"Мартенчетата добрички ходят,лазят,пляскат със ръчички!"

• 9 612
  • 277
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Чорапогащникът е от Германия.

# 76
  • Русе
Чорапогащникът е от Германия.
newsm45  Освен да икупя наколенки  Joy , засега не сме имали произшествия, но то тепърва се почва  Shocked

# 77
  • София
Ние имаме такъм чорапогащник от Метро Peace

# 78
Здравейте, мами, бих искала да се включа във вашия форум, въпреки че си имам априлче-Ники на 02.04.2006, тъй като тези от вас,който познавам са ми супер симпатични, а пък на Ники още повече.
Прасенце, и ние бяхме в парка, но моя телефон е на ремонт, тъй като Ники му е пуснал значително количество слюнка.
Галка, много се учудих, че ви нямаше днес/както и Туити/, надявам се че си добре вече.
Спокойна нощ на всички бебоци и мами

# 79
Дейзи , успех със захранването.А пробвала ли си в момента , когато заспива да и тикнеш залъгалка (биберон) вместо Цица?

пробвала съм....около 100 пъти  Crazy засега съм поела нова офанзива - качихме старата ни количка в апартамента и я люлея на заспиване, даже постигнах един път вече успех, може пък да ми провърви Rolling Eyes

# 80
  • София, център
Ох здравейте и от мен , пак  сте изписали 1000 страница докато се намотам! Mr. Green

На Терина честито за дипломата!

Танче обаждаш се на 166 и там ще ти кажат към кое районно да се обърнеш, защото се ходи до районното не по местоживеене, а в районното "по кражба" ! Там ще пишеш Сведение и ако телефона е с несменяем IMEI ( КАКТО НА МЕН МИ КАЗАХА 2-МА ПОЛИЦАИ ) има голам шанс да бъде върнат! Ще ти се обадят след някой и друг ден за номера на Сведението от дата...

Не знам кой беше писал, че не връщат особено скъпите телефони, но това е верно НЕ ЗАЩОТО НЕ ГИ ОТКРИВАТ ( ТЕЗИ ОТ 1000 ЛЕВА ГИ НАМИРАТ МНОООООГО БЪРЗО И 100 ПРОЦЕНТА ), А ЗАЩОТО СИ ГИ ПРИБИРАТ ВЪТРЕШНИ ХОРА ! Иначе за телефони с цена около 700-800 лева ги връщат ( защото те втора ръка идват на 400 лв. ), а ако си с вътрешен човек ще ти върнат каквото и да е... Mr. Green

Мария днес я хванах в полет с главата надолу, спрях я на 4-ри пръста от земята... Господ беше с мен... то т`ва не беше рефлекс , а чудо!

Вече си имам човече с характер, преди една такава тихичка си седеше ( някои от вас знаят Mr. Green ), а от няколко дни е променена... тръшка се като иска нещо и не става на нейното, вика...
ОВНЯ... точно и пасва ... хахаха

Имаме си столче за кола на Кангару ( или там както се пише ), можеше и още по-полегнало да бъде ( според мен де, на Мария и е чудно... гледа от високо... кефи се  )http://monitrade.911.bg/monitrade/pi/journey_red-resized(1).jpg Плюшенко е с къс косъм !

Харесва ми, но след това като видях на Констанс и направо ми се поиска да си купя като нейното, ама айде...

Ейййййй аз като съм се разписала...

Лека нощ!

П.П. Аааа от 2 дни приспивам Мими без биберон ( за вечерното спане ) - искам да го махна... !

# 81
Zdravejte pak ot men,
zabravih da vi se pohvalia,4e Tino dneska stana na 9 meseca!Za vsichki po parche torta,a na bebetata kashichka!
I dneska izdianih samo na freshove bez da podjam deteto,imam oshte 8 dni i napravo ne znam...stiskajte mi palci da izdarza,molia vi!
Utre mi e chasa pri Emilova i mislia da ja porazpitam za detskoto hranene po-obstojno,ako ima ne6to interesno i ne drastichno shte dokladvam vecherta,zashtoto shte obikaliame cial den v okolnostta-Balchik,Kaliakra i t.n. Samo i samo vreme da minava!A i naj-veche da ne mislia za jadene!  
Aide lela ot men
Shte se opitam da hvana delta valnata

# 82
  • София
Привет! Hug
Току-що заспа малкия Дзвер!Ей-й-й,много късно заспива това детенце,от къде я взима тая енергия,до сега скача,рита,смя се,...няма умора!
Ади,честито столче,наш'то е същото!
Констанс,стискам палци да устискаш и да спазиш диетата!Аз от 3 дена само на варени картофи заради алергията съм свалила 2 кг.,имам още 3 за сваляне.
emmii,добре си ни дошла! Hug
Честита месечинка на Юджийн-Кристо и на Тино!
Кате Н,бързо да оздравявате всички!
Някой беше питал за пастата Ненедент,в аптеките я има.
Зоуи,хич не се е отказал от нощното сукане,като пиявичка е Mr. Green,не мога да го откача по цяла нощ.През деня поразреди суканията,защото започна да хапва доста друга храна,сутрин и наобед си изяжда по цяло бурканче плодово и месно/зеленчуково пюре,а вечер цяла купичка каша или нещо друго и явно се засища доста.
Айде,мами,лекичка от мен!Цунки!

# 83
  • София
daizy и ние сме така с тая пуста цица Mr. GreenАз искам да го отбия на края на месеца , а много ме е страх, той е направо пристрастен Shockedособенно вечер, незнам какво ще правим Crazy

konstans Честита месечинка.Много добре си го измислила да си запълваш времето, вместо да мислиш за ядене Mr. GreenУспех!

tasia и ние току- що заспахме Mr. Green

Да ви се оплача нещо CryНие ходихме до Пирогов да ни забелят пишлето и Sickмного гадно!
Сега го мажа милото с Дефламол , а то пищи CryСърцето ми се къса!

Tweety
Аз питах дали си със сим карта, защото ако си на прима по трудно можеш да си запазиш номера/трябва да пазиш посл. ваучер/

# 84
  • София
Честити 9 месеца на Тино!  Hug Кога пораснаха бебоците? Вече са си малки човечета.   bouquet
Аз преди години бях на диета само на течности. Трудното е първите два-три дена. После самият организъм се пренастройва. Така че, Констанс, стискам ти палци да издържиш в началото, после е много по-лесно.  Hug

Абе, мами, аз ли нещо не разбирам от играчки, в Бояна ли е причината, просто не знам! Не обръща абсолютно никакво внимание дори на нови играчки. Дай и мобилен телефон, дистанционно, ключодържател, дала съм и стара комп. мишка и клавиатура. Всички тези неща трябва да са истински - има си моб.телефон и дистанционно играчки (готинки, пеещи и шарени), но не. Хвърля ги настрани и иска истинските. На едното дистанционно махнах батериите и вече не го иска. Напоследък си дъвчи един крак в ботуш на Х-мен от батко и.  Laughing
Моля ви да споделите вашите деца с какви играчки се заиграват по-дълго, кои са им любими играчки, към музикални ли да се насоча?  Thinking Помагайте!

Това с пишлето го изживях, когато синът ми беше на една годинка. Водихме го на хирург  #2gunfire, защото имаше болки при пишкане. Гледката още я помня, и писъците му също... После го слагахме да седи в разтвор от смрадлика. Дано бързо да се оправи милото човече!  Heart Eyes

# 85
Рапанче, и ние сме така. Крия играчки поне за 3-4 дни и като ги извадя пак никакъв интерес. И Маги си пада много по дистанционното, ключовете ни и други подобни. Но най-обича да увършее цялата маса и колкото повече паници има на нея, толкова по-добре  Mr. Green Laughing Другото любимо нещо е постоянно да ми рестартира компа  ooooh! Казвам ви не мога да си опазя техниката от това дете  ooooh!

Честити празници на всички  Hug   bouquet

Констанс, и аз стискам палци да успееш. Абсолютно ти влизам в положението  Mr. Green Аз от 3 дена не съм яла шоколад и вече започвам да разбирам наркоманите  Crazy Но и аз знам, че се свиква след 3-4 дни

# 86
  • София
Весе, пробвай да залепиш някаква лепенка или плътно непрозрачно тиксо на копчето на компа. Може и да успееш да го опазиш тогава. Въпреки че мишлетата са много хитри и изобретателни.  Hug

# 87
здравейте, мами!
Новият хит при нас е, че аз съм ка-ка! Ей, много се дразня значи - 9 месеца го носих, треперих ме като за световно, разпориха ме като прасе на коледа за да се роди, 8 месеца аз не спя нощем заради него и на финала тати си е тати, а аз съм кака Twisted Evil!!! Не е честно някак си!
Иначе да живее детската кухня - Иван вече яде по 200 грама манджа /второ/ и по 100 грама супа само на обяд! Мачкаме го само с лъжицата и няма никакви проблеми с парченцата.
Решла съм от понеделник до сряда да се кача на витоша да поспя малко и много се чудя дали да не кача малкия с мен, но проблема е, че хижата ни е по средата на платото и до там няма асвалтов път  newsm78. Хайде, големите са лесни - качваме се на шейната ако има сняг и сме горе, ама дреби  newsm78. Пък и как ще кача цялата цигания до там незнам. С една играчка се заиграва до 30 мин та тука всичко е барикадирано с негови неща ама ако тръгнем нагоре ще ми е доста трудно. Май ще трябва да го оставя при мама  #Cussing out

# 88
... Не обръща абсолютно никакво внимание дори на нови играчки. Дай и мобилен телефон, дистанционно, ключодържател, ................. има си моб.телефон и дистанционно играчки (готинки, пеещи и шарени), но не. Хвърля ги настрани и иска истинските.Моля ви да споделите вашите деца с какви играчки се заиграват по-дълго, кои са им любими играчки, към музикални ли да се насоча?  Thinking Помагайте!

И ние сме така вече се чудя какво да и купувам , защото не признава друго освен дистанционното и моя телефон.И мишката на компютъра , защото е светеща.като се замисля -ние едно време сме си играли с играчки , защото е нямало подобни изкушения , да не говорим , че и една кукла си я изстрадвах и чаках някой празник за да я получа , а сега , толкова джунджурии има у дома , че .........май е излишно да даваме пари за играчки. Laughing
здравейте, мами!
Новият хит при нас е, че аз съм ка-ка! Ей, много се дразня значи - 9 месеца го носих, треперих ме като за световно, разпориха ме като прасе на коледа за да се роди, 8 месеца аз не спя нощем ....................... Не е честно някак си!
Мдаааааааааа , а пък аз съм БАБА #Cussing out опитвам се  да я науча да казва поне тати , за да му стопли сърцето , а тя ни бабосва и двамата.Баба и като я чуе по СКАЙП и се топи сърцето  , но на мен не ми е много приятно Rolling EyesВсе се успокоявам , че не е съзнателно
представяте ли си някой да  припознае друга майка в мен и да пита-ти ли си прасенце,(Ази това звучи още по  Joy)
rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo
Това много ме развесели , като си помисля , че иаз първо се засилвам към някого и после направо в очите му казвам "А , май не е той" Embarassed
Ако искате разгледайте новите ни снимки

# 89
Привет мами!

Ужасен ден Sad Много ми се сговнясва настроението като вали дъжд и е мрачно Sad
Констанс успех ти желая в отслабването при Емилова ! Стискай зъби и ще издържиш Simple Smile

Оф и аз искам нящо като наколенки да й купя на моята девойка, че супер се пързаля като лази и ще вземе да забие носа някой ден Simple Smile А за тези чорапогащници има ли ги още в Метро?

Кажете за тези Минимен обувки - къде се продават?

Общи условия

Активация на акаунт