Евровизия (Тема 28) Торино

• 23 942
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
Гърците явно искат да контрират латвийското еко послание и облекли Аманда в пластмаса за чували.

Армения ще мятат салфетки на сцената.

Последна редакция: нд, 01 май 2022, 19:38 от grrrrr

# 76
https://youtu.be/91S6IBi529s Тази песен е доста по-добра от тази, с която се представят на Евровизия.
Наистина!! Много хубава!

# 77
Много ми е антипатична представителката на Гърция, като измита чиния ми е и без никакъв чар.
На Армения сцената изглежда интересно, тя и песента е хубава.

Много се бавят с тия клипове в ТикТок, дано във вторник са по-бързи, че тогава са ми фаворитите.

# 78
Слушах последната песен на Кристиян Костов и много ми хареса.

P.P Не била нова песен,но пак ми харесва.

Последна редакция: нд, 01 май 2022, 23:39 от Tuon

# 79
Изпълнението на Албания беше променено.

# 80
Днешните репетиции ми се струват доста по-интересни. Харесва ми много Кипър, със сигурност ще се отличи.
Азербайджан също ми се струва интересен.

# 81
Да, вторият полуфинал изглежда много по-добре.

# 82
България в Топ 10 в анкета на wiwiblogs за Първи полуфинал.

# 83
В туитър има много трендове да се гласува за България за майтапа, така че може и тук да има някои и друг такъв вот, но като цяло мисля, че този път наистина си е заслужено.
И най-силната песен да изпратиш, като не можеш да я изпееш и стейджнеш добре, ще береш ядове.

А ИМП са с отвратително слаба песен, но на живо звучат добре, а и  сцената изглежда интересно.

---

Италианците се изложиха безобразно с всичките технически проблеми, които имат. В крайна сметка се е оказало, че отнема твърде много време да се мести тъпото "слънце" на сцената и няма да стигне времето между различните песни, затова просто ще го оставят там за всички изпълнения. И 70% от делегациите са прецакани, защото разчитат на ЛЕД екрана отзад, а не на "слънцето", а то го блокира... не знам как не са се развихрили скандали до момента.

Ето за какво говоря: това е сцената на Румъния и "слънцето" - черната арка пред екрана - закрива надписите.

Последна редакция: вт, 03 май 2022, 19:43 от Clouded Mind

# 84
Да, тоя слънчо се оказа катастрофа. Чак се чудя, не го ли тестват периодично или всяка арка по отделно след инсталиране.

Май само 4-5 държави от двата полуфинала няма да бъдат засегнати - Армения, Швеция, Израел, Кипър. Но и за тях не сигурно.

# 85
Да, тоя слънчо се оказа катастрофа. Чак се чудя, не го ли тестват периодично или всяка арка по отделно след инсталиране.

Май само 4-5 държави от двата полуфинала няма да бъдат засегнати - Армения, Швеция, Израел, Кипър. Но и за тях не сигурно.
Да, тези, които си носят собствен реквизит.
И Исландия ми се стори, че стоят добре със слънцето.

Аз си залагам ушите, че концепцията на италианския стейдж е свързана със слънцето, затова не искат да го махат. Те са брутални шовинисти, само французите могат да ги бият.

Утре ще получим екскслузивни клипчета на изпълненията на почти всички от първия полуфинал (без Исландия, Армения и Норвегия - те са в петък).

Последна редакция: вт, 03 май 2022, 20:02 от Clouded Mind

# 86

Аз си залагам ушите, че концепцията на италианския стейдж е свързана със слънцето, затова не искат да го махат. Те са брутални шовинисти, само французите могат да ги бият.

Няма да се учудя. А и долколкото разбрах са информирали делегациите 2-3 дни преди репетициите.

Видях стейджа на Полша. Изглежда много добре. Отзад на екрана има гора и по средата май е трябвало да тече река, която се оттича към предната част на сцената като се слива с истинските водопади на сцената. Ама сега греда.

Естония и Литва май са най-прецакани. Те май изобщо са нямали намерение да ползват слънчо, а само LED екрана отзад.

Мисля, че победата на Швеция е на 100% сигурна вече. А и се надявам да са те, макар и песента да не ме грабва. Поне са добри домакини и Петра ще е хост.

# 87
Борбата за най-голям моден потрес е ужасно оспорвана.

# 88
Клипът от изпълнението на нашите.

Ами справят се чудесно..

Иначе като гледам облеклата на някои участници горко съжалявам, че вече няма Barbara Dex award Smile

# 89
Да, определено се справят чудесно! Честно казано, въобще не смех доскоро и да се надявам на нещо подобно...🙂 Като гледам...прословутото Слънце изобщо не им пречи на концепцията...
В Туитър мернах нещо за "българска реч" като коментар за втората им репетиция...дали ще има нещо на български в пеенето? 🤔
Иначе...като облекла...вече сериозно се чудя дали това е Евровизия или някакъв маскарад...🤣🤣🤣 Нашите май ще са от малкото нормално изглеждащи /пък дори и ретро или семпло, както ги определят/...Предпочитам това пред маскарадните костюми обаче...

Общи условия

Активация на акаунт