализация с новата диплома  Peace
На болничките - бързо да оздравявате  Hug
На нашата гледачка плащам по 2 лева на час, но това е докато идва на половин ден. След Нова година тръгвам на цял ден на работа и тогава сме се разбрали цената да падне на 1.80 на час.
Иначе ние днес ще ходим да си вземем столче за колата, спрели сме се на модела на Чико. Гледах и аз тези в Премама, за които говори Констанс и много ми харесаха, но ми се сториха по-малки, а Емата си е пухкава, та не искам да й е тясно.  Иначе не мисля да махам столчето всеки  път, защото имаме гараж / а той е на едно кофти мястоо  Whistling последната половин година държах колата на паркинга до нас, че хич не ми се вкарваше в гаража, ама сега няма как  ooooh! /
Иначе все още сме в отбора на беззъбите  Grinning
Лек и хубав ден  Hug Hug Hug

# 64
Привет
Вчера бяхме на консултация и резултата  за 40 дни е: 8.350 (+600гр #Crazy)  70см (+2см)
Добре си е похапвала моята дунда.Аз се чудя защо не може да си вдигне дупето , а то -натежалооооооо Joy
Да се похваля - снощи за пръв път Ели заспа в 21ч. по собствено желание и само с две промърквания през ноща , се събуди чак в 8.30  
Танче , много неприятна история е това с телефона , доколкото знам , ги проследяват само ако е включен и процеса е много муден.Пожелавам ти от все сърце да го открият
Дейзи , успех със захранването.А пробвала ли си в момента , когато заспива да и тикнеш залъгалка (биберон) вместо Цица?

# 65
Здравейте! Днес моя сладур става на 8 месеца!!! Tada Имате по една /виртуална/ почерпка за наше здраве! cheers    Мами,вчера ми казаха за един магазин за детски обувки на Патриарха до френската гимназия,някоя от вас дали е ходила? newsm78 Тези дни мисля да отида да видя дали имат ботушки,казаха ми че ги правили за износ.Ако някоя мама е ходила да ми каже хубави ли са им нещата!    Малкия днес е подивял,нали става по голям,а и горните зъбки пробиват,скоро ще сме с 4 зъбчета! Peace  Лек ден от нас! Hug   

# 66
Az napravo si vi izlagah za vremeto-uzasno e,do obiad stava6e , a sega duha kato za svetovno!
Po vaprosa za otkradnatite gsm i na men mi otkradnaha moja predi 2 sedmici. A sledeneto niama ni6to ob6to s Gprs-a,gprs e barz prenos na danni zabravih to4nia prevod.Za da se nameri tel ne triabva da e smenen IMEI (identifikacionnia kod,za kojto kazva Azzy) makar 4e poniakoga i smenen pak indikira staria v centralata na mob.operator  ot kadeto stava proslediavaneto.V moja slu4aj (aparata mi be6e Qtec) niama 6ans da se smeni imeia i sega 4akam da si go polu4a.
Tan4e,podaj zalba v policiata ima verojatnost da se nameri,bez zna4enie kakav SIM 6te postaviat Prima,Bconnect ili na abonament.
Az si re6ih problema s jadeneto na Tino ,edna ot lelkite v kuhniato mnogo mu se radva,a i toj na neja de i mu pravi razni pureta.Tolkova hubavo meri6e6e tova za obiad 4e mi potekoha ligite...Ina4e vsi4ki hora tuk mnogo mu se radvat i si igrajat s nego,pomagat mi za koli4kata po stalbite na restoranta,tova v sofia ne mi se e slu4valo nikade egati...vaob6te za sega sam mnopo dovolna

Izvinete me za latinicata pi6a ot gsm

# 67
здравейте момичета,
бебо отиде при баба си, а аз се готвя за мача Party
иначе при нас нищо ново.
Като че ли нощите стават по-спокойни, но да не говоря много, че.......
лека вечер ви пожелавам

# 68
tanyta25 наистина не говори,че аз вчера тъкмо похвалих моя Бобчо и той днес ми разказа играта #Crazy

днес нямаше никой от бандата в парка и никой не можах да намеря по мобилния ,така че с Бобката сами си обикаляхме.една мама доста ме заглеждаше и направо очаквах че е някоя от новите мартенички , сетих се ,как Ази се чудела дали да пита майка която и заприличала на Танчето дали е Туити а представятели си някой да  припознае друга майка в мен и да пита-ти ли си прасенце,(Ази това звучи още по  Joy)

# 69
здравейте мами,

първо и аз да честитя на Терина дипломата! желая ти много професионални успехи!
А за заспиването с палеца, на мен също ми е голям проблем. Толкова усилено си го смуче, че имам чувството, че няма да се откаже никога. Тя по принцип също заспива на цица, но в случай, че на мен ми писне да я чакам, успявам да се "освободя" и моментално палецът бива лапнат. Това от една страна е хубаво за мен, че иначе ще се чудя като Дейзи какво да я правя, но от друга страна ме притеснява, защото навсякъде чета как смученето на палеца променя захапката и изкривява зъбите  Sad
Tweety, лоша работа, но за съжаление има и такива дни....Аз също открих номера с поклащането по дупето, но то винаги е придружено със смучене на палеца, както вече писах, и само така успявам да я приспя, ако не е на цица.....

Констанс, много поздрави от нас на моренцето  Simple Smile да си изкарате хубаво!

Кате Н, пожелавам ви бързо оздравяване, лоша работа с тази кашлица, дано да не е нещо сериозно.  Praynig

И накрая да се похваля, че нашият репертоар от думички или по-точно срички се обогатява: ма-ма, та-та, ба-ба, да-да, не-не и нещо като айде, а от вчера най-накрая вдена и как да маха за чао  Mr. Green

# 70
забравих да честитя 8те месеца на бебко на Jessy I! да е жив и здрав!

# 71
днес нямаше никой от бандата в парка и никой не можах да намеря по мобилния ,така че с Бобката сами си обикаляхме.
Ами ние днес не излизахме, защото сутринта Ива се опита да ми извади окото   #Crazy Размахвайки ръчички успя да ми бръкне в окото и да ме одере - такава болка изпитах, че с извинение щях да се подмокря  Crazy Цял ден ходя като Колчо слепеца  Simple Smile Но утре сме на линия  Hug
tanyta25, приятно изкарване на мача  Simple Smile
Теринка, честито дипломиране и от мен (малко със закъснение, но от сърце)  Heart Eyes

# 72
  • София
И ние да се отчетем.
Бебката е 7900 (+400) и 69 см. Вече лази доста добре, особено като си набележи цел. Обаче се хлъзга на теракота и ме е страх да не си забие нослето. Днес ми донесоха чорапогащник, който е подсилен на колената и стъпалата и има малки гумени кръгчета. С него би трябвало да не се хлъзга вече.
Няма още зъби, но интересното е, че спряха и да я тормозят. Вечер си спи добре  smile3520(с 2-3 будения за биба). Е, скача в 7, но пък в 20.30 е вече заспала.  Grinning

Бебчетата с палците не признават ли бибата?

На всички бебоци и мами желаем спокойна нощ!  smile3524
На запалянковците - ПОБЕДА!  fingerscrossed

# 73
Здравейте момичета  Hug

Веси, а днес видя ли ме  Wink

рапанче, от къде ти донесоха такъв чорапогащник, че и Лора няма сцепление с пода  Joy ние сме с паркет.

Мойто човече не признава биби само палчета.

Hug Hug Hug

# 74
  • Русе
ДОбър вечер и от нас  Hug
Бебата  вече  изкъпана нахренена и заспа  Grinning
rapan4e и ние имаме такива чорапки с гумено отдолу на крачетата да не се хлъзга като тича  Joy обаче искам чорапогащник, че да може да си прави гимнастиките без охлузвания  hahaha
Терина, честита диплома   bouquet

представятели си някой да  припознае друга майка в мен и да пита-ти ли си прасенце,(Ази това звучи още по  Joy)
Е това си го представих и ми стана  smile3532
Аз обикновено имам тоя навик, и се засилвам после се чудя къде да се завра  Embarassed
Айде лекинка от нас   bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт