"Мартенчетата добрички ходят,лазят,пляскат със ръчички!"

• 9 615
  • 277
  •   1
Отговори
# 90
здравейте, мами!
Новият хит при нас е, че аз съм ка-ка! Ей, много се дразня значи - 9 месеца го носих, треперих ме като за световно, разпориха ме като прасе на коледа за да се роди, 8 месеца аз не спя нощем ....................... Не е честно някак си!
Мдаааааааааа , а пък аз съм БАБА #Cussing out опитвам се  да я науча да казва поне тати ,
поне сте някой, аз пък съм мъъъуууу (кравата милка  Joy) , а баща му е ей или ай...изобщо не желае да говори това дете, бърбори си някакви негови неща и като му се спи или иска да яде започва да мучи и да ме гледа  hahaha

# 91
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo moresmile

Ох, Кате М така ме разсмя, но и при нас е същото, говори си нещо, но мам-мам казва като види, че ще хапва, мен не ме признава.
Благодаря ви мами за поздравите за дипломирането! Падна ми още една грижа! Дано се реализирам , ама май няма да е скоро, поне докато не дам малката н аясла, но както и да е

# 92
  • Русе
М в тоя  ред на мисли и аз съм всичко друго , но не и мама, казва от време на време маааам и толкова  Shocked Иначе тати тати и тати , баба ,дада, дай, айде и един път тао-тао...аз не се вписвам още  Sad
В това гадното време кво ще правим изобщо не ми е ясно  Sad
За играчките радва им се обаче дистанционното и телефоните са на 1-во място както и всичко по Pc-то  #Crazy
И аз съм обявила от днес гладна стачка  hahaha Joy, че да видим до къде ще я докарам  Mr. Green
  bouquet  bouquet

# 93
Констанс ,а дали ще ти е удобно да споделиш с нас програмата за отслабване която спазваш или ще спазваш. Praynig

Аз имам да се боря с още 6-7 кг,от два дни се опитвам да не ям след 7 часа ,ама да видим.

# 94
здравейте,
някой писа за този палец в устата и ние сме така  от доста време и не мога да я отуча, и аз съм чувала , че се развалят зъбите(които още ги нямаме) ,а бибата изобщо не я иска от малка аз я давам а тя ми бута ръцете...
 Да ви питам на вашите бебоци като им растат зъби качват ли температура и поддържат ли я известно време, ние бяхме няколко дни с 37,3 после я свали и сега сме с 38,2 от два дни , а не е болна ,незнам какво да я правя само с лекарства да я тъпча не ми се ще? Споделете.....
На това ужасно време не ми се ходи никаде , а днес и вали...
Туити много гадно за телефона, успех дано го върнат
На болните бързо да оздравяват..

Приятен ден на всички
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 95
Креми това е центъра за отслабване на д-р Емилова (т.н. дебелариум в Константин и Елена) , нейния нетод е плодово-чаена диета и после постепенно захранване. Ето инфо: http://www.emilova.org/bg/home.html 

# 96
Здравейте моми4ета Hug,Дани ми се струва,4е е по добре с хремата,а и ве4е не кашля,поне нощем не ставам да му 4истя носа.В4ера на 2 пъти пак се пусна да ходи,но не прави пове4е от 2/3 кра4ки,нестабилен е още,сега новото което се мъ4и да направи е да се изправи от седнало положение без да се държи с ръце,по цял ден тренира  hahaha Другото е,4е се е нау4ил да отваря шкафове и врати и яко рови,докато неизвади вси4ко от шкафа не мирясва,знае ги ве4е наизуст къде какво има.
Daizy това с неяденето сигурно е период,поне при нас беше.В на4алото с кеф си хапваше,после около месец ми прави ста4ка,но след въвеждането на кашата вси4ко си дойде на мястото,сега се храни супер културно,даже и лигавник не ни трябва,кърмим се предимно нощем,а през деня си хапва твърда храна най ве4е.
И аз от 3 дни съм на диета,свалих 1 кг и ве4е съм си на старите килограми newsm44,но продължавам с диетата,защото ми се иска да смъкна още 1 или 2 кг.
Ина4е Дани продължава упорито да ми вика "баба" а на татко си "папа"(тате) на португалски.

# 97
здрасти маминки Hug

emii добре сте дошли с Ники- Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesЕмче защо не се регистрираш Hug

Цеци Hug много красива ти е дъщеричката-пу пу и много прилича на теб,много направо ти е одрала кожата  bouquet

Зоуи радвам се,че оздравявате Hug

Зори Heart Eyes,Галчето ми каза,че Минимен се продавали на пазара Иван Вазов в някакъв закрит базар до Тото пункт аз там се каня да ходя,че ми е най близо.а ти намерили от тия пъзели-аз още не Embarassed

за отслабването аз сега нали спрях всичко млечно и яйчно ,заради алергиите и въпреки че ям много повече въглехидрати от преди съм свалила 3кг за месец,остават ми обаче още 7 до старата ми фигура Sadа гърдите ми как са увиснали,просто немога да повярвам Shocked

ох забравих да се похваля-Боби е вече 9 800 кг и 76 см-само от кърма и едно пюре на обед bowuu

Последна редакция: чт, 23 ное 2006, 12:29 от prasentze

# 98
Прасенце мерси за инфото  Hug
Пъзели намерих във Хиполенд в мол-а Скай Сити - 30 парчета за 16 или 18 лева - супер са, постлала съм и цялата стая с тях и тя си лази без проблеми Simple Smile

# 99
  • София
Здравейте милички  Hug
Е-е, направо ме пребихте с инфо с тези мобилни- верно, че беше и-мейн, а не Джи-пи-ер ес , както и да е, де, разнищихме случая и чакаме положителни резултати Simple Smile
Констанс, стискаме палци да издържиш и да се върнеш в мерки на модел  Hug Аз съм голяма фенка на системата на Емилова, изобщо на суровоядството и прочие. А и ми действа много добре на целия организъм това пречистване, кожата ми видимо се освежава, ставам много енергична, изобщо.. добре се чувствам, но след около 3 дни, преди това е отвратотелно, боли ме глава, киселея на общо основание и т.н. гадни ефекти.
Прасенце, не се притеснявай за гърдите, ти още и кърмиш, мисля, при мен имаше такъв ефект от начало, бях се ужасила от вида на гърдите си, даже се бях расърдила на мъжа ми- беше ми казал нещо от сорта "Мила, гърдите ти не са като преди, но все пак си кърмила", направо откачих! Даже се консултирах с една приятелка за пластика, тя има 3 деца и изглежда като милион долара на цяло, но след 3 кърмения по година реши да коригира бюста си- тя ме отказа! Сподели ми, че чак след 3-тото бебе нещата са били за пластика и то, защото тогава тя качи близо 30 кила, преди това след няколко месеца упорито мазотене и финландска баня /хладка и по-топла вода на гърдите/ не е имало разлика, но все пак им трябва технологично време, така да се каже, за да се стегне кожата. За протокола - гърдите ми сега са с абсолютно същата форма, както преди да забременея. Hug
Бояна е същия случай с дистанционните, мобилните и РС-не признава "ментета", баща и и е купил една клавиатура  и едно дистанционно- ако искате вярвайте- не ги признава, само истинските  newsm78
Също така палеца в устата го мушва, когато и се спи, но само тогава, затова не се притеснявам много.
Днес е на консултация и ще докладвам после размерите Simple Smile)
Мислех си, че е крайно време да взема да изляза на "бял свят", че вече мина година, откакто съм в листата на "мартеничките" и още не съм се вейнала на нито една среща, а сте ми много любими и вместо да се заглеждам по мацките с колички да организираме някакво матине уикенда  hahaha
Целувки   bouquet

# 100
Прасенце мерси за инфото  Hug
Пъзели намерих във Хиполенд в мол-а Скай Сити - 30 парчета за 16 или 18 лева - супер са, постлала съм и цялата стая с тях и тя си лази без проблеми Simple Smile

и аз мерси Heart Eyes

# 101
здравейте момичета,
вчера на мача беше супер Laughing атмосферата на стадиона беше неописуема, направо нямам думи....

честито на всички месечинки и от нас  bouquet
всички болни бързо да оздравяват  bouquet
Констанс успех с диетата Peace
аз имам още 2кг до старата форма, но мисля да преключа с диетите и да наблегна на упражненията, че добре свалих 26кг, ама как съм увиснала Embarassed
а масажите си остават мечта, майка ми има толкова работа напоследък, че гледането през седмицата е само в изключителни случай
Благо пък никакви думички не казва Crossing Arms
лек ден ви желая

# 102
Привет от мен!
Много мрачен ден е днес и с този дъжд   Sad
Вики спи, учудващо - тези дни слуша много, ама ще видим до кога.

... Не обръща абсолютно никакво внимание дори на нови играчки. Дай и мобилен телефон, дистанционно, ключодържател, ................. има си моб.телефон и дистанционно играчки (готинки, пеещи и шарени), но не. Хвърля ги настрани и иска истинските.Моля ви да споделите вашите деца с какви играчки се заиграват по-дълго, кои са им любими играчки, към музикални ли да се насоча?  Thinking Помагайте!

Ние също сме така - всичко друго е по-интересно от играчките. Сега съм разделила играчките в 2 плика. Давам й само единия и след 2 седмици го скривам и давам другия. Радва им все едно са нови. Ще видим до кога ще действа този номер.

От вчера вече казва айде, ало и буп, което изобщо не ми е ясно какво означава според нея. Иначе като й говоря много добре ме разбира - знае кога й се карам за нещо и гледа тъжно все едно не е виновна.

Ади, Тася - доволни ли сте от столчетата? Искам да купя същото на Вики и ме интересува дали може да става на полулегнало положение - когато заспи?

# 103
Ади, Тася - доволни ли сте от столчетата? Искам да купя същото на Вики и ме интересува дали може да става на полулегнало положение - когато заспи?

Може. Мисля, че имаше 6 позиции на облегалката

# 104
Здравейте !
В това лошо време, бяхме на консултация, добре че мина бързо, наш Боби днес прави 9 месеца, 9.7 кг. е, см нещо не успяхме да измерим със сестрата - то беше едно въртене и рев, напоследък хич не трае легнал... това за протокола. Не зная защо се правят на утрепани - трябва да  подсещам сестрата за Бебешори, този път обаче срам не срам си поисках, от няколко месеца не са ми давали...
Момичета, много съжалявам за изгубените телефони, ще е наистина добре да ви ги върнат, но аз ужасно се съмнявам - все пак това е Бг.
Туйти, добре си постъпвала мила, че си връщала намирани джи ес еми, защо повечето българи не бяха като теб?! В крайна сметка това е само телефон - да сме живи и здрави, нови телефони винаги ще има.
Зори, това с пъзелите е чудесна идея, ще посетим Ская  Peace
И Боби много не признава играчките си - дай му джи ес еми, дистанционни, много обича да чете, късайки книжки, от време на време и аз му сменям играчките. А пс-то му е невероятно забавление. Това е - новото поколение хакери иде Wink
Хубав ден на всички слънчица
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт