Отговори
# 30
Mia_28 - всички сме сигурни, че темичката е пусната с много любов, благодаря за което  bouquet!
Аз често ходя да Свети Мина - обстановката там ми действа много добре!

# 31
  • София
крокодилче виждам те не с ескътавай Simple Smile чакам да ми дърпаш ушите  Embarassed

# 32
Здравейте милички!
Честито на Ianamama!  bouquetМного лека бременност и добър резултат след 9 месеца newsm30
6u6on4e, миличка, силно се моля и надявам да се оправят нещата с малкото ви ангелче Praynig
Триото, малко е да се каже, че сте се справили страхотно:) Вярвам, че темичката ще донесе много положителни емоции и тестчета Hug
Goldie, кафенцето ти върши чудеса с мен! Стискам ти палци ( и особено в петък) Hug
Elpet, аз няма да те порицавам за цигарите, но да знаеш, че силно вярвам във волята ти да ги спреш Peace
Mia, много ме радва твоята графика:), дано да ни зарадваш Hug
Хубава и ползотворна седмица ви пожелавам Hug

# 33
Елпет, няма да се шашкаш за чаша вино! Аз и първата съм си позволявала и сега втората пак си позволявам по чашка. Не се хваля,ами казвам,че е човешко. Важно е да не се прекалява.

# 34
  • София
jjj, не че  е правилно знам и аз, ама по чашка чат-пат и то не концентрат си мисля че не би могло да навреди на бебчо. А за цигарките- направо е безмилостна борбата  Cry

# 35
  • Стара Загора
Мод-а си е винаги в действие ама се чудя дали да не развъртя метлата та да устетие истинската ми същност Mr. Green
elpet аз бях / и сега съм/ страстна пушачка...в мига в който видях двете черти ги оставих веднага цигарите. Не пуших докато бях бременна и докато давах кърма но като спря и кърмата ги пропуших наново Crazy Право на избор на всяка жена е дали да пуши или не. Относно алкохола...силно казано алкохол де..аз бира не пия а по време на бременността се спуках да пия бира..всяка вечер удрях по една биричка...опиянчих си чедето още в корема Mr. Green Дори съм чела, че е препоръчително по чашка винце. Любимото ми е маврудеца Flutter

# 36
Ех, момичета преди малко колегите ми ме докараха почти до сълзи Sad; възможно ли е да има толкова нетактични хора, а с претенции! Отново подхванахме темата за деца и злобните подпитвания и натяквания по мой адрес заваляха!
Извадиха ме от релси, а и веднага в съзнанието ми закънтяха въпросите:Какво ми е на мен, че още нама бебче? и т.н. Cry Cry Cry

# 37
Здравейтеее !    bouquet
Честито на виделите заветните черти  Peace
Браво за заглавието на триото  Wink
За алкохола - може да се пие по една чашка биричка или винце от време на време, но не да се прекалява   Naughty
Цигарите - доказана е вредата, и че бебетата на пушачките имат по-голям шанс да развият малформации и въобще да възникнат проблеми. Аз никога не съм пушила, но мъжа ми пуешеше и то доста, когато започнахме бебеправене и той ги спря. Всеки си решава сам за себе си. В крайна сметка цигарите не са жизнено важни за нашето оцеляване и не мисля, че като бъдещи или настоящи майки ще си позволим да навредим на дългоочакваното бебче. И аз една лекция изнесох   ooooh!  Wink
Херка - забелязах аз, че пак вилнееш из редиците и подмоткваш метлата   Hug
Пожелавам успех на всички и разпръсквам малко бременски вируси  babydust7 preggo

# 38
  • Бургас
pretty, слънце, я не обръщай внимание на такива приказки. Аз на работа вече три години ги слушам и вече претръпнала им отговарям подобаващо. Нищо ти няма, не си мисли глупости. Аман от такива, дето си навират носовете навсякъде  #Cussing out
Страчи, хванах си повечко Hug

# 39
Goldie, знам, че не трябва да обръщам внимание, но ми стана едно тежко, тежко . . . Cry Cry Cry
Благодаря!  bouquet

# 40
Благодаря момичета!   love001

# 41
Ianamama , чеситито!
Честита нова седмица, момичета!
Заглавието е наистна много хубаво!
И аз се присъединявам към нечакащите тази седмица, като гледам Мия и Голди, сме почти заедно!
Аз още имам проблеми с нета вкъщи и нямам много време да ви посещавам на работа, но да знаете, че ви стискам палци на всички

# 42
  • София
Благодаря на всички за мненията за цигарките, имах нужда малко някой да ми потрие сол, а за пийванцето- аз по принцип рядко пия и уж гледам да не е много, но сега съвсем ще съм внимателна!
Помолих мъжо да звънне на докторката ми преди малко, че пт работа много не мога да говоря и утре отивам рано от зарана да видим бебчо как е. Стискайте палци, че , душа не трае. Само да е наред всичко този път че ми се струва че ще изперкам  Praynig
pretty, на злите езици много им здраве! Naughty

# 43
elpet, стискам палци  Praynig - всичко ще е наред, не си слагай тревоги на сърцето  bouquet!
Колкото до злите езици - на теория ми е ясно как да постъпвам в такива ситуация, но практиката нещо ме спъва! Cry

# 44
Ето ме и мен- мразя понеделниците #Cussing out
Янамама- честито , ти започна темичката ни с хубавата новина , дано да повлечеш крак.
Страчи , много се радвам , че те виждам , добре ли си как върви бременността. Hug
И аз съм пушачка , но знам ,че видя ли ги двете заветни чертички ще ги спра веднага - няма начин нещо да ме спре Naughty
Иначе не се надявайте да Ви зарадвам , всички симптоми са си на лице утре я чакам гадната , може и килимче да и постеля довечера Mr. Green.
 То пък другия месец може да се получи и да е девичка като мен , дори като го гледам може и да е на 25,08- хихии. Размечтах се нещо чак.
Приятен ден милички , надявам се вашия понеделник да не е като моя Cry

Общи условия

Активация на акаунт