Евровизия (Тема 28) Торино

• 23 945
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
България е една от малкото държави, които ползват "черната" страна на слънцето - т.е. светлините, а не LED екрана. Реално там няма и 1% промяна на концепцията, това си е, което е заявено предварително.

Албанката е била бясна на техническите промени, а тоалета ѝ бил такъв, защото нали било "семейно шоу". Журналистите коментираха, че е правела гневни физиономии по време на репетицията хаха.

Член на португалската делегация е с Ковид, изпълнителката няма да бъде карантинирана, но ѝ се отложи репетицията. Ще има повече информация по-късно.

В този ред на мисли много хора се досетиха, че ако някоя държава трябва да използва своя live-on-tape запис или такъв от репетиция (както се случи при Исландия преди година), публиката в залата няма да може да види нищо... познайте заради кое черно грозно нещо.

Пълното фиаско на организацията се пренася във хейт към италианските представители и няма да е никаква изненада, ако Италия пострада в резултатите си...

# 91
Още повече, че Бланко няма да присъства на репетицията...😉

# 92
Още повече, че Бланко няма да присъства на репетицията...😉
Да, прочетох преди малко. Тия хора вече се гаврят.
И на всичкото отгоре слънцето ще е на LED страната за откриването, интервал акта и гласуването.
Какъв е проблемът да наредят в началото и края изпълнителите, искащи LED страната и в средата да са останалите? В някоя от паузите ще го завъртят.

Никога повече не искам да печели Италия, никога! Даже се надявам да се откажат пак от конкурса.

# 93
Явно журналистите са харесали повече маскарада на албанката, отколкото репетицията и'...🙃

Изгледах ексклузивните клипове...Ами, изобщо не считам, че сме за последните места от видяното от тях (колкото и да ми е антипатичен д-р Врабевски покрай начина по който беше избрана песента ни и т.н.)...Някои песни на нищо не ми приличат (ако това откъсче е най-доброто подбрано от тях)...🤔

Последна редакция: чт, 05 май 2022, 08:06 от dolce miele

# 94
Нашата песен си е ретро, а стейджингът е модерен. Ако песента беше Every Time имаха много по-голям шанс. Малко да бяха направили ревамп на тази песен също щяха да увеличат шансовете си. Журналистите сложили Австрия високо, а пеенето на Пия е фалшиво и неточно.

# 95
Мернах вчера от друг журналист в Туитър израз "българска реч"...което ме накара да се зачудих дали пък все пак няма някаква промяна в песента, дори и да не е точно ревамп...и откъде идва тази българска реч...🤔
Иначе за мен изпълнението на Украйна е...🙇‍♀️🤦‍♀️🤷‍♀️ Но пък ги спрягат за победители...Но наистина не мога да си представя как тази песен ще спечели заради песента, а не заради това, че е украинска...Има и други песни, които ми се струват надценени, но по някаква причина се оказват сред фаворитите. Но в крайна сметка е важно какво ще се случи на конкурса.

Последна редакция: чт, 05 май 2022, 17:13 от dolce miele

# 96
Аз тази година съм я отписал. И като песни, и като шоу. Даже нямам особено желание да гледам първия полуфинал. Искам Швеция да спечели само и единствено заради идеята, че Петра ще е хост.

# 97
Аз тази година съм я отписал. И като песни, и като шоу. Даже нямам особено желание да гледам първия полуфинал. Искам Швеция да спечели само и единствено заради идеята, че Петра ще е хост.
И аз много бих искала Швеция да спечели, не само заради Петра, но и заради това, че са добър домакин. От последните 5 Евровизии, само Израел и Нидерландия бяха добри организатори, другите не искам да ги коментирам...

За мен Швеция ЩЕ спечели, ако не се случи, то ще е втора или трета и ще спечели Украйна. Аз го игнорирах фактора "солидарност", но слушах една британка, която е толкова убедена, че Украйна трябва да спечели, та се замислих, че може би аз съм субективна.

Но тъй като това ще е трета Евровизия на Швеция за последните 10 години, си мисля, че ще ни оставят Монс и Петра за някой интервален акт и ще изберат други водещи. Даже и за град-домакин гледах, може би ще изберат Гьотеборг, където също имат чудесна зала. Малко са сметки без кръчмаря, но след десет дни може да се окаже, че съм била добър пророк Grinning

# 98
Ох,Clouded Mind Joy Joy Joy Hug
Обаче ако спечели Швеция трябва Сашо Скарсгард да е водещ и вместо Монс за разнообразие да пее Лорийн.

# 99
Израел също имаха технически проблеми, просто не бяха толкова забележими за зрителите, но на шоуто за журитата ги е имало.

За последните 6-7 години Холандия и Швеция са ненадминати.
Също ми харесваше и Португалия, въпреки, че нямаше LED екрани. Хостовете само дето бяха дървета.

# 100
https://m.youtube.com/watch?v=bCpd68vC_Go Испания са страхотни. Залагат изцяло на светлини, има малка промяна в песента.                      
  Великобритания със сигурност ще се класира добре.https://m.youtube.com/watch?v=_XRnwlK5GgM

# 101
Стискам палци на Великобритания и Швеция: https://m.youtube.com/watch?v=sK4ForW6800 . Която и от двете да спечели ще съм напълно удовлетворена.
За първи път от години грам не се вълнувам за нашето представяне.

# 102
И за Великобритания стискам Blush

# 103
В момента се излъчва Официалното откриване на Евровизия 2022 на тюркоазния килим.

И аз се присъединявам към почитателите на Великобритания. Много ще се радвам, ако Сам спечели.
И съм сигурна, че BBC ще се справят страхотно с домакинстването... за разлика от някои други...

# 104
Сега мина жури финала за полуфинал 1, нищо интересно, освен това, че Швейцареца изфалшиви на високия тон и според мен дори ще е dead last.
Австрия не звучеше толкова зле, колкото по-рано.
Албания ще разчита основно на телевот (какъвто ще вземе), Украйна според мен ще си получи добър вот от журитата.
За мое огромно съжаление Литва и Латвия май ще са под чертата Sad
Класиране на България няма да е никак изненадващо, защото се отличава между Украйна и Нидерландия, а и Рони е железен вокално. Телевот почти няма да има, но може и само с журито да се ходи на финал, виждали сме.

Може би полуфинала ще го спечели Гърция.

Журналистите казват масово, че визитките не са най-добрите, но шоуто е яко.

Общи условия

Активация на акаунт