Отговори
# 60
МЕГИ,това е  Peaceостана и в един час да сме цъфнали....Колко ти е дълъг цикъла?Да се тестваме заедно Peace
Мисля днес да си купя ову тестове,но на коя марка? От утре да ги почвам,10-ти ден ми е!Това го прочетох в Библиотеката bowuu

# 61
Даре,  Hug Расте, от 2-3 седмици, че допреди това беше яко  Sick Разбрахме, че ще е мома и съм много щастлива  Heart Eyes Да ви се връща тъпкано  Wink  Hug
Мариетке, понякога с това бързане и нерви си правите лоша услуга. Годините летят... Не знам дали си чела форума за осиновените деца, там много от родителите споделят, че не са имали здравословен проблем и въпреки това са правили опити по 8-10 години и са забременели след като осиновили дете и са се успокоили. ТОВА ИМА ОГРОМНО ЗНАЧЕНИЕ  Peace Доста изчетох по тоз проблем с психическото натоварване покрай една близка, която правиха опити за второ 5 години, правиха какви ли не изследвания, накрая се отказаха и на 3-тия месец стана и то с близнаци. Преди 3 дена ги роди - момченца.  Heart Eyes Та мисълта ми е, че в стремежа си да си постигнем нещо, понякога сами на себе си пречим. И понякога малката почивка ни повлиява много положително. Пожелавам ти скоро да се похвалиш и ти с мома
 Praynig

# 62
  • Бургас
pretty,  Hug ще го омагьосаме мъжлето ти следващия месец  Mr. Green
Мия, и на мен ми е кофти днес; гледам и Дарето се оплака - боли ме глава, гади ми се, коремът ми се поду като балон. Хем съм гладна, хем ми е гадно на стомаха и нищо не съм яла. Ама, стига с мойте неразположения, гледам страхотни неща си черпила. Стискам палци след няколко дни да черпиш повече Peace Hug
Мен ме тресе такъв страх заради ходенето до Варна, направо ми се свива всичко като си помисля.
Лека вечер ви желая, момичета, че кой знае кога ще се вредя на компа, че мъжете ми и двамата са се прибрали и сигурно вече се вихрят из интернет.
Прегръщам ви всички!

# 63
Мариетка, миличка, никога не съм те чувала да говориш така - ти си такъв оптимист! Hug Майка ми и вуйчо имат голяма разлика - повече от 6 години и се разбират чудесно. По- голямото дете се учи на грижа и отговорност, а по - малкото го заобичва повече, отколкото ако имат малка разлика от 1-2 години. Миличка, сигурна съм, че съвсем скоро ще имаш второ детенце! Hug Heart Eyes
pretty , поговори с мъжа си и съм сигурна, че щом сте заедно и се обичате - и бебето ще дойде съвсем скоро!  bouquet
Рожбо , аз съм за Клиър ову - оранжевата опаковка, но не 5 бр+1 за бременност, а единичните от същата марка. Peace
Stra4iatela , радвам се, че расте коремчето с момата! Heart Eyes Laughing
Goldie , няма от какво да те е страх, мила, всички сме с теб Hug!

# 64
  • Бургас
Ренка, да не чувам, че ти е лош понеделника! Naughty и като главно действащо лице тази седмица трябва да ни се хилиш само Mr. Green Laughing!

hahaha Хи хи а на мен понеделника ми е много готин. Особено като ги няма шефовете  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy
pretty споко мила. Той и мъжлето ти ще се затъжи за бебеправенето и ще поиска. Пробвай обратната тактика. Не му показвай че ти пука от неговото решение. Прави се на горда, весела и не давай вид че го мислиш /пред него де/  Mr. Green и ще видиш как ще запее друга песен. А някъде между другото му дай да разбере каква си кариеристка и какви планове имаш за себе си  Mr. Green и те не включват него или друго и малеееее ще ходи да те моли да си имате бебе Mr. Green Mr. Green Mr. Green Знай че мъжете са страхливи като опре яйцето до д-ето  Mr. Green

# 65
  • ГОре на черешата...
Писах, писах и всичкото се затри #Cussing out

Страчи, не ме плаши - 5 години Shocked!
Такава съм си - вечно кроя планове и ако не се осъществят до секундата изпадам в ужас! Ето и сега - уж 6 години разлика, та да му помагам в първи клас, а то...мога да помагам, ама май чак в казармата... Confused
Аз съм работохолик на Н-та степен - като катър - колкото и да ме натоварят - все нося...Ясно си давам сметка, че никой няма да ми признае, но това е положението.Всички са свикнали аз да съм силната, аз да бутам всички напред и не си дават сметка, че понякога и на мен ми е тежко, че понякога плача и имам нужда от утеха... Confused
Затова ви обичам!Макар и непознати, вие ме подкрепяте и утешавате, помагате ми в трудните моменти много повече, отколкото околните ми. Благодаря ви Hug !

# 66
  • Пловдив
Рожбе цикъла ми е 26-27 дни.аз си взех тестове за ову от онези 5 теста+1 за бременност киър ову тест ли се казваха.Миналия месец е улових с 3 и сега в краен случай ще си взема продават ги и по единични.Казваш само и почваме с тестването.
Страчи много се радвам за бебата-наминаваи по често насам Hug

# 67
  • София
Мммм, Мia какво направи..... на сладко не мога да устоя, мерси за почерпката  Laughing Хайде, пък дано така сладичко да тръгне и тази седмичка и много нови бремелинки  Hug

# 68
Меги,утре в 16ч предлагам да са първите резултати Peaceи да не сме пишкали 3-4ч нали така?

# 69
Marietka ,този негативизъм не ти отива ,наистина! Wink Психическото натоварване е най-големия ни враг на всички тук!Не случайно спрях да се самоизследвам този месец (и все пак ,посягам към термометърчето отвреме-навреме  Close).То затова бебетата стават "по-лесно",когато си почиваме (през лятото или ваканциите -като Коледната ,например! Grinning Grinning Grinning). Моля те ,върни си усмивката и прекрасното си чувство за хумор ,което май липсва в днешния ден!  Sad  А бебето-ще стане ,когато трябва! FlutterНе се отчайвай! Hug
Елпет, знам знам аз за цигарките и алкохола. smile3515Имам си тайни агенти.Не исках да го споделям публично,но щом сама си признаваш: "Хак да ти е!" Много ще ти се разсърдим ,ако не започнеш здравословен начин на живот. Crossing ArmsПомоли и любимия да го направи-така ще ти е по-лесно. Grinning А ,доколкото го познавам ,той е способен на невъзможното за семейството си! Party Успех утре!!! Praynig Hug Flutter
6у6он4е ,не ти ли казах ,че според мен си 100% бременна! newsm53

Последна редакция: пн, 20 ное 2006, 17:06 от крокодил

# 70
Eеее как ме кара тази Мия да се смея на сила. Ани, добре ще  похиля малко , утре обещавам повече- чесТно. smile3532 smile3521 newsm53 newsm44 newsm68 А много ми стана мило на Страчи за Девойката, нали и аз съм кандидат -мераклийка за розовите гащи. Но гледам Рожбата се е стиснала - ходих до пощата - няма колет , и аз като Шушона ще за викам най- накрая :  smile3514РОЖбоооооооооо , ПРАТИ СИ МИ КОЛЕТА !!!!! Mr. Green

# 71
ПРАТИИИИИИИИИИХ ВИИИИИИИ ГИИИИИИИИИ...............  HugНе съм се стиснала,не ме винете Cry

# 72
ПРАТИИИИИИИИИИХ ВИИИИИИИ ГИИИИИИИИИ...............  HugНе съм се стиснала,не ме винете Cry
утре сутрин пак ще мина през пощата , освен ако оная не се появи да ме занимава с нейните проблеми. И ако ги няма , те тогава не знам какво да те правя Mr. Green Mr. Green Mr. Green Hug

# 73
BLACK_R , така те искам Mr. Green Laughing Hug!
Рожбо , нИдей  рИва! Mr. Green Laughing те знаят, ама се правят на луди Mr. Green hahaha....

# 74
Здравейте и от мен много ми хареса заглавието и реших да се включа.  И аз съм в списъка на искащите , даже имам 3 дни закъснение ,днес си купих 2 теста и утре сутрин ще видя какво ще излезе. Успех на вси4ки пожелавам !   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт