Априлско-Mайска коледна Паника

• 13 459
  • 287
  •   1
Отговори
# 90
Аууууууууууууу, казвала ли съм ти колко много те обичам  Hug Heart Eyes!
Ама много!!!

# 91
Охо, аз докато митлосвам по чужбините, вие тук за мъже си говорите.

Еми, мила, бях ти писала покрай вашите тревоги с Ивчо и сега виждам, че не ми се е публикувал постинга. Със закъснение - да ти кажа, че съжалявам за кошмара, който ст епреживяли и се надявам да не се повтаря никога. Аз съм имала такива епизоди с моя Иво като малък и направо настръхнах, знам какво е да тичаш по нощите и да търсиш урбазон.

Джен, леко възстановяване, всичмко ще е наред. Стискам палци скоро да си на линия, че тия калпазанки ще оглозгат Уент, докато тебе те няма.

Както сигурно сте разбрали, мен ме нямаше две седмици и през това време дъщеря ми била доста спокойна. Така че се бях настроила психически, че се е отбила. Още повече, че не е търсила "нънъмите", докато ме е нямало и този път не е атакувала изобщо баба си. Аз, от друга страна, изобщо нямах напрежение в гърдите и за това време не се наложи да се цедя нито веднъж. Да де, ама друг път! Като си дойдох, Ирина се порадва на новите подаръци час-два и от снощи насам усилено релактираме. Което ще рече, че виси на гърдите ми като малко бебе и е много доволна, че "вече пуска мако". А аз сърце нямам да я отрежа. Хем ми беше хубаво, като можех да си правя какво от ми душа сака )само първите две работи, че бях без мъж), хем пък сега си мисля, че можем да изкараме още две-три години...

Иначе надонесох разни глупости от Холандия, едва си затворих куфарите. Дори успях да скрия един бебешки касетофон, който да й дам за Коледа. Баткото получи уоки-токи, два пуловера и цял куп дреболии, като най-впечатлен остана от мидите от Северно море. Ирина пък не си сваля розовите крилца от гърба и диадемата от главата, а на краката си е през цялото време с новите ботуши.

# 92
  • София
Знаех си аз ,че дъртата свекърва снощи  е била по младежки места Simple Smile ,още щом не ми вдигна телефона преди обяд днес и ми мина през ума  Wink .Честита ви годявка.Как ще се редите: шоп,влах,шоп,влах....... Grinning .Да са живи и здрави младите и да се обичат,а ние с каквото можем ще помогнем  Wink .
Днес ми върнаха детето от Белене и ми се видя много порастнала.Вече беше започнало да ми домъчнява.Тази вечер украсихме елхата вече и съм съвсем на вълна Коледа.Сега остава да напиша писмо на Дядо Коледа и да чакам.
Жени,стискам палци всичко да е о'к!

# 93
  • София

Малеее, тръгвам да пиша, а Ивчо зяпа в екрана и вика "аааа мойта пиятелка Карина", аз питам "е нали за Евка ще се жениш?"..."аааа и за Кари ще се оженя" Mr. Green Mr. Green Та сега чакам окончателно ешение на коледното парти...да знам за кво да се стягам-за троянска сливова (има ли беленска??) или за видинска аъмммм, незнам каква правят там newsm78 newsm78
А тръгнах да пиша, че ще ти дам аз на теб един "шоп-влах-шоп-влах" Joy Joy Joy
Сори, 4е не вдигнах, ама ходих да карам на Петя с 4етирите деца една пералня, мъжО ми лежеше махмурлия в нас и не ме питй как сме я тътрили с Петя тая пералня, мани....Та затва не вдигнах , а следобяд "нанках" Wink

# 94
за Кати, ти нали каза да не те закачаме за деца една седмица, но и  и при темата за мъжете нещо не се включи. Мъмрене пред строя .....
Ама на  менми се ходии на сватба, но трябва да питате попа дали кръстница може да става свекърва...., ама за такава любов ще направят изключение
Еми, кажи как е Женката. Всичко ОК ли е?

# 95
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!!! на Анна и Ани ((CHarr), както и на всички, носещи това свято име Grinning
ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОООГО ЩАСТЛИВИ!!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 96
Честит празник и от мен   bouquet!

# 97
  bouquet Честит имен ден и от мен, макар и на патерица! Честно, дори не знаех, че е празник, толкова зле съм с именните дни  Embarassed

# 98
Много ви благодаря момичета!
Черпя ви и аз малко на патерици виртуално  beer

# 99
Ани, Честит празник и от мен. Да си жива и здрава

Еми, снимката  ти е страхотна. Многоси сладка. Не я махай.

Момичета, ще поръчваме ли някакъв кетеринг допълнително за коледното парти?

За рисуването - Кети вече рисува глави. Всички рисунки на Кети са глави с разкривени очи. това си е напредък

# 100
Ето ме и мен вече съм доста по добре  махнаха ми и конците. Сега почвам вече да се движа повече. Пепката е във върхова фаза на отрицание.Даже не иска и  да яде Mr. Green Тактиката ми с Дядо Коледа и подаръците се провали. Питаме го какво ще пише в писмото а той непрекъснато повтаря, че не иска подаръци и Дядо Коледа защото е решил да не слуша. Малко е трудно и аз и детегледачката в къщи, но вече посвикнахме.  Grinning
И такъв агресор е станал, че направо ме е срам от майките на другите деца.
Момичета направих къща от меденки много и се радва и даже двамата я украсихме, ще я снимам да ви се похваля довечера.

# 101
Уау Джен браво на теб.
И аз съм се наканила да правя такава къщичка, но ще го оставя за тази събота или неделя.
Момичета да ви успокоя че след агресорския период идва мнооого приятен и забавен. Мартин до преди 2 седмици беше просто ужас - плюва,бие,хапе - всичко накуп. Но сега е просто злато- послушен,добър - чак се плаша- не съм свикнала така. И само какви разговори провеждаме  Joy Joy Joy
В неделя правих мъфини.Бъркам си аз продуктите,  идва нашия при мен в кухнята - нещо се помотва и си говорим и Мартин изръси - ей хубавице Joy- направо паднах от смях

# 102
Хей, jen, липсваше ни Hug Хайде,  бързо да забравиш случката и  всичко да е ОК!!!

И аз да споделя, че заплахите с Дядо Коледа и подаръците не помагат. Просто се примири госпожицата, че няма да има коледни подаръци  Crossing Arms Сестра ми я агитира:
- Хайде слушкай поне малко, за да получиш малък подарък! Не искаш ли мъничко нещенце да ти подари Дядо Коледа?
- Аз искам и голямо и малко нещо, но  не слушам, лельо!

А  донякъде успяваме да я окротим, когато й се обидим. Явно действа, защото веднага кротва и изпълнява задачите. В повечето случаи обаче се налага да сме по-търпеливи, просто не настояваме, не й обръщаме внимание и много бързо се хвали с добрия резултат (например прибрани игачки, изядено ядене...). За яденето не се налага много да настояваме,а по-скоро трябва да я ограничаваме, защото има олимпийски размери 17 кг и 97см Shocked

Приятен ден! Heart Eyes

# 103
Здравей, Джен! Много се радвам да разбера, че си добре. Надявам се да се възстановиш бързо!   bouquet

При нас, слава Богу, заплахата за подаръците има ефект. Само гледам да не прекалявам много, че точно накрая да не се оплескаме. Вече накупих подаръците и даже определих кой какво ще подари.

За рисуването - само драска хаотично. Не дава никакъв признак на подобрение.

За агресията - май като цяло го минахме този период, но сега пак от време на време се проявава. Сега сме на вълна "Мамо, искам да бъда добъф и възпитан човек" и само след малко "Ей да ти се не види, по дяволите"  #Crazy  #Crazy  #Crazy

И накрая да се оплача - май писах скоро, че Боян е завъдил в гърлото някаква красива гад Мурексела катаралис. Засега не е сериозно, но като се размножи повечко и прави бели - тая кашлица, дето все не се оправя, е от това явно. Та от снощи детето започна да кашля и днес го водя в яслата, защото ще ги снимат за календар. Докато се събличаме и обличаме, той си кашлюка нещо. Аз точно в това време обяснявам на учителката, че от снощи кашля и ги моля като се снимат децата, да ми се обадят да си го взема, защото не искам да заразявам другите. а една баба като отвори една уста да плюе как така съм си водела детето болно, на нея й било писнало от такива като мен, които се подигравали и т.н. ...... 2gunfire:
Много се ядосах, защото винаги съм се съобразявала с това, че не всички могат като мен да си взимат болнични и да отсъстват от работа и затова се старая да предпазвам другите деца. Само един сопол да текне и го спирам. Горката ми баба на 78 години опъва с него в къщи.

Вие какво ще кажете? Има ли право таз бабка да се цепи така, без да ме познава и без дори да слуша какво говоря на учителките? Много, много ми е криво, защото наистина се съобразявам, а накрая пак аз излязох виновна. Миналата година пропуснахме Коледа в детската градина, тази година пропуснахме и 8 март, пак заради болест. Не искам и тази Коледа детето ми да стои само в къщи.

# 104
Sarsarilka, миличка spoko, още снощи прочетох постинга ти и ми стана много криво, но не можех да пиша спокойно. Първо - да е жива и  здрава 78-годишната ти баба и да слушка Малкия принц Heart Eyes Второ - покрай сухото нали знаеш и кое гори заради нетактични, неизслушващи...., нежелаещи да чуват..., невъзпитани възрастни хора, а искаме поколението да е добро Naughty. Жалкото е, че по тези причини го отнасят невинни хора, които лесно стават жертви на гореизброените. В този ред на милси скоро не виждам оправия newsm78

А за календарите Joy, нашите са готови, уж ще изненадваме бабите,  а Дария нали дава пълни отчети на по телефона, снощи докладва:
...
- Бабо, тати сложи двата календара в 1 чанта,  те са изненада за вас. ...

Моля ви, приятели, стискайте ми палци - днес съм на поредното интервю! Вече ми писна да не ми се обаждат след това или  да ми казват НЕ (защото никой не ме подпира, защото се предлагам като човек за тази работа, а не търсят някои хора работа за "нашия човек"). Мислех, че отмина това време, но явно в Русе скоро няма да отмине no

Общи условия

Активация на акаунт