Отговори
# 75
Здравейте и от мен много ми хареса заглавието и реших да се включа.  И аз съм в списъка на искащите , даже имам 3 дни закъснение ,днес си купих 2 теста и утре сутрин ще видя какво ще излезе. Успех на вси4ки пожелавам !   bouquet
УСПЕХ и на теб БУБОН- да кажеш резултата Praynig Peace

# 76
Здравейте,момиченца-кокиченца!Янамама,Честито и от мен.Лека и успешна бременност.Момичета не се отчайвайте-ние пък ще си имаме коледни подаръци.Днес минах успешно хидротубацията-тръбичките ми са наред,сега от петък почвам фоликулметрия.Само едно нещо ме притесни-имам двурога матка.Стискам палци още утре сутринта да се похвалят Шушончето,Титини и Бубончето..

# 77
  • София
Елпет, знам знам аз за цигарките и алкохола. smile3515Имам си тайни агенти.Не исках да го споделям публично,но щом сама си признаваш: "Хак да ти е!" Много ще ти се разсърдим ,ако не започнеш здравословен начин на живот. Crossing ArmsПомоли и любимия да го направи-така ще ти е по-лесно. Grinning А ,доколкото го познавам ,той е способен на невъзможното за семейството си! Party Успех утре!!! Praynig Hug Flutter
ЕЕЕ Кроки, ти ме изкара голям дявол  Laughing Не съм бре, аз съм ангелче под прикритие. А на агентите ще им сложим бомба  Mr. Green  Mr. Green Mr. Green Наскоро разбрахме за вас и много се радваме, но ние сме още в тайна, да не ни "изложите", че още ни е рано.
Взех си бележка и цигарките са в кошчето. Поздрави на вас и да се слушкате мноого!  Hug

# 78
  • Бургас
Малиииии, БУБОН и двата теста ли ще използваш, ама недей на веднъж, един по един  Mr. Green  Joy
Мариетка, я горе главата и не я пълни с такива мисли дееееее  Naughty Ти си нашта гордост, не се предавай, ама и Страчи е права много го мислиме тука и може и за това така да става  newsm78 Хайде усмивка  Grinning прегръдка  Hug и целувка с   bouquet
Крокииии, ми не съм бе Крокиии  newsm45 Ми цял ден ме болят корема и кръста, сега като се оцикля и ще видиш  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Рожбе, споко мила, аз съм търпелива (понякога  Mr. Green) ще си чакам пратката, ама мисли му да си объркала гащите. Ще ти пратя мойте големите 9-годишните че две ще са ми мноооого  Crazy Joy
babylove Ама не съм си купила тест, пък и той на сутринта ще стане червен от лелката Mr. Green

# 79
Благодаря ви за топлото посрещане и пожеланията !   bouquet
6u6on4e - зависи от резултата на първия ,току виж ми се приискало да потвърдя с втория  Wink  Laughing

# 80
На Триото - специални поздравления!!! Заглавието е №1 Страхотен тандем сте! Пробвайте и в други области...   Peace
Преди малко се завърнах и аз. Приключих с иглотерапията. Много ме боли главата... от тази мигрена мира не мога да си намеря. И това е около предполагаемата овулация... и май само когато нямам... Иначе доктора ми каза да отида около Коледа за да му кажа, че съм бременна. Чак ме разсмя.  newsm53 Но много ми се иска да му вярвам... newsm17 newsm17 newsm17
Янамама,Честито и от мен!!! Много бързо сте успели! Браво! Желая ти лека и "безаварийна" бременност! Теб мернах набързо, сега започвам да чета, че днес 4 страници сте изписали...

# 81
  • Бургас
 Joy Бубонче това имах в предвид, да припишкаш тестовете един по един, а не наведнъж че с четири чертички какво ще правиш  newsm78 трябва и на нас да раздаваш  Joy
С тия тестове сме се превърнали в едни кученца които припишкват всяко дръвче  Mr. Green където видим тест и пишкаме  Joy Joy Joy

# 82
Диди , кажи за иглотерапията повече , помогна ли ти на главоболието и Мигрена ли ти откриха в крайна сметка?

Шушоната , ти как не изтръпваш да цъкнеш едно тестче , направо ти се чудя Heart Eyes

# 83
  • Бургас
Ами аз нали не трая превръзки и съм запушила чешмичката с един тампон, нали ми прицапа сутринта и си мисля "сега ако го махна и като шурне оная нахалната... какъв ли дявол ще диря да й гледам сега физиономията"   Joy hahaha Та след малко като вляза в банята ще си чукна среща с лелката Mr. Green.
Пък сега ще сложа да вечеряме после ще му цапна малко винце Mr. Green

# 84
  • Бургас
Много сте писали, ей, не може да ви изчете човек Crossing Arms
Дидиди, каква е тая иглотерапия - аз като чуя за игли afwitch
Титини, прави ли тест, душата, че ни се изчака чакането с тебе Crazy
Мариетка, кой ми се караше миналата седмица, че изпадам в депресия; я, горе главата и бистро гледай Heart Eyes
Шушона, пий едно червено винце за кураж и въоръжена с тест гони лелята, пък аз чакам тука за резултата Mr. Green
Всички в най-скоро време ще си имаме най-красивите бебоци; обещавам тържествено Hug

Последна редакция: пн, 20 ное 2006, 20:33 от Goldie

# 85
6u6on4e то да има пове4ко 4ерти4ки пък с радост ще раздавам на всеки който иска  Laughing .
А утре задължително ще се разпиша първо във форума с резултатите  Praynig

# 86
Леле, с главни букви е темата и с много силни емоции започна тази седмица!
Аз съм толкова разочарована от мъжете /което значи и от себе си/, че се чудя тва бебе от къде ще ми дойде  Rolling Eyes, така че съм на друга вълна в момента. Но много ми е приятно да ви чета и изживявам емоциите на всяка от вас  Hug
Хубаво е някой да те подкрепя и разбира, дори и за малко, дори и виртуално- продължавайте в същия дух  newsm51

# 87
  • Бургас
Сашааааа, как така разочарована бе душо, я бързо да ни обясниш  Mr. Green Че те бебета без мъже как стават?  newsm78 Или съм пропуснала нещо от часа по биология  Thinking
Голдииии, мила ти нещо се спотайваш и едни такива ги наричаш, да не си припишкала някое тестче и да не казваш  Mr. Green

# 88
  • Пловдив
titini гледам че си тук.Да имаш да ни казваш нещо newsm78

# 89
  • Бургас
Тц Naughty нищо не съм припишквала още, аз се пазя за петъка Mr. Green Ама нещо взех да се опъпчвам, че се моля да е от постенето; винаги първата седмица от постите се опъпчвам като тинейджърка, явно от изхвърлянето на токсините. Дано тоз път не ми е подарък от лелята - да се почувствам млада Crazy Ще гоня вашите лели до петък, а с моята ще се разправям тогава box

Общи условия

Активация на акаунт