Евровизия (Тема 28) Торино

• 23 889
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
ОМГ за репетицията на Албания...😆 Нямам думи.😁

# 61
Благодаря, BronzeIce!
Аз слушам лайвстрийма на Wiwibloggs, но и те нямат много информация. Издадоха, че Албания ще има много ЛГБТ вайб, но не знаят за Монескин (които имали перформънс в Ел Ей на деня след Евровизия), нито кога ще има клипове в Тикток.

За мен ще е много неуважително от страна на Монескин, ако не присъстват на финала на Евровизия, без нея те нямаше да са това, което са в момента.
Махмуд, който представя Италия тази година, също се изказа малко пренебрежително за Евровизия и не присъстваше на нито едно от партитата, даже каза, че няма никакъв интерес да печели и ще направи всичко възможно победата да иде в Украйна. Доста глупаво по мое мнение, никой от изпълнителите не е по-голям от конкурса.

# 62
  • в сърцето на един мъж...
Олеле, Албания... Мислех, че всичко сме видели вече на тая Евровизия, обаче има явно още какво да се види Simple Smile

# 63
Майко, Албания с този външен вид - потрес и безумие. Хубава песен, ама така да окепази всичко с този стейджинг.

# 64
Аз wiwiblogs вече не ги гледам толкова много. Само когато Уилям и Дебан са там, останалите не мога да ги трая.

Албания ми напомня на Славко Колезич (не сигурен за фамилията) от 2017. Smiley

# 65
Бас ловя , че стейджингът на Албания ще се хареса масово от хората съставящи така наречения target audience на Евровизия 💅🏻

# 66
Информация за репетицията на България: " Bulgaria take to the stage...
Some incredible neon lighting in this performance, and impressive use of geometric shapes on the graphic backdrop too. This is a hugely polished performance from Bulgaria – there may only be a handful of spectators in the Pala Olimpico, but they’ve just blown the roof OFF."

# 67
# 68
Никак не е зле даже.

# 69
Спестили са от добри композитори при правенето на песента и сега имат пари за сносен стейджинг 😂

# 70
Аз съм най-големият хейтър на тази песен, но стейджът е доста добре. Даже може и да е в топ 3 на най-добрите ни сценични представяния.
Засега доста технически проблеми е имало, Латвийците бяха се оплакали...

Монескин ще участват във финала, но ще излъчат включване от Ел Ей. Няма да са физически там. За втора поредна година победителят няма да получи статуетката от спечелилият предният конкурс, след като Дънкан беше с Ковид миналата година по време на финала.

Последна редакция: сб, 30 апр 2022, 19:31 от Clouded Mind

# 71
Aууу,неочаквах,че ще изглежда толкова добре.

# 72
https://vm.tiktok.com/ZMLGuhToJ/ Излезе клип от репетицията в Тик Ток. Който има профил може да гледа.

# 73
Определено съм впечатлена! Очаквах нещо по-стандартно, така да се каже...

# 74
https://youtu.be/91S6IBi529s Тази песен е доста по-добра от тази, с която се представят на Евровизия.

Общи условия

Активация на акаунт