Евровизия (Тема 28) Торино

• 23 841
  • 745
  •   1
Отговори
# 45
Не видях да е споделяно - В почивката на първия полуфинал ще пее Диодато. Той ще изпълни Fai rumore. Това беше участникът им в Евровизия 2020. Радвам се, че все пак ще чуем Диодато и песента му на сцената на Евровизия.
А Dardust, Benny Benassi и Sophie and the Giants ще изпълнят песните "Horizon in Your Eyes", "Satisfaction" и "Golden Nights".

Последна редакция: нд, 24 апр 2022, 21:39 от BronzeIce

# 46
Супер! "Fai rumore" ми беше една от любимите песни през 2020 г. 🙂

# 47
Сам Райдър е бил в БГ миналия месец за да запише резервния запис за Евровизия и е участвал в "Шоуто на Н. Цитиридис". Не знам защо не е коментирано това участие в темата, но гласът му е уникален и заслужава да е победител:
https://www.prkernel.com/%D1%81%D0%B0%D0%BC-%D1%80%D0%B0%D0%B9%D … %BE-%D0%BF%D0%BE/
Цялото участие в шоуто:
https://www.btv.bg/shows/shoutonanikolaos/videos/sam-rajdar-za-p … scena.html  

# 48
Да, аз го гледах в шоуто. 🙂 Други изпълнители също са били в България, за да запишат своите "резервни" записи, но не задълбочих да разбера кои точно са били...🙂

# 49
Да, аз го гледах в шоуто. 🙂 Други изпълнители също са били в България, за да запишат своите "резервни" записи, но не задълбочих да разбера кои точно са били...🙂
Гърция, Кипър, Великобритания, Австрия, Швейцария, Малта и Армения

# 50
Нямам търпение да гледам тази година, малко ме е яд че няма да е в Рим след като ще ходя там скоро. Италианците се представиха страхотно миналата година и имаха доста добро сценично поведение, дано и тази година да е по-интересно и да няма много бавни балади. Хората искат шоу!

# 51
Нямам търпение да гледам тази година, малко ме е яд че няма да е в Рим след като ще ходя там скоро. Италианците се представиха страхотно миналата година и имаха доста добро сценично поведение, дано и тази година да е по-интересно и да няма много бавни балади. Хората искат шоу!
Съжалявам, че ще те разочаровам, но 80% от песните са балади, а дори и "бързите" не са материал за парти. Има 4-5 по-дивички песни, от които за някои се очаква да не продължат напред.

Иначе и мен ме е яд, че хостват в по-малък град, защото цените на хотели и AirBnB за периода бяха надути с по сигурно 300%. Аз имах шанс да взема билети, но се отказах точно заради това, че нощувките щяха да ми излязат златни.
В по-голямо населено място трудно щеше да се получи чак така.
Догодина, ако спечели някоя от Big 5 или Швеция/Холандия може би пак ще заложат на стратегията да пренасочат потока на туристи към по-малък град. Полша не са домакинствали, така че сигурно ще изберат Варшава, а Сърбия сигурно пак ще са в Белград. Така че ако ни се гледа Евровизия на живо в бюджетен вариант, трябва да стискаме палци на една от последните 2 да спечели Grinning

# 52
Il Volo ще пеят в почивката на втория полуфинал.

# 53
Il Volo ще пеят в почивката на втория полуфинал.
Оо, те бяха прекрасни, много съжалявам, че не спечелиха като участваха.

Гледам Евровизия от години, но толкова непопулярна песен като сегашната ни не знам дали има. Съвсем случайно разбрах преди два дни, че ще участваме и сме си имали песен даже. Пуснах си я, не е зле принципно, допада ми, но не се надявам на нищо, успех ще е да отидем на финал и толкова.
После видях, че са направили обзорно видео с откъси от всички песни и си го пуснах, защото поотделно просто нямам време да седна да ги слушам/гледам. Моите фаворити са Молдова. Помням ги от предишното им участие, и тогава много ми харесаха и сега отново.
Най-неприятна ми беше песента на Кипър, твърде много ми бие на чалга.
От другите имаше няколко, които ми допаднаха, но трябва май пак да си го пусна, че не запомних много, само за Армения и Дания се сещам в момента.
Но като цяло от доста време не е печелил мой фаворит, така че изобщо не очаквам подобаващо класиране на тези държави Joy

# 54
E,как да не сме има ли толкова непопулярна песен? Има ли сме Краси Аврамов. Още ме е срам като се сетя.
Просто в последните години свикнахме да изпращаме хубава или поне прилична песен,а сега ни казаха това ще е.

# 55
Болят ме ушите само от спомена за Краси Аврамов Joy Под непопулярна имам предвид, че не бях чувала изобщо за нея, даже не знаех, че ще участваме. Групата също чувам за пръв път. Не я популяризират изобщо, което е сигурен признак за провал. За Вики бяха положени много повече усилия.

# 56
А, рекламират се - има билборди из София и реклами в социалните мрежи.
Другите телевизии не са особено заинтересовани от групата, затова и не я канят по предавания. Вики беше със спонсор-фирма и беше в техен интерес да я пласират къде ли не, а пък и имаше 2 години време за кампания Grinning

Иначе сме имали много фейлове на Евровизия - Каффе, Мариана Попова, Миро, Краси Аврамов, Елица и Стунджи (вторият път)
Около златната среда зачислявам Дийп Зоун, Софка, Поли Генова (първият път)
И добрите ни представяния, които са били на финал: Елица и Стунджи (първият път) Поли Генова (вторият път), Кристиян Костов, Equinox, Виктория

Общо взето 50/50. Както вика Стоичков - самтаймс уин, самтаймс люН.

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 21:40 от Clouded Mind

# 57
За мен песента на Каффе е най-ужасното нещо, което сме пращали. И песента и изпълнението бяха умопомръчаващо скучни, особено като се вземе предвид, че това ни е и дебюта. Краси Аврамов беше потресаващо зле също, но поне там го има "wtf" момента. Intention звучи като Грами победител в сравнение с тези двете.

Иначе, ако трябва да класирам нашите предложения:

1. If love was a crime - и песента и сценичното представяне бяха топ.
2. Вода - GO_A who? Май ние сме първите, които смесват техно с фолклор на Евровизия.
3. Bones - много хубава песен представена със средняшки стейджинг.
4. На инат - заслужаваше повече.
5. Tears Getting Sober - не мисля, че щеше да спечели, но топ 5 беше сигурен.
6. Beautiful Mess - на едно ниво ми с TGS, просто клипа на Виктория ми харесва повече.
7. DJ Take me away - бях много ядосан, когато не се кларира, но сега като гледам представянето, разбирам защо.
8. Growing up is getting old - така и не ме грабна тази песен, но предтавянето беше хубаво.
9. Let me cry - не е нещо особено, но не заслужаваше да завърши на толкова ниска позиция.
10. Ангел си ти - средняшко.
11. Intention - средняшко.
12. Love unlimited - надценено.
13. Само шампиони - дразнещо.
14. Illusion - wtf.
15. Каффе - дори не помня заглавието на песента.

# 58
Много зависи дали взимаме предвид студийната версия на песента или тази на сцената.
За мен Bones е ненадмината на студийно ниво, но на сцената ще я сложа извън топ 5. Tears getting sober според мен щеше да е с върховен стейджинг, но така и не го видяхме Sad
If love was a crime обезателно ни е най-добрият микс от сцена и песен и е може би единствената, която можеше да ни представя във всяка следваща година, без да звучи като отживелица. Съгласявам се напълно.

# 59
Делегациите започнаха да заминават за Торино, репетициите днес започнаха. Днес за първи път на сцената ще се качат участниците от първата половина на първия полуфинал - Албания, Латвия, Литва, Швейцария, Словения, Украйна, България, Нидерландия, Молдова. Засега минаха Ронела, Сити Зени, Моника Лиу, Мариус Беар.
Сайтът на Евровизия има блог на живо - https://eurovision.tv/live-blog-saturday-30-april

Виждам доста противоречаща си информация - едни казват, че Монескин няма да пеят на финала, а други казват, че са потвърдили участие

вече е време да започнем да обръщаме по-сериозно внимание на залозите Smile

Официални снимки от репетицията на Албания

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 30 апр 2022, 13:42 от BronzeIce

Общи условия

Активация на акаунт