Отговори
# 45
Добър ден,момиченца!!!
Любимия ми ден,понеделника,като всяко начало ми е любим Hug
Какото и да е...днес ми е 9 ден от цикъла при 28-30 дни.Кога да се тествам вече за ову newsm78
Възможно ли е да ми е по-рано,понеже днес са ми едни такива опнати яйцата newsm78

Честито на новата ни бременлийка,дано да приключи седмичката изпълнена с положителни емоции и тестове за бременност!!!  bouquet

# 46
  • ГОре на черешата...
Здравейте и честита нова темичка  bouquet!
Ще съдя пощите - затрили са ми колета от Рожбето #Cussing out!Мразя я тази гадина, дето все невикана идва #2gunfire #2gunfire #2gunfire!
Ох,писна ми вече Close!Сега се въртят едни гадни мисли в главата ми - да не са ме повредили нещо при кюретажа  Rolling Eyes. Незнам какво да мисля вече, ама искам тая година да си отива, че само болести и нещастия ми донесе...ясно е,че 2 007 г. бебче няма да ми донесе...а дали изобщо някой някога ще ми донесе...
Простете за негативните мисли, ама много ми е криво...

Страчи, как си пиле?Давай пълен отчет за мерки и теглилки, пък ако знаеш и пола - още по-добре!

Слави - славен мамин юнак - расте ли, Херко? Гука ли вече /ееееееех, спомени сладки.../

Янамама - честито  bouquet!

Силвър - стискам палци и на всички остнали, щото вече на мен не ми трябват... Confused

Прити, я им тегли една #Cussing out! Понякога се чудя как може да има толкова нетактични, да не се изразя по-грубо, хора! В такива моменти си мисли как гордо ще пъчиш скоро коремче, пък те ще се пръскат от яд.

# 47
Мариетка,недей така мила,нищо не са ти напрвили...ще забременееш,сигурна съм!!!Явно ние Мимитата по-трудно хващаме.Да вземем да се прекръстим Crazy...Вече взех да си мисля,че ще хвана на високосна година 2008...На високосна почнахме бебеправенето,на високосна забременях,после пак през 2004 почнахме,та към 2008 белким хвана HugС това темпо,ако трябва да раждам 17 деца,като някои феномени,ми то ще ми трябват два фертилни живота Flutter Така,че се успокой Heart Eyes
BLACK_R ,да вземеш да се тестнеш ли!?!?!?!? Praynig Peace Hug

# 48
  • Пловдив
BLACK_R  аз си се надвам тайничко да ме зарадваш HugТе нали знаеш(а и аз от личен опит ти казвам)че симтомите за идване и Не идване са същите.
Рожбо и мен силно ме вълнува този въпрос кога да почна с тестовете.То ову-то постоянно ми се мени ту на 11 ту на 13-14 ден даже и на 16 ден ми е била.Та проблема ми е имам само два теста за ову (не ми се купуват нови Blush) и аз незнам кога да ги използвм.Имам тактика обаче ще се осланям на графиката-дано да стане.
Маиетка и на мен ми идват тези мисли-но все си повтарям че са само мисли и че няма такова нещо.При мен действа но незнам докога.Това кой опит ви беше след аборта?

# 49
  • ГОре на черешата...
Меги, трети, ама не знам да броя ли септември, щото точно по време на овуто бях с 38 градуса от варицелата...как да не го мисля, като все е в главата ми Confused...
Рожбе, недей така, как високосна, съвсем ще одъртея ooooh!...

# 50
Мариетке, ама ти си за бой  Naughty Кой ти каза, че 2007 няма да ти донесе бебе ? Я колко време има за зачеване още, пък може да се бориш за бебе на 2008г. Ще ти дърпам ушите, дето ти се въртят такива черни мисли  Naughty И не си мисли, че ти има нещо. Ако можеш остави нещата малко, почини си от бебеправене в много от случаите помага.   Praynig
А за нас - мерки и теглилки не знам  Blush На последния преглед док ми каза, пола - МОМИЧЕ  Mr. Green и аз след това нищо не помня какво ми е казал, все едно ми изпи ума, бях много щастлива.  Peace
elpet , ама ти наистина се стресни, че имам една позната "уж" щеше да ги спира, сега кърми и пуши като кумин, което е още по-лошо за бебчо.  Naughty И забравих - Честито    bouquet
Момичета, няма ли да организирате някоя среща ? Излагаме се, проблемното си направиха вече, ама вие изоставате, айде че искам лично да ви заразя  Mr. Green Пък и е толкова разтоварващо  Wink

# 51
  • Бургас
newsm78 #Crazy newsm78 Хм, какво ли става, сутринта докато се къпах, нали съм още неопитна и не мога да си определям хубаво ЦС и сутринта реших да я проверя и забелязах че е ръждива изцапана, казах си ето на дойде ми лелката и сложих тампона е да ама на подмяната тампона не е изцапан, т.е. още не ми е дошло. Ама ме боли кръста  ooooh! не искам да идва тая нахалната.
РОЖБЕЕЕЕЕЕЕ КЪДЕ МИ Е КОЛЕТААААААА, с розовите гащи, да не си го объркала  Cry Cry Cry и сега да пътува обратно към тееееб, върниииииии ми гооооо  newsm45 newsm45 newsm45 newsm17 newsm17 newsm17

Благодаря ви момичета за подкрепата, току що се видях с брат ми, около малкия още нищо ново. Поставянето на дренажите се отложило за утре. Малкото цял ден го държали гладно заради това и сега си стиска манджата и не си я дава никой да му я вземе. Горкото ми детенце. Господ да го пази.

Последна редакция: пн, 20 ное 2006, 14:57 от 6u6on4eto

# 52
  • ГОре на черешата...
Ей, Страчи, браво Peace!Искам и ааааааааз!!!Да пратя мъжо на курс при твоя hahaha, че ако пак стане някой дивак като моя, малииииии Thinking...
Няма, какиното, почивка, че годинките вървят ли, вървят  Rolling Eyes...

Пък срещата искам, ама нали съм забутана в глухата провинция... Tired

# 53
6u6on4eto ,много е сладък,ама много,малкия!!!Дано да се оправи съвсем скоро Praynig
Колета ти е пратен,аз не си го искам,та да се връща обратно...щъркелите не ги чакам,раздала съм на всички...на абсолютно всички Hug
Разбрала съм се с дядо Коледа bowuu
Мариетка,не те глася,бе мила,за високосна ooooh!  Hug само искам да ти кажа,че ще забременееш скоро,ще видиш...  bouquet
_MEGI_,ние май сме заедно newsm78този цикъл или бъркам newsm78 отчетох се на 11.11.06г

# 54
  • Пловдив
Рожбе днес ми 9 ден от цикъла.На 11.11.06 се олелих.

# 55
ООООоооо, Страчи се появи. Как си душице, расте ли коремчето? Вчера си мислех за теб по повод на това, че много малко от бременните вече пишат тук.

Мариетка, сигурна съм , че ще забременееш, само не мога да ти кажа кога Wink. Не се предавай на негативни емоции и внушение.
Централната нервна система ръководи всички процеси в организма и внушениато са страшна   работа.

На мен днес ми е много зле. Кръвното ми пада, вие ми се свят, шумят ми ушите ,имам чувството ,че не вървя,  а плувам. Сигурно има магнитни бури. newsm78

И вече хич не ми се работи....мързиеливо ми е.

# 56
  • В полите на Пирин планина
Момичета - настройвате ме философски  Hug - още от заглавието на темата  Heart Eyes
Мисля си, че човек никога не трябва да се отчайва, да вярва, че ако иска нещо много силно - то все ще дойде ... Не се вторачвайте в забременяването като самоцел - това изнервя и неуспехът / дори временен / разстройва, натъжава ...
Наслаждавайте се на любовта и бебеправенето - душевното равновесие е много важен психологически момент  Peace в подкрепа на целта - бременност !!!
Не си мислете, че ви поучавам - далече съм от тази мисъл ... Grinning
Казвам всичко това, защото имам една /първата ми / бременност, която завърши фатално в доста късна / 32 г.с. / фаза. След това се пазихме 6 месеца по препоръка на лекарите, а като подновихме опитите за бебе то се получи след цели 9 месеца и то в момент, когато изобщо не мислех за това - бях сменила скоро местоработата си и бях на друга вълна ....
Доста дълго стана - ще прощавате  Wink
Успех на всички!!!

# 57
Момичета, и аз цяла сутрин се занимавам с глупости и не ми се пише, ама утре ще наваксам, не се сърдете Rolling Eyes...
Голди, няма ли кафенце за нас, жадните душици, и нещо за ядене ако може, специално за мен Mr. Green, щото от мързел, такъв глад ме е подгонил. Е, хайде, от мен да мине, аз ще черпя:

Специално за всички  bouquet!
А, и кафенце:
Дарче, хапни, пийни, па ще видиш как ще ти олекне Hug Heart Eyes!
Ренка, да не чувам, че ти е лош понеделника! Naughty и като главно действащо лице тази седмица трябва да ни се хилиш само Mr. Green Laughing!
Страчи, да погалиш коремчето от мен Laughing!
Момичета, сори, че не ви изброявам, ама нЕма време Mr. Green - утре Laughing

# 58
Момичета - аз дочаках . . . лелята smile3518, остава ми надеждата, че от следващия месец ще убедя по някакъв начин мъжлето ми да продължим с опитите . . .
Нямаше шанс за този месец, но така ми е тъжно . . .

# 59
  • ГОре на черешата...
Даре, Incandescent , знам го всичко това, но не мога да спра да мисля. Преди малко и мъжът ми ми каза "Не го мисли" - е как, аджеба, да стане?
Напоследък се улавям, че мисля, че днес щях да съм в осмия, а разликата между двете - 6 години...ама както е тръгнало и до 10 няма да я докарам...м......мка му и живот #2gunfireт!

Общи условия

Активация на акаунт